Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Streetstyle | Hoedentrend voor heren

Hoedentrend voor heren. How 'sheeple' are we?

Oh boy, wat willen we graag opvallen! Wat willen we er graag bijhoren. Het publiek bij de modeweken mag dan op het eerste gezicht origineel gekleed lijken te gaan, maar uiteindelijk doet en draagt (bijna) iedereen ook in de modewereld zo ongeveer hetzelfde: datgene wat algemeen geaccepteerd is als 'cool' of 'fashionable'. Slechts een enkeling durft... zichzelf te zijn.

DOOR ADVERSUS
HOEDEN TIJDENS DE PARIS FASHION WEEK SEPTEMBER 2014

Als je ons een beetje kent, dan weet je dat we er niet van houden om 'de mode te volgen'. We signaleren trends maar waar het om gaat, is hoe je ze interpreteert. En laten we daar dan nog een vuistregel aan toe voegen: houd je verre van al die items die iedereen heeft. Dat is niet origineel, noch creatief en getuigt niet echt - om het zacht uit te drukken - van een sterke persoonlijkheid. Ben je de eerste die iets ontzettends cools en opvallends draagt, dan petje af, maar volg je wat de anderen doen... ach... You get the point.

En dan vragen we je nu wat je van deze foto's vindt. Waarom draagt iedereen opeens zo'n hoed van Joshua Sanders? Omdat al deze heren deze hoeden zo 'cool' vinden en ieder op zich er persoonlijk over gevallen is toen ze 'm in de winkel zagen...? Of omdat... vul het zelf maar verder in.

Hoedentrend heren

Simone Marchetti met hoed van Joshua  Sanders


 

MEER OP ADVERSUS