Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Mannen en vrouwen | De elektronische sporen van 'cyber-ontrouw'

De elektronische sporen van 'cyber-ontrouw'

DOOR ADVERSUSMet dit artikel willen we 'overspel' ('cyber-overspel' in het bijzonder) niet promoten. We willen alleen maar laten zien welke trucjes - die worden mogelijk gemaakt door de moderne technologie - ervoor kunnen zorgen dat de moderne, overspelige man door de mazen van het net glipt... om het zo maar eens uit te drukken.

Midden in de nacht ontvang je een SMS'je... Zij is de afzender. Je vriendin ligt naast je in bed en wil koste wat het kost (geef haar eens ongelijk!) weten wie je op dit late uur nog sms'jes stuurt. En daar lig je met een mond vol tanden. Of je ben buitenshuis en hebt dringend gegevens nodig die in je computer zijn opgeslagen. Je belt je vriendin die thuis is en vraagt haar om de informatie even voor je op te zoeken. Natuurlijk openen de messenger vensters zich automatisch en komen er berichtjes binnen die niet voor haar ogen bestemd waren... En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal in de trant van 'de moderne technologie werkt tegen ons' :)

Schrijf je in voor de gratis ADVERSUS nieuwsbrief
Mode, beauty en trends. Klik hier

We ontvangen vaak emails waarin situaties worden beschreven die ieder van ons op z'n minst in verlegenheid zouden brengen en die niet zelden worden veroorzaakt door een weinig doordacht gebruik van de nieuwe, geavanceerde technologieën.

Het mag dan waar zijn dat de nieuwe technologie de mogelijkheden van interpersonele relaties vergroot (een mooie manier om woorden als 'buitenechtelijke avontuurtjes' te omzeilen), maar je kunt je er tegelijkertijd ook lelijk mee in de vingers snijden.

Als je niet weet hoe je ermee moet omgaan, tenminste. En dat weten wij natuurlijk niet : Maar we hebben er wel iets over gehoord of gelezen...

SMS
Een van de meest gebruikte systemen om contacten te onderhouden. Maar het aantal echtscheidingen ten gevolge van compromitterende SMS'jes neemt toe. Waarom zou je een risico nemen, als er maar zo weinig voor nodig is om 'veilig' met dit relatief nieuwe communicatiesysteem om te gaan.

1. gebruik nooit, maar dan ook nooit de functie die de SMS'jes die je verstuurt, opslaat
2. zorg ervoor dat je mobiele telefoon geen geluid maakt als je een SMS ontvangt (de vibrafunctie kan nog net)
3. verwijder alle persoonlijke berichtjes direct nadat je ze gelezen hebt

INSTANT MESSENGERS
Een fantastische manier om 'live' te communiceren met mensen in de hele wereld. Maar tegelijkertijd ook een extreem compromitterend (confronterend) middel voor degenen die niet op de hoogte zijn van je 'dark side'... :)

1. gebruik nooit de automatische inlogfunctie. Wen jezelf eraan om altijd handmatig het paswoord in te voeren, ook al kost het je net een seconde meer tijd.
2. Schakel het geluid dat je waarschuwt dat je nieuwe berichten hebt uit. Dit is vooral belangrijk als je in dezelfde kamer als zij bent en je net doet alsof je bezig bent aan je scriptie voor de universiteit terwijl je werkelijkheid aan het chatten bent met een lap dancer van 22 jaar (zo doet je cybervriendin zich tenminste voor)...

EMAIL
Inmiddels een traditioneel communicatiemiddel, maar dat wil niet zeggen dat het 'overspel-proof' is. Sterker nog, als je je email niet met beleid gebruikt, kan het middel wel eens je hele clandestiene relatie (van a tot z, inclusief alle uitgewisselde 'intimiteiten') aan het licht brengen.

1. Ook hier is het beter om het paswoord, iedere keer dat je je post leest, handmatig in te voeren
2. Verwijder alle berichtjes die niet voor andersmans (andervrouws) ogen bestemd zijn, zowel uit de 'in'- als 'out'-box (en vergeet niet de 'trash'-box te legen!)

COMPUTER
Je computer is de spiegel van je persoonlijkheid. Het is een van de meest persoonlijke en intieme dingen die je kunt bedenken. Wat moet je doen om ervoor dat zorgen dat dit 'open boek' niet teveel van wat er in je hoofd omgaat, verklapt?

