Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Fitness | Afvallen met dieet en fitness | Deze mannen zijn in vorm. En jij?

Deze mannen zijn in vorm. En jij?

Voel je je goed onder al die veilige lagen truien en jacks? Heb je het idee dat je alles kunt eten waar je zin in hebt? Dat sporten gezien het weer niet zo hoeft? Oké, ga dan zo door.

DOOR ADVERSUSEigenlijk is de winter gewoon een rotseizoen. Niet alleen is het koud, regent het en zijn de dagen kort en deprimerend, maar het is ook de periode in het jaar waarin we fouten maken waar we later, volgend jaar zomer, bitter spijt van zullen krijgen. Onthoud dit (en doe er iets mee!).

Voel je je goed onder al die veilige lagen truien en jacks? Heb je het idee dat je alles kunt eten waar je zin in hebt? Dat sporten gezien het weer niet zo hoeft? Oké, ga dan zo door. Neem jezelf maar in de maling. Maar wacht even, ga eens even op de weegschaal staan. Ben je de afgelopen twee maanden aangekomen? Hoeveel weeg je en zoveel zou je moeten wegen? En hoe gaat het met die witte buik? Groeit'ie goed? Nee, echt, sommige dingen kun je maar beter onder ogen zien, ze uitspreken. Dan kun je altijd nog doorgaan met eten en niet sporten, maar in ieder geval doe je het bewust. Die buik is van jou. Je mag ermee doen wat je wilt. Als jij volgend jaar zomer niet de show steelt, dan zijn er wel andere mannen die zich om al die mooie meisjes op het strand zullen bekommeren. Maak je geen zorgen. Ga zo door.

Of wil je er toch liever iets aan doen? Als je je ervan bewust bent dat het nu het moment is om in te grijpen (voor het te laat is), als je een beetje meer motivatie nodig hebt, als je het probeert maar tot nu toe zonder succes... blader dan door onze fotogalerie met modellen backstage bij de shows. Perfecte lijven, strak, in vorm. Het type lichaam waar vrouwen over vallen: gespierd maar niet te, mannelijk. Bekijk de foto's maar eens, denk erover na, neem maatregelen. He is nu, of nooit! ADVERSUS

Deze mannen zijn in vorm. En jij?

Fitness op ADVERSUS
PREV NEXT
Deze mannen zijn in vorm. En jij?
Photo ADVERSUS - Backstage Dirk Bikkembergs

Deze mannen zijn in vorm. En jij?
Fitness op ADVERSUS


 

MEER OP ADVERSUS