Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Streetstyle | Streetstyle. Met deze looks kunnen wij wel wat. En jij?

Streetstyle. Met deze looks kunnen wij wel wat. En jij?

Als je denkt dat je tijdens de modeweken talloze goed geklede heren tegenkomt, dan heb je het mis. Wij hebben er echt moeite mee gehad om deze 10 foto's van looks 'die ermee door kunnen' bij elkaar te halen.

DOOR CHARLOTTE MESMANAls je denkt dat je tijdens de modeweken talloze goed geklede heren tegenkomt, dan heb je het mis. Wij hebben er echt moeite mee gehad om deze 10 foto's van looks 'die ermee door kunnen' bij elkaar te halen.

Waarom we uiteindelijk voor deze looks gekozen hebben? Omdat ze nog iets van stijl en spontaniteit uitstralen. Omdat ze of klassiek zijn, of wat meer casual waardoor het allemaal niet zo 'over the top' is.

Volgens ons mag een man best aandacht aan z'n uiterlijk besteden (graag zelfs) als het er maar niet uitziet alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan. En als je outfit maar ruimte laat voor je persoonlijkheid (als je hebt :). Tijdens de modeweken zie je te vaak opgeprikte heren die zich ongemakkelijk in bonte outfits bewegen en zichzelf 'helemaal kwijt' zijn.

Een man in een goed pak is prima, jonge mannen in spijkerbroeken met een T-shirt is ook prima. En ben jij van nature een dandy, dan is dat ook goed. Als je jezelf maar bent. - Charlotte

Streetstyle. Met deze looks kunnen wij wel wat. En jij?

Streetstyle Man
PREV NEXT
Streetstyle. Met deze looks kunnen wij wel wat. En jij?
   


 

MEER OP ADVERSUS