Haartrends. Deze business hair cut straalt power uit

 
trendy-business-haircut-01
Kapseltrend. Spelen met verschillende haarlengtes

Elke business man weet hoe belangrijk uiterlijk in de zakenwereld is. Een goed uiterlijk betekent meer autoriteit en overwicht en dus meer… power!

Elke zakenman weet ook dat een undercut het aan de onderhandelingstafel niet goed zal doen. Dat betekent echter niet dat je niet met verschillende haarlengtes kunt spelen.

Een korte haarcoupe doet het in de zakenwereld altijd nog het best. Het staat schoon, snel en efficiënt. Je kunt er een trendy draai aan geven door je haar bovenop je hoofd net iets langer te laten groeien, zoals het kapsel op deze foto (gespot bij de fashion show van Ermenegildo Zegna tijdens de Milan Fashion Week).

Kam het haar netjes opzij. Een zijscheiding is een klassieker waarmee het niet mis kan gaan en controleer je haar desnoods met wat mud of een soortgelijk product. Het product mag in ieder geval niet zichtbaar zijn want je wilt er niet uitzien alsof je meer met je uiterlijk bezig bent dan met de deal die je aan het afsluiten bent.

Verder houd je de zijkanten en de achterkant kort door je haar regelmatig te laten knippen. Ook hier mag je met heel subtiele haarverschillen spelen. Op de foto is te zien dat het haar onder de zijscheiding net iets langer is en vervolgens richting de oren korter afloopt.

Door de weeks maak je deze look af met een power suit. In je vrije tijd ga je voor een casual jasje, een T-shirt en een mooie zonnebril voor een relaxtere en moderne look.

 
Schrijf je in voor de gratis ADVERSUS nieuwsbrief!
 
 

Een reactie plaatsen