Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Streetstyle | Street style lente zomer 2015

Streetstyle man zomer 2015. Stijlvolle ideeën voor jouw zomerlook

Bij de catwalk show van Corneliani voor lente en zomer 2015 hebben we, behalve op de catwalk, ook onder het publiek interessante modelooks gespot. Corneliani staat voor draagbare mode, tegelijkertijd fris en elegant, en de genodigden voor de show waren daarmee in lijn.

DOOR CHARLOTTE MESMANHoe gaan we ons deze zomer kleden? Op een gegeven moment zullen de temperaturen toch echt moeten gaan stijgen en daar stemmen we onze kleding vanzelfsprekend op af. Het weer en de trends zijn bepalende factoren voor onze look.

Bij de catwalk show van Corneliani voor lente en zomer 2015 hebben we, behalve op de catwalk, ook onder het publiek interessante modelooks gespot. Corneliani staat voor draagbare mode, tegelijkertijd fris en elegant, en de genodigden voor de show zijn daarmee in lijn.

Heel modieus waren de heren die vlak bij onze camera plaatsnamen aan de zomerse ontbijttafels langs de 'catwalk' op de binnenplaats van de Rotonda della Besana in Milaan (een origineel idee om de gasten op de vroege morgen zo te ontvangen). Hun outfits waren heel stijlvol en eigentijds, absoluut draagbaar zowel op de werkvloer als in de vrije tijd. Deze looks vergen enige 'studie' want de kracht zit 'm in de details. Bekijk de foto's maar eens en doe ideeën op.

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

 

MEER OP ADVERSUS