1. Bescherm je computer met een paswoord om toegang tot het systeem te krijgen.
2. Gebruik die sexy foto met handtekening die je van je virtuele correspondente hebt gekregen niet als wallpaper. Klinkt dat te stom om waar te zijn? Denk er maar eens over na. Het gebeurt echt...
3. Laat geen nog te verzenden of al verzonden liefdesbrieven rondslingeren. Niet op je desktop en ook niet in je documenten. Ben je nog in de fase dat je je liefdesbrieven het liefst uitprint en nog per traditionele post laat bezorgen, laat dan geen elektronische sporen achter.

En jullie? Hebben jullie nog een advies of een trucje (wij hebben alles alleen maar van horen zien natuurlijk) om te voorkomen dat de moderne technologie je neiging tot overspel verraadt? De meest interessante reacties zullen we hieronder (geheel anoniem) publiceren.als je iemand niet vertrouwd dan kun je het beste een keylogger installeren. Zo pak je het (bijna) vreemdgaan aan en kun je problemen voorkomen. wat een man / vrouw ook weet , een goede keylogger is bijna niet te vinden en laat alles maar dan ook alles zien !

Met een undelete programma heb ik de geheugenkaart van de camera van mijn (ex) vriendin gescand toen ik iets vermoedde.
Toen heb ik de fotootjes weer gewoon op haar kaart gezet en de dag erop toevallig de camera gepakt waar ze bij was.
Ik bekeek de fotos en gaf de camera aan haar zonder iets te zeggen. Daarna begon ik haar spullen in te pakken :P

Zorg dat je berichtgeschiedenis in Live Messenger uitstaat.
Geschiedenis (van de websites die je hebt bezocht) op je pc wissen. Of beter nog: zo instellen dat alles automatisch gewist wordt zodra je de pc afsluit.

advies? ja, wees eerlijk!.. mijn inmiddels ex was dat dus ook niet en dat doet 1000 maal zeerder dan gewoon open zijn over waar je grenzen liggen. dan kan je ook oprecht praten over of die grenzen bij jullie allebei hetzelfde zijn. ik ben niet voor stiekum gedoe en idd wat velen al zeggen: het komt toch wel uit* vrouwen zijn soms echt slimmer dan men denkt:P*

als je niet eens eerlijk kan zijn over met wie je virtueel iets/ niets doet, hoe is dat dan in t "echte" leven?

ik vind dit artikel toch n beetje jammer eigenlijk. en ga er vanuit dat als je vreemd wil gaan, je dit niet nodig hebt, hahaha

voor mij bestaat er gewoon nog iets als vertrouwen, ook al is dat bij mij toch wel geschonden. ik geloof oprecht dat als je al denkt aan vreemdgaan* dus zonder toestemming van je partner iets doet met iemand anders..of het nu zoenen, erotisch chatten, of daarwerkelijk sex* dat er dan iets mis is. praten, of weggaan lijkt me dan!

N

Mensen, waarom zo moeilijk doen?

Een wachtwoord op je chatgeschiedenis? Als er vijftig gewapende mannen voor een archiefkast staan wordt een mens toch ook achterdochtig? Hoe meer je beveiligt, hoe meer zij zal weten dat je iets in je schild voert. Hou het simpel bij afspraakjes in het echt en bij telefoontjes wanneer je partner niet thuis is. Spreek dan wel een tijd af om elkaar te bellen, zodat ze niet belt als je partner er is. Of laat haar zich voordoen als een collega, familielid, schoolvriendin.

spreek met degene een teken af tijdens het chatten
b.v # als je prive kunt chatten heb het over koetjes en kalfjes zolang dit teken niet van beide kanten is gegeven en klik na elk antwoord op het kruisje dan is de tekst van de ander niet meer zichtbaar werkt helaas niet bij hyves

Verwijder de gespreksgeschiedenis,
Gebruik je naam niet,maar een schuilnaam!

verander regelmatig van wachtwoord ook al weet je zeker dat je partner niet het wachtwoord kent en sla niks op op de comp zet een cleaner op de comp zodat alles wist en zorg dat je geen foto's enz, op de comp opslaat kijk je hele comp na voor je afsluit

Voor alle dombo's die denken dat door de geschiedenis te wissen je niet meer te achterhalen bent ,die hebben het vreselijk mis!!!

