Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2015 | Knotje voor hem en voor haar

Haartrends. Knotje voor hem en voor haar

Lang haar, een knotje en een baard. Een paar seizoenen geleden was dit een supertrend. Wie 'm volgde, was cool. Maar wie nu een knotje draagt, is nog veel cooler.

DOOR ADVERSUSLang herenkapselKnotje voor hem en voor haar

De baardentrend is aan het 'vervagen' en lang haar voor heren inmiddels gewoon een optie, een lifestyle. Ook daar is de trendgevoelige kant vanaf. Als je op dit moment voor lang haar kiest, dan is dat omdat het bij je past. En dat juichen wij toe. Wie een trend volgt, is cool, maar wie zijn eigen stijl volgt, is nog veel cooler!

Ben jij het type voor lang haar, laat het dan groeien. Niet omdat de trends het dicteren (de trends dicteren op dit moment geen lang haar - de 'baarden met knotten'-trend is voorbij) maar omdat het 'van binnenuit' komt.

Is je haar eenmaal wat langer, dan komt de rest vanzelf. Je kunt het los dragen, het combineren met een klein baardje, of het - net zoals je vriendinnetje - in een knotje dragen. De uitstraling van deze haarstijl is super relaxed en doet het goed met casual wear maar net zo goed (of misschien nog wel beter) met een smoking!

Lang herenkapsel

 


MEER OP ADVERSUS