Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2015 | De perfecte grooming voor donkere types

Copy the look van Ramzi Zaki. De perfecte grooming voor donkere types

Tijdens de afgelopen modeweek in Milaan - met de op de catwalks de damescollecties voor zomer 2016 - viel ons oog op deze jongeman langs de runway. Hij vormde het toonbeeld van mannelijkheid, een voorbeeld van een perfecte grooming zonder dat het té is.

DOOR ADVERSUSRamzi Zaki
Ramzi Zaki

Ramzi Zaki is deels Egyptisch, deels Braziliaans en werkt, zoals we al vermoedden, als model. Hij had er geen enkel probleem mee om tussen de damesshows door even voor onze fotograaf Mauro Pilotto te poseren. Een paar rake headshots vormen meer dan genoeg materiaal voor publicatie.

Én een heleboel inspiratie voor een mannelijke, nonchalante maar verzorgde look waar vooral donkere types vast iets mee kunnen.

De herenkapsels zijn tegenwoordig vrij lang en Ramzi's coupe is daar een voorbeeld van. Het haar bovenop het hoofd laat de krullen vrij spel. Aan de zijkanten is het haar wat korter, maar niet té. De verschillende haarlengtes lopen soepel in elkaar over zodat je een vrij klassieke look krijgt.

De bakkebaarden gaan moeiteloos over in een vrij korte baard die aan weerszijden van het gezicht in een rechte lijn richting de kaak loopt. Rond de lippen is de baard netjes getrimd zodat de mond goed uitkomt.

Een belangrijk aandachtspunt zijn de wenkbrauwen. Vooral donkere wenkbrauwen moeten af en toe wat bijgewerkt worden maar kijk uit dat je er niet teveel aan doet. Het mag niet te zien zijn dat je ook maar iets aan je wenkbrauwen hebt gedaan.

Ramzi Zaki

Ramzi Zaki

 

 

MEER OP ADVERSUS