Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fashion | Topmodellen | Video-interview met Steve Milatos

Video-interview met fashion model Steve Milatos. 'Made in Greece'

Het gebeurt niet vaak dat we fashion modellen uit Griekenland tegenkomen. Toen we backstage bij John Richmond fashion model en danser Steve Milatos - met de alles zeggende tattoo 'Made in Greece' - ontmoetten, moesten we daar meer van weten.

DOOR ADVERSUSEen gasmasker op z'n ene bovenarm, een doodskop met rode rozen op z'n andere bovenarm, 'Made in Greece' op zijn heup, A.R.T. op z'n achterhoofd (net zichtbaar door zijn haar - als het kort geknipt is tenminste) en sierlijke tekening over zijn borst. Dit zijn zo even snel de tatoeages die we op het lichaam van het Griekse fashion model Steve Milatros zagen. Maar hij heeft er nog veel meer.

ADVERSUS interviewde het model - dat overigens voor modehuizen als Givenchy en Jean Paul Gaultier in Parijs liep - over zijn tatoeages en de betekenis ervan. Bekijk de video maar eens.

En kijk ook even naar de foto's van Milatros op de catwalk van John Richmond. Hij loopt er daar wel heel netjes bij! Alleen zijn tattoos op zijn achterhoofd en bovenrug verraden wat er allemaal onder zijn outfit schuilgaat.

Steve Milatos
Steve Milatos backstage bij John Richmond

Steve Milatos
Steve Milatos. 'Made in Greece'

Steve Milatos
Steve Milatos op de catwalk van John Richmond

Steve Milatos
Steve Milatos op de catwalk van John Richmond

xxx

 

MEER OP ADVERSUS