Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Top modellen | Alex Cunha Model Profile

Alex Cunha Model Profile

Alex Cunha, of voluit Alexandre Ribeiro Xavier Cunha, is één van de knapste en coolste mannelijke modellen die je tijdens de internationale modeweken tegenkomt. Deze Braziliaan valt niet alleen op vanwege zijn uiterlijk maar ook vanwege zijn charme. Alex is vriendelijk, beleefd, supergeliefd en interessant. Het verbaast ons dan ook niets dat hij een 'blijvertje' is. Veel modellen zijn 'eendagsvliegen' maar om Cunha kun je niet heen.

De modellencarrière van Alex Cunha, geboren in 1988 in Brazilië, kwam direct goed van de grond met de show van een ontwerpersduo dat tegenwoordig in het middelpunt van de (fiscale) belangstelling staat (Dolce & Gabbana). Vanaf dat moment maakt hij deel uit van de meest gewilde, betaalde en gevraagde mannelijke modellen.

Het succes is Alex niet naar zijn hoofd gestegen en backstage is hij altijd bereid om speciaal voor de camera van onze fotograaf te poseren. Hij doet dat altijd met veel plezier, rustig en professioneel, tussen alle hectische shows door. Hier zie je Alex na afloop van de show van Dirk Bikkembergs zomer 2014 tijdens de modeweek in Milaan. Officieel was de dag voor Alex al afgelopen en hij was met de andere modellen aan het loungen op het terras van de 39ste verdieping van het gebouw waar de show had plaatsgevonden. Maar professioneel als hij is, poseerde hij toch nog even voor onze camera :')

ADVERSUS


 

MEER OP ADVERSUS