Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Huid & mannen | Manicure voor de heren.

Manicure voor de heren. Zo doe je je nagels

Tegenwoordig kun je het ook als man gewoon niet meer maken om met onverzorgde nagels op de proppen te komen. Met alle aandacht die er voor grooming is, mogen de nagels niet verwaarloosd worden.

DOOR ADVERSUSTegenwoordig kun je het ook als man gewoon niet meer maken om met onverzorgde nagels op de proppen te komen. Met alle aandacht die er voor grooming is, mogen de nagels niet verwaarloosd worden.

We zien het ook bij de mannenshows gebeuren. Voorheen werden de mannen zonder manicure de catwalk opgestuurd, maar tegenwoordig wordt er ook voor de herencollecties steeds vaker een nail artist ingeroepen.


Manicure backstage bij Dsquared2, ph. Charlotte Mesman

Bij Dsquared2 verzorgde Katia Sacripante, nail artist Nails&Beauty, de nagels van de modellen. Wij interviewden de nail artist backstage bij de show.

Hoe ziet de nail look van de heren bij Dsquared2 er dit seizoen uit?

'Dit seizoen heeft Dsquared2 gekozen voor extra glanzende nagels die contrasteren met de collectie op de catwalk. Met een 'buffer' hebben we de nagels 'gebufferd', vertelt Katia Sacripante. 'De nieuwe nagellook voor de man is eenvoudig, maar opvallend verzorgd. Er komt in geen geval een lak aan te pas.'

[Voor wie dit instrument nog niet in de beauty van vriendin of partner heeft ontdekt: een buffer is een langwerpig, vrij zacht blokje met vier kanten waarmee je de nagels kunt vijlen, het nageloppervlak kunt egaliseren de nagels kunt polijsten].


Manicure backstage bij Dsquared2, ph. Charlotte Mesman


Manicure backstage bij Dsquared2, ph. Charlotte Mesman

We vragen Katia Sacripante of ze denkt dat deze look ook onder het grote publiek zal aanslaan.

'Zeker', meent Katia, 'Nu al zien we dat veel mensen op televisie hun handen en nagels extra goed verzorgen. Men gaat voor een natuurlijke manicure, heel verzorgd, maar natuurlijk altijd en mannelijk.'

ADVERSUS
In samenwerking met www.trendystyle.net.


 

MEER OP ADVERSUS