Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Streetstyle | Blauw modekleur zomer 2014

Heren in het blauw

Blauw was ook tijdens de afgelopen Milan Fashion Week weer goed vertegenwoordigd. Meer blauw op straat dan ooit, zou je bijna zeggen :-) Navy blauw, kobaltblauw, denim blauw, oceaanblauw, azuurblauw. You name it, wij zagen het.

DOOR CHARLOTTE MESMANBlauw is al een paar seizoenen het stokpaardje van de modeontwerpers. Ook deze zomer springen we creatief met blauw om. Voor een up-to-date modelook draag je blauw van top tot teen. Om diepte en beweging in je outfit aan te brengen, combineer je verschillende blauwtinten met elkaar.

Blauw spijkergoed doet deze zomer ook weer volop mee. Een spijkershirt onder een blazer is cool. En een spijkerhes met een spijkerbroek met bloemen en een donkerblauwe blazer (zoals modejournalist Simone Marchetti dat draagt, zie de tweede foto van onze galerie) is ronduit gewaagd, maar ook erg stijlvol.

Trek je kast open, haal al het blauw eruit en maak dan combinaties waar je nooit tevoren aan gedacht had. Laat je inspireren door deze galerie. Niets is gek, alles mag.

Blauw modekleur zomer 2014

Streetstyle zomer 2014
PREV NEXT
Blauw modekleur zomer 2014


 

MEER OP ADVERSUS