Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Boeken | HET BODY BOOK

HET BODY BOOK

Cameron Diaz deelt in Het Body Book haar formule om gelukkiger, gezonder en sterker te worden. In deze positieve, onmisbare gids gegrond op wetenschappelijk onderzoek en geïnspireerd door haar persoonlijke ervaring lees je hoe.

Gedurende haar carrière is Cameron Diaz een rolmodel voor miljoenen vrouwen geworden. In Het Body Book deelt ze wat ze heeft geleerd en nog steeds ontdekt over voeding, beweging, en de geest-lichaamsverbinding. Het Body Book biedt een uitgebreid overzicht van de werking van het menselijk lichaam en de menselijke geest. Het ontraadselt en ontmaskert de hypes rondom voeding en gaat in op de waarde van vitaminen en mineralen.

Cameron verklaart ook de essentiële rol van goede beweging, het belang van spier- en botsterkte en legt uit waarom we elke dag een beetje moeten zweten.
Het Body Book is niet bedoeld om doelen te bereiken in zeven dagen of dertig dagen of een jaar. Het biedt een holistische aanpak op lange termijn voor het maken van consistente keuzes en het bereiken van het uiteindelijke doel: een lang, krachtig, gelukkig en gezond leven.

BOEKGEGEVENS
ISBN: 9789021557748
Pagina's: 256
Afmeting: 239 mm x 197 mm x 28 mm
Gepubliceerd:21-10-2014
Taal: Nederlands
Uitgever: VBK Media
Genre: Mens en maatschappij algemeen

HET BODY BOOK

 
Schrijf je in voor de gratis ADVERSUS nieuwsbrief
Mode, beauty en trends. Klik hier


MEER OP ADVERSUS