Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Huid & mannen | Verzorging van de mannenhuid

De mannenhuid en huidveroudering. Zo verzorg je je huid

Vrouwen besteden veel aandacht aan hun huid terwijl dit terrein voor mannen nog betrekkelijk nieuw is.

DOOR ADVERSUSVeel mannen denken er gewoon niet aan om hun huid te verzorgen terwijl anderen het laten zitten omdat ze eigenlijk niet weten waar ze moeten beginnen. We gaan deze mannen een handje helpen.

Huidverzorging is eigenlijk niet anders dan het bestrijden van de tekenen van huidveroudering die het gevolg zijn van het verstreken van de jaren, onze levensstijl en de blootstelling van de huid aan de zon.

Een eerste grote stap in de richting van een adequate huidverzorging is de bescherming van de huid tegen de zon en het bestrijden van de tekenen van huidveroudering die deze boosdoener veroorzaakt. Gebruik daarom iedere dag een hydraterende crème met UV-filter, zowel in de zomer als in de winter.

Verzorg je huid ook regelmatig met een scrub om dode huidcellen te verwijderen. Je huid ziet er na een scrub weer fris en glad ziet en verzorgende crèmes kunnen goed in de huid doordringen.

Maar je kunt nog meer doen. Zo kun je je huid af en toe verwennen met een bio revitaliserende behandeling in de schoonheidssalon. Ook kun je je voedingspatroon integreren met antioxidanten, een optimale manier om huidveroudering tegen te gaan of in ieder geval te vertragen.

ADVERSUS


 

MEER OP ADVERSUS