Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Streetstyle | Street style mannelijke modellen winter 2013 2014

Street style heren. Laat je inspireren door de looks van de modellen

Mannelijke modellen off-duty. In deze street style fotogalerie zie je hoe de modellen zich op de winter kleden. Ze dragen geen extreme of bizarre outfits en laten zich niet al te zeer door de modetrends beïnvloeden. De modellen gaan voor draagbare en casual looks. Jong en trendy. Laat je door hun looks inspireren.

Maar voordat je overgaat naar de fotogalerie even nog snel iets over de outfits die je zult gaan zien. Als je de foto's bekijkt, zul je zien dat de modellen als winterjas vaak voor klassiekers kiezen. Leren jacks, parka's, doorgestikte jacks of klassieke halflange jassen.

Verder zie je veel T-shirts, sweaters, ruitenoverhemden en spijkerbroeken. Let daarbij vooral op de volumes. Slim fit broeken en slim fit T-shirts zijn een beetje uit. Ga voor net wat soepelere modellen. Niet al te strak dus. Qua schoenen zul je in de fotogalerie sportschoenen, veterschoenen en booties zien. Vooral booties zijn deze winter in.

Let ook op de accessoires, weinig maar goed gekozen. Een enkele beanie of een new boy cap (ook weer in de mode). Verder zie je ook een enkel model met een grote statement ring. Kies uit de galerie de dingen die jou aanstaan.

Streetstyle winter 2013 2014

Zo kleden de modellen zich
PREV NEXT
Fashion show xxx man herfst winter 2013 2014
Foto: Charlotte Mesman


 

MEER OP ADVERSUS