Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Topmodellen | Modellen backstage bij Jean Paul Gaultier

Miss Gaultier. Wervelende afscheidsshow voor JP

Je hebt misschien al gehoord dat Jean Paul Gaultier - voor wat betreft zijn prêt-à-porter collecties - het bijltje erbij neer heeft gegooid. En ieder weet dat Gaultier niet bepaald iemand van de softe exits is. Zijn laatste catwalkshow was dan ook ronduit een SPEKTAKEL.

DOOR CHARLOTTE MESMANStreetstyle Milano

Entourage voor Gaultiers afscheidsshow was de bioscoop Le Grand Rex in Parijs. En de show was, zoals gewoonlijk, meer een theaterstuk - of zo je wilt: een movie - dan het enkele presenteren van de collectie.

Het thema was MISS GAULTIER. Er werd om verschillende titels gestreden en op de catwalk waren allerlei extreme personages te zien. Dames van allerlei leeftijden imiteerden sterren als Madonna en Dita Von Teese, topmodellen imiteerden bekende fashion journalisten als Suzy Menkes en Carine Roitfeld (grote afwezige was Anna Wintour).

Zoals altijd was het bij Gaultier een bont gezelschap met op de catwalk niet alleen de geijkte modellen met hun geijkte modellenloopje. Gaultier houdt er nu eenmaal van om echte persoonlijkheden naar voren te brengen.

Al met al was het een duizelingwekkend geheel en menigeen liet een traantje lopen. Ondanks het afscheid - wat overigens maar voor kort is want Gaultier zien we snel weer terug in de haute couture - was de sfeer wervelend. Genoeg gezegd, ga mee backstage en proef het sfeertje zelf. - Charlotte

Backstage bij Gaultier

Modellen op ADVERSUS
PREV NEXT
Modellen backstage bij Jean Paul Gaultier
  Photo: Stanislas Alleaume Courtesy of Jean Paul Gaultier
Modellen backstage bij Jean Paul Gaultier
Modellen op ADVERSUS

 

MEER OP ADVERSUS