Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | ADVERSUS News

ADVERSUS Nieuwsbrief

Met onze gratis nieuwsbrief houden wij onze lezers die zich daarvoor hebben aangemeld op de hoogte van de publicaties en nieuwtjes op ADVERSUS. Je ontvangt de nieuwsbrief ongeveer een keer per week, op maandag

De email-adressen van de lezers die zich daarvoor hebben aangemeld, zullen alleen voor de nieuwsbrief van ADVERSUS worden gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld.

Hoe kun je je aanmelden?
Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, vul je in de onderstaande box je email-adres in en klik je op 'Meld mij aan'.

Afmelden? Klik hier

Je bent van harte welkom als

  • je het leuk vindt om op de hoogte te worden gehouden van alle nieuwe publicaties en andere nieuwigheden op ADVERSUS

Wij vragen je dringend om je niet aan te melden als je

  • er niet in geïnteresseerd bent om onze nieuwsbrief te ontvangen en je toch al weet dat je over een paar dagen uit ons bestand wilt worden verwijderd (maar je dan helaas niet meer herinnert met welk email-adres je je hebt aangemeld...)

1. Je zult binnen enkele minuten een automatische e-mail ontvangen met het opschrift: 'We hebben jouw bevestiging nodig!'. We werken met dit bevestigingssysteem om er zeker van te zijn dat je je wilt inschrijven en om te voorkomen dat iemand anders zonder jouw medeweten of toestemming jouw email-adres toevoegt aan ons bestand.

2. Je kunt je aanmelding bevestigen door op de link in deze e-mail te klikken.

3. Je zult vervolgens een e-mail met een bevestiging van je aanmelding ontvangen.

4. Vanaf dat moment zul je elke week onze nieuwsbrief ontvangen.

5. Onthoud goed met welk email-adres je je hebt ingeschreven, want dit adres zul je nodig hebben als je je uit ons bestand wilt laten verwijderen.

Hoe kun je je email-adres verwijderen uit het bestand van ADVERSUS?

1. Je kunt je email-adres uit ons bestand verwijderen door in de bovenstaande box het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven in te vullen en de woorden 'Verwijder mij' aan te klikken.

2. Je zult binnen enkele minuten een automatische e-mail ontvangen met het opschrift: 'We hebben je email-adres verwijderd!'.

ADVERSUS


 
Schrijf je in voor de gratis ADVERSUS nieuwsbrief: Mode, beauty en trends


Zoek op ADVERSUS

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Met onze gratis nieuwsbrief houden wij onze lezers op de hoogte van de publicaties en nieuwtjes op ADVERSUS


MEER OP ADVERSUS