Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Shows | Man lente zomer 2016 | Dsquared2

Dsquared2. Spijkerbroeken, surfer shorts en body suits

Zoals altijd showen Dean en Dan Caten, het tweelingbrein achter Dsquared2, een 'laag over laag' collectie waarin denim een belangrijke rol speelt. Het thema voor de zomercollectie 2016 is 'Wave Chasers', surfers die altijd op zoek zijn naar de perfecte golf.

DOOR ADVERSUSDsquared2

De zomercollectie 2016 van Dsquared2, een modebrand dat vooral staat bekend om (dure) denim, is dynamisch, energetisch, jong en cool. De modellen zijn surfers, altijd op zoek naar de perfecte golf. Het zijn zongebrande nomaden, moderne stoere jongens die in de buitenlucht leven en van hot naar her trekken, hun rugzakken vol met souvenirs.

Zoals altijd showen Dean en Dan Caten, het tweelingbrein achter Dsquared2, een 'laag over laag' collectie waarin denim een belangrijke rol speelt. Key item in deze collectie is de body suits met prints die als een mega-tattoo over je huid ligt. Daarover gaan spijkerbroeken, wijde shorts, oversized anoraks, leren jacks en stoere gilets.

Voor wat betreft de spijkerbroeken kun je volgens Dsquared2 deze zomer twee kanten op: óf je gaat voor een wijde en verfrommelde stijl (dus geen broeken die als lege zakken om je heen hangen maar oversized broeken waar structuur en beweging in zit) óf je gaat voor skinny jeans met opvallende gebleekte motieven. Wil je meer lezen over de spijkerbroekentrends van Dsquared2, klik dan hier.

En daaronder... wakeboard style sneakers met fluorescente veters of sportieve sandalen met gekleurde zolen. De rugzakken komen in dezelfde stijl, met veel zakken, vakken en gekleurde details.

Bekijk de fotogalerie hieronder om een beeld te krijgen van de total look.

Dsquared2

Dsquared2 man fashion show lente zomer 2016
PREV NEXT
Fashion show Dsquared2 lente zomer 2016
  Foto: Charlotte Mesman


 

MEER OP ADVERSUS