Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Streetstyle | Vlinderdas en pochet

Vlinderdas en pochet. Zo, heren, wil zij wel met je uit

Heb je haar uitgenodigd voor een feestelijke gelegenheid? Is het jullie eerste 'publieke optreden'? Besteed dan extra aandacht aan je kleding. Vrouwen lopen nu eenmaal graag naast een mooie man. Dus trek dat driedelig pak met vlinderdas en pochet aan.

DOOR CHARLOTTE MESMANVlinderdas

Heb je haar uitgenodigd voor een gala? Een feestelijke gelegenheid? Is het jullie eerste 'publieke' optreden? Besteed dan extra aandacht aan je kleding. Niet alleen toon je hiermee respect voor haar, je zult haar er ook enorm veel plezier mee doen. Vrouwen lopen nu eenmaal graag naast een mooie man. Dus trek dat driedelig pak met vlinderdas en pochet aan. Gewoon DOEN!

Hoe oneindig elegant maar tegelijkertijd ook hoe 'cool' een vlinderdas plus pochet kunnen zijn, bewijzen de foto's die wij tijdens de Paris Fashion Week maakten wel (zie hieronder). Dacht je dat vlinderdassen en pochetten vooral iets voor heren op leeftijd of dandy's waren, dan ruimen we dat misverstand nu meteen uit de wereld. Met een goed gekozen vlinderdas en een mooie pochet kun je een enorm goed figuur slaan.

Je moet het alleen wel durven. Dat is eigenlijk het enige vereiste. Stel je outfit met smaak samen, trek het geheel aan, trek je strik recht en... vergeet dan wat je draagt! Beweeg je ongedwongen en op je gemak, zoals altijd. Pak de motor (auto of bus - het maakt niet uit), haal haar op en maak er een onvergetelijke avond van.

Vlinderdas

Vlinderdas

 

MEER OP ADVERSUS