Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Streetstyle | De das is terug

Street style. De das is terug. Liever overdressed dan underdressed

Jarenlang hebben we een trend richting meer casual kleding gezien. De casual Friday heeft zich uitgebreid naar de donderdag. Maar toch valt er ook een tegentrend te bespeuren. Een geklede look wordt weer op prijs gesteld en daar hoort ook de das bij.

Blazers, halflange overjassen met revers, lichtblauwe overhemden en dassen. Het zijn klassiekers die je in het dagelijks leven een handje kunnen helpen. Een geklede look verleent je autoriteit en dwingt respect bij anderen af. Iets dat je op de werkvloer, maar ook in het dagelijks leven, goed van pas kan komen.

Bekijk de look op deze foto's maar eens. De kracht zit 'm niet alleen kledingstukken zelf, maar ook in de onberispelijke manier waarop ze worden gedragen (perfect gestreken, als door een ringetje te halen).

Overigens hoef je je heus niet altijd van top tot teen in het pak te steken en mag je best op het thema variëren. Zo worden de donkerblauwe blazer en lichtgrijze overjas op deze foto's gedragen met een vrij sportieve broek met zak en met suède veterschoenen. Hierdoor worden dit soort combinaties ook geschikt voor feestelijke gelegenheden - een opening van een galerie, een modeshow, een boekpresentatie - in de vrije tijd.


Streetstyle bij Salvatore Ferragamo in Milaan


Streetstyle bij Salvatore Ferragamo in Milaan


Streetstyle bij Salvatore Ferragamo in Milaan

ADVERSUS


 

MEER OP ADVERSUS