Boogschutter, horoscoop van de maand juli 2019

Horoscoop boogschutter
Horoscoop boogschutter

Hallo Boogschutter, dit is jouw horoscoop voor juli 2019
De zomermaand zou je een licht en blij gevoel moeten schenken maar zou bij jou wel eens ontevreden gevoelens kunnen oproepen. Blije mensen om je heen versterken dat gevoel. Zorg ervoor dat je niet opgaat in zelfmedelijden maar kom in actie en zet de dingen naar jouw hand. Je zult versteld staan hoeveel je met een optimistische en positieve houding kunt bereiken.
LIEFDE – Ook in de liefde kan optimisme wonderen doen. Probeer de gebruikelijke sleur te doorbreken door nieuwe dingen te doen. Ga samen naar zee of bezoek een stad waar je nooit bent geweest. Verandering van omgeving prikkelt de liefde. Ook singles hebben baat bij verandering van omgeving. Soms heeft het geen zin om steeds maar in hetzelfde kringetje te blijven ronddraaien.
WERK – Ook op je werk kunnen ontevreden gevoelens de kop opsteken. Vraag je af waar die vandaan komen en of het misschien tijd is om naar iets nieuws uit te gaan kijken.

Klik hier voor je horoscoop 2019

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Send this to a friend