Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Topmodellen | De mooiste fashion modellen

De mooiste fashion modellen vind je bij Francesco (en komen uit Nederland :-)

DOOR ADVERSUSMalaika Firth

De mooiste modellen tijdens de Fashion Week in Milaan vind je steevast bij Francesco Scognamiglio. De cast voor de shows van de Italiaanse ontwerper (die naam maakte omdat Madonna en Lady Gaga zijn creaties droegen) is elke keer weer indrukwekkend. ADVERSUS ging backstage. Ga met ons mee!

Scognamiglio heeft smaak als het om vrouwen gaat. Daar valt niet over te twisten. Overigens is smaak alleen in dit geval niet voldoende maar moet je ook nog over een behoorlijk budget beschikken, maar dat even terzijde.

Ook voor de presentatie van zijn zomercollectie 2015 had hij weer de allermooiste vrouwen bij elkaar gehaald. Om te beginnen onze Nederlandse topmodellen Daphne Groeneveld, Maartje Verhoef, Sanne Vloet, Lieke van Houten, Marique Schimmel, Josephine van Delden (woow - hier kunnen we hem al feliciteren met zijn gelukkige keuze).

En verder onder meer Anna Ewers, Malaika Firth, Magdalena Jasek en de supersexy Catherine McNeil. Bekijk de foto's en waag het eens om te zeggen dat dit geen SUPER vrouwen zijn!

De mooiste modellen

Modellen op ADVERSUS. Op deze foto: Malaika Firth
PREV NEXT
Malaika Firth
  Foto: Mauro Pilotto
De mooiste fashion modellen
Modellen op ADVERSUS


 

MEER OP ADVERSUS