Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2015 | Haarstylingsproducten man

Haarstylingsproducten. Zo kies je ze

Hoe vind je je weg in het grote aanbod van haarstylingsproducten. Er zijn een aantal handige tips die je kunnen helpen om jouw ideale haarproduct voor dit seizoen te vinden.

DOOR ADVERSUSHet beste haarstylingsproduct voor jouw haar hoeft niet per se het must-have product van het moment te zijn. De eerste richtlijn bij de aankoop van een haarproduct is de vraag: 'Welk effect wil ik bereiken?'

Het haarproduct dat je kiest, moet passen bij de mood en stijl die je wilt interpreteren. Vraag je af wat je met je haar wilt doen. Dandy, rock. punk?

Wil je de dandy look die tegenwoordig weer helemaal cool is, proberen, ga dan voor producten met een wet look die de strakke lijnen van je hair style accentueren en de coupe die je hebt laten knippen versterken.

Wil je een nonchalantere look, kijk dan eens bij de 'out of bed' producten die op dit moment weer populair zijn. Deze producten zijn geschikt voor rock/punk hair looks van het moment en ook om een soort jaren '90 grunge look met een slordige lange pony of lok mee te creëren. Ze geven je haar een matte look en een wat ruige textuur, alsof je net uit bed komt.

Denk bij dit soort producten aan pasta's met weinig water. Ook wax is voor dit soort looks heel geschikt. Tegenwoordig is er ook wax in poedervorm. Aan deze producten is het water geheel onttrokken. Ze geven een heel droog en mat effect.

 

MEER OP ADVERSUS