Je pc slaat het 10tallen malen op ! op div plekken en een handig persoon haald dat zo tevoorschijn !

Wees wijs en klooi niet ,alleen als jer kaas van hebt gegeten......

Vreemd gaan via de computer komt me bekend voor, dat deed mijn ex (inmiddels) ook, als je maar een beetje handig bent op internet kun je alles, maar dan ook echt alles terug vinden op een pc, wachtwoorden, elke toets van het toetsenbord die aangeslagen is, als je iemand niet (meer) vertrouwd is het vrij simpel om achter alles te komen wat er op je pc gebeurd..
Zo is het ook dan mijn ex er een ander email adres en ww op na hield, daar stonden ook prive mailtjes in van haar en nu inmiddels nieuwe vriend.
Mensen, waarom vreemdgaan ? maak het eens wat spannender met je eigen man/vrouw/vriend/vriendin.
Vroeg of laat loop je toch tegen de lamp aan, dat is 1 ding wat zeker is.

zorg dat je gespreksgeschiedenis van het chatten beveiligd is!

vrouwen zijn niet dom,, Ze komen er heus wel achter... Je kunt op computer ook naar de map recent gewijzigd kijken....alles was ie verstuurd heeft,binnen gekregen heeft, geopent heeft kun je dan inzien...! Dus mannen Of beter opletten of gwn niet aan die onzin beginnen...

maak een back-up van je comp en laat die eens in de zoveel tijd (liefst iedere dag) z'n werk doen

2 telefoons nemen, eentje voor prive, dus vaste vrouwtje. de ander voor zaken, dus vrouwen..
neem een ander msn adres die niet te verleiden is naar je werkelijke ik...zoals je achternaam
want die typ je nog al snel in bij het aanmaken van een account (die je waarschijnlijk al jaren geleden hebt aangemaakt) en je toen nog niet wist van je allemaal met dit adres zou gaan doen..
als je samen een computer moet delen dan ieder een eigen kant van de pc aanmaken met uiteraard een wachtwoord en dat je je eventuele mappen doet beveiligen waar je post en fotoos bewaard.

wees gewoon eerlijk hoef je ook niet vreemd te gaan, er is nog altijd een verschil tussen liefde en lust (ja ik ben een vrouw ;-))
leer chinees schrijven, zal ze denken dat het spam betreft....LOL

vergeet ook niet een spoor op sites zoals hyves achter te laten, dit laat ook vervelende sporen achter

Pfff, waardeloos al dat stiekeme gedoe zeg! Doe alles open en eerlijk! Dat geeft veel meer voldoening in je leven. Als je echt van je partner houdt... Het gaat niet alleen maar om seks, dat houdt toch een keer op.
Google maar eens op 'polyamorie'; je kan toch van 2 mensen tegelijk houden?! (Dat doe je met je kinderen perslot ook).
Wij geloven er niet in dat we 40 jaar lang alle (emotionele en andere) behoeftes van elkaar kunnen invullen.
"Er is een dubbele moraal in de media: óf je gaat vreemd, óf je gaat scheiden, óf het is: zíj of jíj eruit. De mogelijkheid om zelfstandig in je leven te staan en daarbij relaties aan te knopen; een open leefwijze, wordt doodgezwegen." ("~" - vrij naar L. L.)

weet je waar jullie mannen met vreemd gaan mee door de mand vallen door het gedrag dat langzaam veranderd minder intresse gauw gepikeerd soms te toegevelijk (schuldgevoel)snauwen afstandelijker zijn je eigen niet meer 100% kunnen ontspannen bij je partner (bang dat zij er achter komt)omdat je je eigen verspreekt bv
gelukkig dat wij vrouwen nog over intuitie beschikken en als dat aangeeft dat er iets niet klopt tja dan is de link snel gelegtd

dus een ieder die perse vreemd wil gaan of net vreemd gegaan is zorg dat je gedrag naar je partner niet veranderd want veel vrouwen doorzien dit gewoon
virtueel vreemd gaan niets op tegen kan je relatie alleen maar intensiveren maar doe het wel in overleg met elkaar en betrek elkaar er ook gewoon in dat niet een van beide zich buiten gesloten voelt

What goes around, comes around, comes around comes all the way back around.

