Kreeft, horoscoop van de maand juli 2019

Horoscoop kreeft
Horoscoop kreeft

Hallo Kreeft, dit is jouw horoscoop voor juli 2019
Jij voelt je in de zomer als een vis (Kreeft) in het water. De zomerperiode maakt je licht en blij. Probeer dat gevoel zoveel mogelijk vast te houden. Zoek de natuur op, omring je met lieve mensen, geef een etentje, haal het maximale uit je zomermaand.
LIEFDE – In de liefde zou je er goed aan doen om op een zachte maar dwingende manier meer voor jezelf op te komen. Je hebt de neiging om veel dingen aan je partner over te laten en dat zou op den duur wel eens onbevredigend kunnen werken. Ook singles mogen die afwachtende en ietwat passieve houding deze maand wel eens laten varen.
WERK – De zomerzon en de luchtige zomersfeer geven je op je werk de moed om dingen uit te spreken die je voorheen misschien nooit zou hebben durven zeggen. Doe het op een rustige en weloverwogen manier. Je zou wel eens versteld kunnen staan van het resultaat.

Klik hier voor jouw horoscoop 2019

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Send this to a friend