Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Topmodellen | Cara Delevingne

Cara Delevingne. L'enfant terrible van de modewereld

Cara Delevingne

Cara Delevingne is waarschijnlijk één van de meest besproken én populairste topmodellen van het moment. Cara is geboren in Londen en komt uit een bekende familie. Ze is het zusje van model/socialite Poppy Delevingne.

Sinds Cara - zelf ook een socialite - een paar jaar geleden haar eerste catwalks voor grote modehuizen begon te lopen, is ze snel naar de top doorgeschoten. Cara is momenteel te bewonderen als testimonial voor meerdere grote modehuizen en ze loopt shows voor grote namen als Burberry en Chanel. In 2012 werd ze uitgeroepen tot Model of the Year tijdens de British Fashion Awards.

Cara staat (ook) bekend om haar dikke wenkbrauwen én haar ondeugende nachtleven. Op de catwalk valt ze op vanwege haar unieke manier van lopen. Overigens onderscheidt ze zich ook van de andere modellen door haar figuur. Ze is wat kleiner dan de rest en heeft niet helemaal een modellenfiguur. Met Cara is het altijd lachen, ze heeft enorm veel gevoel voor humor en ze neemt zichzelf niet al te serieus...

Wij fotografeerden Cara in Parijs, backstage bij Jean Paul Gaultier en Leonard, en te midden van haar fans die haar huilend omhelsden.

Cara Delevingne
Cara Delevingne backstage in Parijs

Cara Delevingne
Cara Delevingne backstage in Parijs

Cara Delevingne
Cara Delevingne met fans

Cara Delevingne
Cara Delevingne backstage in Parijs

Cara Delevingne
Cara Delevingne voor Stella McCartney


 

MEER OP ADVERSUS