Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Topmodellen | Interview Janice Fronimakis

Janice FronimakisInterview met Janice Fronimakis

Eerste show in Milaan: Corneliani. Eerste model dat we ontmoeten: Janice Fronimakis uit Nederland. Als je ons regelmatig leest, is hij ook voor jou een 'oude bekende' (lees anders 'Interview met twee Nederlandse topmodellen: Janice Fronimakis en Mark Cox'). Janice is half Nederlands en half Grieks (en is geboren en getogen in Nederland). We interviewden Janice het vorige showseizoen maar het is alsof we hem al jaren kennen. (Foto: Janice Fronimakis backstage bij Corneliani winter 2012 2013)

We wisselen snel de laatste nieuwtjes uit. Met Janice gaat het goed. Zijn carrière loopt als een trein. 'Het is knallen, knallen, knallen!'. Er zit - als het even meezit - zelfs een film aan te komen. Verder is Janice bezig met verhuizen en heeft hij een heleboel spannende opdrachten in de pen zitten... waar hij ons echter nog niets over kan vertellen.

Janice FronimakisHoe waren de afgelopen maanden voor jou?
Super! Het gaat enorm goed. Het is knallen, knallen, knallen...

Vertel ons eens iets meer...
Ik heb een optie voor een film. Het zou fantastisch zijn als dat doorgaat. Ik maak een goede kans. De producer zelf heeft mij benaderd. Dat is een goed teken.

En verder...
En verder zijn er heel veel veranderingen. Het is net uit met mijn vriendin. Dat was heel moeilijk. Ik ben vaak weg in het buitenland voor opdrachten. En als ik dan in Nederland terugkom en mijn vriendin zegt: 'Ik wil voor altijd bij je zijn, wil jij dat ook?' dan zeg ik 'Tuurlijk wil ik dat' maar toch wordt het heel moeilijk omdat de toekomst voor mij nog zoveel nieuwe dingen te brengen heeft en ik steeds weer weg zal moeten. We hebben nu tegen elkaar gezegd dat we allebei onze levensdoelen zullen nastreven en als we echt voor elkaar bestemd zijn dan komen wel elkaar nog wel eens tegen. Maar gemakkelijk is het niet. (Foto: Janice Fronimakis voor Corneliani winter 2012 2013)

Janice FronimakisWoon je nog steeds in Nederland?
Ja, nu nog wel maar vanaf februari woon ik in New York. Ik ga daar ook acteerlessen nemen en zangles. Er gaan echts spannende dingen gebeuren...

Even een technische vraag... sport je?
Ja, gymen. Sinds kort! Voor de film moet er ook aan mijn abs gewerkt worden. Ik ga ongeveer anderhalf à twee keer per week. Ik moet er niet breder van worden.

Ondanks dat houdt Janice nog steeds van heel lekker eten : Fast food gaat er best in maar de keuken van zijn ouders, Grieks restaurant Kriti in Oisterwijk, wint het natuurlijk altijd!

We moeten Janice laten gaan. Zijn naam wordt geroepen en hij moet zijn plaats nemen in de rij voor de show. Ongeveer vier personen controleren zijn outfit en haar terwijl wij de nog snel wat foto's van hem maken. Het leven van een topmodel is hard!

Charlotte Mesman voor ADVERSUS
 

MEER OP ADVERSUS