Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Topmodellen | Arizona Muse

Arizona MuseArizona Muse Topmodel van het Jaar 2011

Topmodellen: Arizona Muse

Arizona Muse Topmodel van het Jaar 2011

Vogue heeft Arizona Muse uitgeroepen tot Topmodel van het Jaar. Het Amerikaanse model kan 2012 goed beginnen! In de Top 10 van Vogue ook Raquel Zimmermann, Karlie Kloss, Anja Rubik en de Nederlandse Lara Stone (op nummer 5).

ADVERSUS ontmoette en fotografeerde Arizona Muse verschillende malen backstage bij de shows en we zagen haar op vele catwalks. Het model is gemakkelijk te herkennen vanwege haar karakteristieke haarlengte. Als één van de weinige modellen heeft ze niet lang haar maar een tussenlengte.

Arizona Muse werd door Anna Wintour, de directrice van Vogue USA, vergeleken met topmodellen als Linda Evangelista en Natalia Vodianova. De criteria voor de Top 10 van Vogue zijn kwantiteit en kwaliteit van de opdrachten. Arizona, tot vorig jaar redelijk onbekend, sleepte dit jaar een enorme hoeveelheid prestigieuze opdrachten in de wacht en werd daarmee nummer 1 van de Topmodellen.

Wij zijn benieuwd of het Arizona zal lukken om haar plotselinge succes om te zetten in een duurzame carrière zoals die van Sasha Pivovarova, Natasha Poly en Lara Stone, andere namen in Vogue's Top 10. Deze modellen staan al jaren aan de top.

Maar laten we eerst genieten van het moment. We hebben een galerie met 12 foto's van het Topmodel van het Jaar voor je.

Charlotte Mesman voor ADVERSUS

 

MEER OP ADVERSUS