Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Herenmode winter 2015 2016 | 10 Tips om je wintermodelook te updaten

10 Tips om je wintermodelook te updaten

De mode wordt wijder. Een 'strak in het pak' look is achterhaald. En verder mag je je deze winter te buiten gaan aan franjes en breisels. Update je look.

DOOR ADVERSUS
PHOTO: COURTESY SALVATORE FERRAGAMO HERFST WINTER 2015 2016

Dat het in de mode vooral om het silhouet - lijnen en vormen - gaat, is je vast bekend. Maar het is wel een gegeven om af en toe eens bij stil te staan en om je garderobe vanuit dat oogpunt onder de loep te nemen.

Zo zal het je niet ontgaan zijn, dat de mode voor afgelopen seizoenen aanmerkelijk wijder is geworden. Bandplooibroeken bijvoorbeeld zijn weer terug. En ook comfortabele breisels die het 'chillen' op koude winterdagen nog aangenamer maken.

De seventies drukken ook deze winter nog hun stempel op de mode en dat is te zien in de kleuren én vormen. Bruin, rood en oranje inspireren tot coole retro combinaties en franjes kunnen heel stoer zijn, zeker in het leer.

De coltrui hebben we al meerdere malen genoemd. Het is een onmisbare must-have voor nu. Draag er een trui met ronde hals of een wat wijdere coltrui met een wat wijdere hals over.

Want ja, deze winter gaat er veel aandacht naar de hals. De das bijvoorbeeld moet het een beetje afleggen tegen al die coltruien maar heeft ook geduchte concurrentie van zijden dandy-sjaaltjes.

Genoeg nieuwe dingen om je look mee te updaten dus. Bekijk de galerie maar eens.

   

Klik hier voor de fotogalerie

 

MEER OP ADVERSUS