Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2016 | Herenkapsels met krullen

Herenkapsels met lange krullen voor een coole look

Heb je van jezelf krullend haar, dan is het nu het moment ze te laten groeien. Krullen zijn dé trend, dat is de boodschap die we van de catwalks voor zomer 2016 meekrijgen.

DOOR ADVERSUSHerenkapsel
Burberry lente zomer 2016, photo: courtesy of Burberry

Voorheen waren er niet of nauwelijks krullen op de internationale catwalks te zien. Krullen werden óf kort afgeknipt of glad geföhnd. Het was er de modeontwerpers alles aan gelegen om de heren op de runway allemaal dezelfde look te mee geven.

Sinds een paar seizoenen is daar verandering in gekomen en hebben de mannen op de catwalks meer persoonlijkheid. Dit komt ook tot uiting in de kapsels, vooral waar het krullen betreft.

De haaroupes worden langer en krullen zijn in ere hersteld. Sterker nog, ze worden gewaardeerd en voegen iets unieks aan je uiterlijk toe.

Dus heb je van jezelf krullend haar, laat het dan lekker groeien en krullen. Maar niet zonder dat er model in zit. Vraag je kapper om het zo te knippen dat je krullen vrij gemakkelijk te stylen zijn. Informeer verder ook naar de verschillende haarverzorgings- en stylingsproducten.

Krullen vergen het nodige onderhoud. Geen reden echter om de schaar erin te zetten. Krullen zijn cool en zijn perfect om je van de massa te onderscheiden.

Herenkapsel
Christian Pellizzari lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Herenkapsel
Dsquared2 lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Herenkapsel
Dsquared2 lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Herenkapsel
MSGM lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Herenkapsel
Burberry lente zomer 2016, phot courtesy of Burberry

Herenkapsel
Damir Doma lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

 

MEER OP ADVERSUS