Annika Krijt. Models we love!

annika-krijt-04
Annika Krijt

Wij ontmoetten Annika Krijt voor het eerst backstage bij Elie Saab in Parijs (maart 2015). Het Nederlandse model had toen top (mode)weken. Ze liep onder meer voor Burberry, Moschino, Balenciaga, Cristian Dior en natuurlijk Elie Saab waar wij haar ‘ontdekten’. Sindsdien is het er voor Annika alleen maar drukker op geworden.

De catwalks zijn een perfecte ‘vitrine’ voor een model en heb je eenmaal de grote shows gelopen, dan stromen de opdrachten binnen. Annika blijft superjobs in de wacht slepen. Ze verscheen onlangs in onder meer Vogue Japan en Numero China (met een werkelijk schitterende editorial met een witte kat). Met haar sensuele look verovert ze de modewereld.

Afgelopen modeweek (september 2015) zagen we Annika terug bij Leonard, wederom in Parijs. Ze was er sinds de eerste keer dat we haar gezien hadden alleen maar mooier op geworden en poseerde ongedwongen voor onze camera. Een kleine ‘privé-shoot’ voor Adversus 🙂

Bekijk de foto’s maar goed want van dit model ga je nog veel horen!

annika-krijt-05
Annika Krijt
annika-krijt-03
Annika Krijt
annika-krijt-02
Annika Krijt
annika-krijt-01
Annika Krijt

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en nieuwtjes op ADVERSUS? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.