Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Topmodellen | Mariacarla Boscono

de nieuwe look van topmodel mariacarla boscono het italiaanse topmodel mariacarla boscono (ze schitterde in vele internationale campagnes en liep het vorige modeseizoen een recordaantal shows, stuk voor stuk voor topontwerpers) vertoonde zich tijdens de italiaanse modeweek met een nieuwe look.

het halflange, krullende en donkere haar was kort geknipt en sterk geblondeerd (foto links: maria carla backstage bij rocco barocco collectie winter 2006, foto rechts: maria carla op de catwalk voor alberta ferretti, winter 2007). een verandering van look die niet onopgemerkt kon blijven. en de meningen zijn verdeeld. sommigen vinden dat het de bekoorlijke italiaanse goed staat, anderen vonden haar vroeger mooier.

of ze er goed aan gedaan heeft, is op dit moment nog de vraag. het is en blijft een gok. topmodel linda evangelista zette, toen ze aan de top stond, rigoureus de schaar in haar lange haar. dat was het begin van een lange rij 'gedaanteverwisselingen' die linda in ieder geval geen windeieren hebben gelegd.

misschien had mariacarla linda in gedachten toen haar donkere lokken eraf gingen. de tijd zal het leren hoe het voor mariacarla zal uitpakken. in ieder geval zagen we haar tijdens de italiaanse modeweek weer op talloze catwalks...


 

MEER OP ADVERSUS