Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2015 | 5 Tips tegen bad hair days

5 Tips tegen bad hair days. Zo maak je van je BHD een succes!

Het is een feit: ook mannen doen steeds meer aan hun uiterlijk. En daarmee lopen ze ook tegen nieuwe 'fenomenen' aan. Zoals de 'bad hair day'.

DOOR ADVERSUS
Tip: doe een haarmasker in je haar en kam het naar achteren. Je 'bad hair day' is verleden tijd

Bekend met 'bad hair days'? Welcome to the club. Het gebeurt gewoon af en toe dat je haar niet wil. Omdat het eigenlijk gewassen moet worden. Omdat je shampoo op was en je die van je vriendin hebt gebruikt (werkt dus niet!). Wat de reden ook is, je moet er de dag mee door zien te komen. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen.

1. Bad hair days voorkomen

De eenvoudigste manier om baid hair days te voorkomen, is je haar lekker kort laten knippen. Crew cuts zijn weer in (klik hier voor deze kapseltrend), dus het mag. Maar het moet je wel staan.

Herenkapsels

Herenkapsels

2. De juiste haarproducten

Trek niet zomaar een shampoo uit de schappen in de supermarkt maar kies een shampoo en conditioner voor jouw haartype en van goede kwaliteit. Gebruik niet altijd dezelfde producten. De structuur van je haar is aan verandering onderhevig. Pas je producten daarop aan. Als je met goede producten werk, beperk je het aantal bad hair day dagen aanmerkelijk.

3. Werk met haarstylingsproducten

Word je wakker met een haardos waar je geen kanten mee op kan? Gooi er een grote hoeveelheid haarstylingsproduct tegenaan. Maak een strakke zijscheiding en plak je haar tegen je hoofd. Ontzettend gelikt. Niemand die vermoedt wat jij vanmorgen in de spiegel zag.

Herenkapsels

Herenkapsels

4. Vrije dag? Haarmasker erin!

Overkomt je bad hair day je op een vrije dag? Maak er dan gebruik van om je haar even lekker te boosten. Doe er een flinke hoeveelheid conditioner in en kam het naar achteren. Overigens is dit een ideale look voor naar het strand.

Herenkapsels

5. Let it go!

Onze laatste optie: let is go! Staat je haar alle kanten op? Laat het gaan. Neem jezelf voor één dagje niet al te serieus. Make fun of it! En gun je haar even rust. Het zal je haar goed doen.

Herenkapsels

 

MEER OP ADVERSUS