Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Boeken | Branson ontmaskerd

Branson ontmaskerd

Tom Bower stelt zichzelf de vraag of Branson nog steeds de heldhaftige plunderaar van weleer is

Zijn imago was tot nu toe onberispelijk: de charismatische schoolverlater die biljonair werd. Richard Bransons moed en succes bezorgden hem miljoenen aanbidders en maakten hem tot een voorbeeld voor (aspirant-)entrepreneurs over de hele wereld.

Biograaf Tom Bower stelt zichzelf de vraag of Branson nog steeds de heldhaftige plunderaar van weleer is en ontrafelt het schimmige verhaal achter Bransons laatste projecten. Van het enorme succes van mobiele telefoons tot zijn in moeilijkheden verkerende luchtvaarmaatschappijen en lang uitgestelde plan om multimiljonairs de ruimte in te sturen.

SPECIFICATIES
ISBN 9789048822263
BINDWIJZE Paperback
OMVANG 352 blz.
NUR 320
FORMAAT 135 x 210
PRIJS € 22,50
VERSCHENEN juli 2014
FONDS NON-FICTIE

Gezond verwennen

Verwen jezelf met de juiste voeding! In Powerfood vind je deze gezonde varianten: van ontbijtje tot smoothie-to-go en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken. Daarnaast geven praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

Al op jonge leeftijd kreeg Rens Kroes een passie voor gezonde voeding. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw. Haar moeder werd voedingsdeskundige en nu Rens studeert voor voedingsdeskundige en hormoontrainer, en adviseert mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon.

Powerfood
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
ISBN 9789000341016
Taal Nederlands

 

MEER OP ADVERSUS