Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2015 | Kapseltrends heren zomer 2015

Het coolste, snelste en gemakkelijkste herenkapsel voor de zomer. Tips & haar producten

Eigenlijk heb je deze zomer voor je haar maar heel weinig nodig. Aan een paar wet look haarstylingsproducten heb je al genoeg. De wet look is cool, snel, gemakkelijk en actueel.

DOOR ADVERSUSDe wet look is deze zomer weer helemaal terug. Je mag royaal met haarproducten omgaan.

Met wet look bedoelen we overigens niet zo'n stijve gel look waar je met geen mogelijkheid je vingers doorheen kunt halen. Dat soort coupes zijn achterhaald.

Wet look heren
Herenkapsel Ermanno Scervino lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

Wet look heren
Herenkapsel John Richmond lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

De wet look zomer 2015

Deze zomer gaan we voor 'softe' en handelbare wet looks waar je een kam doorheen haalt om elke haartje perfect op z'n plaats te leggen. Voor deze look gebruik je bij voorkeur een wax of molding clay. Ook met de pomades van nu bereik je goede resultaten. En kijk ook eens bij de gels van de allernieuwste generatie. Er zitten heel lichte versies tussen waar je je haar super mee kunt stylen. Sommige producten geven meer glans, andere zijn wat matter. Test er verschillende uit. Ze zijn goed voor verschillende looks!

Een paar product namen?

American Crew Molding Clay, American Crew Molding Pomade, Bumble & Bumble Sumo Wax en Wax Blast 10 van Redken. Voor droog haar kun je ook producten op oliebasis gebruiken, zoals Moroccanoil Treatment.

Wet look heren
Herenkapsel Andrea Incontri lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

Layeren is het geheim

Het geheim van een softe wet look is het 'layeren' van product. Breng 'laag over laag' van het stylingsproduct aan totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Wet look heren
Herenkapsel Emporio Armani lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

Waarom de wet look perfect voor de zomer is

Een wet look is perfect voor de zomer. Deze look stelt je in de gelegenheid om je wasbeurt nog even uit te stellen. En na een duik in de zee heb je je haar met dit soort producten direct weer in toom (wel even uitspoelen met zoet water).

Je kunt er bovendien verschillende kanten mee op: de ene dag trek je een scherpe zijscheiding en haal je een heel fijne kam door je haar, de andere dag breng je je haar met wet look producten en je vingers zonder scheiding naar achteren.

Wet look heren
Herenkapsel Calvin Klein lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

Wet look heren
Herenkapsel Dirk Bikkembergs lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

 

MEER OP ADVERSUS