Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Herenmode winter 2015 2016 | 8 Winterlooks

8 Winterlooks voor de koudste maanden van het jaar

Van ecobontjassen tot leren overjassen. En verder laag over laag. Deze winter hoef je geen kou te lijden. 8 Winterlooks om je door te laten inspireren.

DOOR ADVERSUS
Dsquared2 herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Deze winter hoeven we geen kou te lijden. De looks op de catwalks zijn 'winterproof'. Voor winter 2015 2016 hebben de ontwerpers en masse voor de 'bontjas voor hem' gekozen. Ga je voor bontjas of een met bont afgezette parka - helemaal goed als je het aandurft - kies dan voor ecobont. Tegenwoordig zijn er imitaties van bont die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Net zo mooi, net zo warm, diervriendelijk (en bovendien ook veel minder duur).

De ecobontjas dus. Deze winter vind je ze in alle mogelijke uitvoeringen. Stoer, klassiek, dandy. Wij vinden vooral de luxe met bont afgezette parka's supercool. Draag 'm op een spijkerbroek en je ziet er - ook bij ijzige kou - supergoed uit.

Leren jacks en jassen beschermen ook goed tegen de kou. Omdat ze in de regel wat klassieker zijn, kun je ze gerust ook over je pak naar kantoor dragen.

De beste bescherming tegen de kou is nog altijd een 'laag over laag' outfit. Bij Lanvin (zie de foto's) zagen we zelfs twee jassen over elkaar. Wees creatief, draag een leren jack onder je windjack, draag een spijkerjack onder je parka, draag een wintertrui onder je blazer en daarover een leren jack.

Het mooie van de wintermode is dat je eindeloos kunt combineren en echte LOOKS kunt creëren. Bekijk de foto's maar eens en doe inspiratie op voor jouw winterlook.

Winterlooks man
Costume National herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Winterlooks man
Dsquared2 herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Winterlooks man
Antonio Marras herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Winterlooks man
Diesel herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Winterlooks man
Andrea Pompilio herfst winter 2015 2016, photo: courtesy of Andrea Pompilio

Winterlooks man
Lanvin herfst winter 2015 2016, photo: courtesy of Lanvin

Winterlooks man
Versace herfst winter 2015 2016, photo: courtesy of Versace

Winterlooks man
Fendi herfst winter 2015 2016, photo: courtesy of Fendi

 

MEER OP ADVERSUS