Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2015 | 5 Coole herenkapsels voor lente en zomer 2015

5 Coole herenkapsels voor lente en zomer 2015

5 Coole kapsels voor een moderne look. 5 Kapsels voor steil en krullend haar. 5 Stijlen voor vijf verschillende types. Maak jouw keuze uit de meest trendy herenkapsels voor lente en zomer 2015.

DOOR ADVERSUS5 Coole kapsels voor een moderne look. 5 Kapsels voor steil en krullend haar. 5 Stijlen voor vijf verschillende types. Maak jouw keuze uit de meest trendy herenkapsels voor lente en zomer 2015.

Stoer en eigentijds

De lengteverschillen van de afgelopen seizoenen blijven we zien. Korte zijkanten en langer haar bovenop blijft één van de coolste hair cuts voor lente en zomer 2015. Breng de lange haarlengte bovenop glad naar achteren en style dit kapsel op een onberispelijke manier voor een supercoole look. Veel product is het sleutelwoord. Breng het aan en kam de haartjes op z'n plaats. Overigens moet je haar voor deze look superstrak geknipt zijn.

Herenkapsels
KAPSEL BACKSTAGE BIJ DIRK BIKKEMBERGS LENTE ZOMER 2015, PH. MAURO PILOTTO

Korte zijkanten en een lange bovenkant maar dan langer

Het kapsel van hierboven krijgt een heel andere feeling als je het haar in z'n totaliteit wat langer laat groeien. De lange bovenkanten vallen dan een beetje opzij en het strakke en cleane is eraf. Bij dit kapsel kan ook wat langere bakkenbaarden hebben.

Herenkapsels
KAPSEL BACKSTAGE BIJ DIRK BIKKEMBERGS LENTE ZOMER 2015, PH. MAURO PILOTTO

Een lange voorkant

Houd je er niet van om het haar uit je gezicht te dragen, dan is dit vast jouw look! Breng de lange bovenlengte naar voren en style het dan een beetje warrig zodat het er heel nonchalant en cool uitziet.

Herenkapsels
KAPSEL BACKSTAGE BIJ DIESEL BLACK GOLD LENTE ZOMER 2015, PH. MAURO PILOTTO

Lang haar (plus baard)

Altijd al wat langer haar willen hebben, maar was het allemaal een beetje te vrouwelijk voor je? Profiteer van de baardentrend en combineer lange manen met een stoere, mannelijke baard. De uitkomst!

Herenkapsels
KAPSEL BACKSTAGE BIJ DIRK BIKKEMBERGS LENTE ZOMER 2015, PH. MAURO PILOTTO

Accepteer je krullen

Veel mannen vinden krullend haar lastig en onhandig en doen er alles aan om het glad te stylen. Maar waarom zou je die krullen niet gewoon accepteren. Laat ze desnoods wat korter knippen zodat ze makkelijker te controleren zijn. Korte zijkanten halen verder het 'ronde' en 'bolle' weg.

Herenkapsels
KAPSEL BACKSTAGE BIJ CORNELIANI LENTE ZOMER 2015, PH. MAURO PILOTTO

 

MEER OP ADVERSUS