Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Mode trends man lente zomer 2015 | Stijlvol in total white. 8 Stijltips

Stijlvol in total white. 8 Stijltips

Total white is super voor de zomer. Modern en stijlvol. Hoe draag je wit van top tot teen? Hier zijn enkele stijltips om in gedachten te houden.

DOOR ADVERSUSZwembroeken

Wit is terug, en hoe! In elke herencollectie voor zomer 2015 is wel een total white look te vinden. Wit is elegant en stijlvol. Als je het op de juiste manier draagt tenminste.

  1. Een vuistregel: ga je van top tot teen in het wit, houd het dan simpel. Kies voor basis items en strakke, moderne lijnen.
  2. Total white doet je misschien aan een koloniale stijl denken, maar dat is de look voor zomer 2015 bepaald niet. Ga voor moderne items en let vooral op de proporties (niet te wijd).
  3. Minimalistisch is het sleutelwoord. Dat geldt ook voor de accessoires. Houd het simpel. Less is more.
  4. Let op! Een witte outfit moet écht wit zijn anders is het effect weg. Onberispelijk, vlekkeloos wit!
  5. De total white look is perfect voor in het weekend, maar is niet voor alle gelegenheden geschikt. Draag wit niet in omgevingen waarvan je weet dat je kleding binnen de kortste tijd vuil zal zijn.
  6. Het is altijd weer de vraag wat voor schoenen je onder een total white outfit draagt. Sommige ontwerpers kozen voor zwart (Philipp Plein showde een wit pak met zwarte pantoffeltjes, bij Givenchy zagen we zwarte veterschoenen met witte veters). Maar het merendeel van de modehuizen showde total white look met witte sneakers en dat is ook onze favoriet. Nonchalant, sport-chic.
  7. We krijgen ook vaak vragen over welke (kleur) sokken je bij een total white look draag. Ons advies is: wit of anders geen sokken. In ieder geval geen donkere kleuren!
  8. Vind je total white net iets teveel van het goede, haal er dan een strepentrui bij (zoals we dat bij Christian Dior zagen) of combineer je witte broek en witte T-shirt met een lichte colbert en een zwart accent (zoals bij Diesel Black Gold). Bekijk de foto's hieronder maar eens.


Louis Vuitton lente zomer 2015

Zwembroeken
Raf Simons lente zomer 2015

Zwembroeken
Philipp Plein lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

Zwembroeken
Givenchy lente zomer 2015

Zwembroeken
Versace lente zomer 2015

Zwembroeken
Kenzo lente zomer 2015

Zwembroeken Christian Dior lente zomer 2015, ph. Patrice Stable@Christian Dior

Zwembroeken
Diesel Black Gold lente zomer 2015, ph. Mauro Pilotto

 

MEER OP ADVERSUS