Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Herenmode winter 2015 2016 | De comeback van de coltrui

De comeback van de coltrui

De coltrui is terug. Sommigen van jullie zullen daar blij om zijn, anderen niet. De coltrui laat zich gemakkelijk combineren, is heerlijk warm maar kan de keel, als'ie wat te strak is, nog wel eens onaangenaam afknijpen.

DOOR ADVERSUSColtrui
Costume National herfst winter 2015 2016

De coltrui is terug. Een item dat zich ontzettend gemakkelijk laat dragen en zeker op koude dagen goed van pas kan komen. Gladde strakke modellen kun je heel goed onder een overhemd (ook naar kantoor) dragen; wijdere modellen met een grotere col zijn perfect voor casual dagen.

Een strakke coltrui kan ook heel trendy worden als je 'm op zich draagt, als trui op een spijkerbroek of op een grijze pantalon. Je kunt er een smalle das omheen knopen, zoals we dat bij Costume National zagen.

Een klassieke maar eigentijdse combinatie is een camel coltrui onder een camel jas. Maar er is nog veel meer mogelijk. Zo presenteerde de Italiaanse ontwerper Ermanno Scervino 'de col over de col', dus twee coltruien over elkaar, waarbij je de strakkere col natuurlijk als eerste aantrekt.

Zoals altijd is de mode weer een kwestie van creativiteit. Wij geven je wat input, maar uiteindelijk moet jij je fantasie laten gaan.

Coltrui
Coltrui bij Costume National herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Coltrui
Coltrui bij Corneliani herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Coltrui
Coltrui met dassjaal bij Costume National herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Coltrui
Coltrui bij Louis Vuitton herfst winter 2015 2016, photo: courtesy of LV

Coltrui
Coltrui bij Rick Owens herfst winter 2015 2016, photo: courtesy of Rick Owens

 

MEER OP ADVERSUS