Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Beauty man | Kapsels 2016 | Lang haar voor mannen

Kapsel trend 2016. Lang haar voor de heren. Vier looks

Schouderlang of lang haar voor heren is weer terug. Je kunt er verschilende kanten mee op. Ga jij voor een surferslook, een rocker look of een dandy look? Of houd je het bij de hipster look (die overigens op z'n retour is).

DOOR ADVERSUSLang haar voor heren. Sluik en nonchalant. Het is weer zover. Je mag je haar weer laten groeien. Voor wat betreft de look kun je verschillende kanten op.

Ben je sportief, dan is de surferslook (onder meer gespot bij Dsquared2) perfect voor jou. Ga voor schouderlang, sluik haar dat op één lengte is geknipt. Laat je haar lekker oplichten in de zon en doe een gezonde tint op (of die nu van de wintersport of een exotische zomervakantie is). Draag je haar in een middenscheiding en gebruik een salt spray zodat de textuur van je haar lekker 'crunchy' wordt. Ook een beetje fitnessen kan geen kwaad!

Ben je eerder een 'rocker' type (onder meer gespot bij John Varvatos), houd haar en huid dan verre van de zon en laat wat beweging in je haar knippen. Het mag wel iets gelaagd zijn. Je zou zelfs voor een gelaagde lok of pony kunnen gaan. Schouderlang haar is het meest geschikt voor een hair look. Laat je je haar tot over je schouders groeien, draag het dan op één lengte, heel natuurlijk en nonchalant.

Een derde look is die van de dandy (onder meer gespot bij Costume National). Voor deze look is een wat langere haarlengte - over de oren of tot net boven de schouders - heel geschikt. Vooral heren met natuurlijke slag of krul hebben hier een voordeel. Laat je lokken groeien, ga voor een goed model in je haar en gebruik haarproducten die je haar mooi doen glanzen. De dandy look moet er verzorgd en perfect uitzien.

En dan heb je natuurlijk de hipster look (lang haar plus baard) die afgelopen seizoenen enorm populair was. Deze look is op z'n retour en is van de catwalks aan het verdwijnen. Wel verwachten we dat we 'm in het straatbeeld voorlopig nog zullen blijven zien.

Kapsels 2016 Kapsels 2016 Kapsels 2016
Kapsels 2016 Kapsels 2016 Kapsels 2016
Kapsels 2016 Kapsels 2016 Kapsels 2016
Kapsels 2016 Kapsels 2016 Kapsels 2016

Klik hier om naar de fotogalerie 'Lang haar voor de heren. Vier looks' te gaan

 

MEER OP ADVERSUS