Je geeft je partner hierin geen keuze en bepaalt dus voor hem/haar dat hij/zij een leugen leeft. Draai de rollen eens om en kijk jezelf dan aan in de spiegel. Zou jij dat fijn vinden? Denk aan je moeder en je zus(je), je oma. Zou je het fijn vinden als jouw moeder of je zus zo behandeld zou worden. Blijkbaar wel, want je geeft het goede voorbeeld (sarcastisch). In principe geeft je alle mannen de toestemming om zo met vrouwen om te gaan, door het zelf te doen. Hopelijk krijgen dit soort mannen later veel dochters. Dan maken ze zich opeens zorgen, omdat ze weten hoe ze zelf zijn geweest.

En het is inderdaad best wel zielig als je jouw tijd en energie moet stoppen in een leugen. Om daarna betrapt te worden.
´Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ´m wel´.

Ik heb het van beide kanten meegemaakt. Ik ben ooit vreemd gegaan en er zijn meerdere relaties stuk gegaan door de lust van mijn exen. Veel punten herken ik ook en de keylogger heeft een vriendin van mij een paar jaar geleden al ontdekt. Als je echt van iemand houdt, dan doet het pijn wanneer je vreemd gaat en andersom evenzo.
hmm nou ik heb de rekeningen van mijn man zijn telefoon online geconterleerd en ja hoor gelijk zag ik hoe vaak hij met een vreemd nummer smsde dusss geen abonement simkaart gebruiken anders als ze slim is heeft zij het ook te pakken!!!

encrypt je msn met simplite :-)

mmm erg sneaky, maar als ik vreemd ga of iets in die trant, sla ik de naam van de man op onder een vriendin haar naam, bv "Ingrid 2". Al moet ik erbij zeggen dat het pijnlijk vond het artikel te lezen, want al die dingen doe ik zelf ook, ben ik nou echt zo'n trut!?

in IE de history functie uitzetten.. net zoals de cookies bewaar functie.. msn op een ander account

zet de naam van je andere liefie onder een mannen naam :) en doe alsof het een collega is als je terug smst :)

al dat weg halen van "sporen" wekt een soort van stress op. ach, en als het dan een keer of twee, drie ontdekt is, dan zegt hij dat het niet van hem komt en dat de ander ongewenst mailt of sms-t, gelooft ze hem meteen en wij doen even een poosje voorzichtig en we kunnen daarna gewoon weer verder mailen en sms-en.(en wat we verder doen weet ze al helemaal niets van)

gewoon alleen blijven als je deze dingen moet gaan uitvoeren of bedenken.......

Adres uit navaigatiesysteem wissen!!!
Makkelijk....!!
Een extra(Desnoods pre-paid) mobiel voor het wel erg persoonlijke sms of belverkeer....

maak voor emails en chats een nieuw account aan bij msn en laat alles via dat account verlopen
zorg ervoor dat je ID naam en wachtwoord niet opgeslagen word het kost idd 5 sec. extra met inloggen maar geeft je jaren lang plezier ;-)en logt je vriend/in in met het account dat ze kent popt niet je nieuwe naam op

Door het internet is het gemakkelijker geworden om "vreemd" te gaan. Zowel via internet, maar ook in het gewone leven. Het begint allemaal onschuldig en loopt steeds verder uit de hand. Altijd handig tips, maar als je vreemd gaat, doe de meeste mensen het heel goed. Ik zie het zelf als iemand die verslaafd is aan drank etc. Kunnen ze ook heel erg lang geheim houden. Ga je vreemd en je maakt te gemakkelijke fouten dan is het gedoemd om te mislukken. Maar ik denk ook dat er veel vrouwen zijn die vreemd gaan, dus moeten we niet alleen de mannen de schuld geven, de man doet het wel heel vaak met een andere vrouw die net zo schuldig uiteindelijk is.

mijn vriend snapt niks van computers en laat ook altijd sporen achter haha. Ik heb ook zn hotmail ww geraden, zo weet ik dus dat hij geen contacten legt, hij kijkt wel porno maar dat moet kunnen hoor. Dat vind ik allemaal prima zolang er maar geen camsessies of wat dan ook plaatsvinden..ik kijk zelf ook wel es wat en dat vind ie ook prima

Mooie tips voor die gene die dat nodig hebben.
Maat ook erg jammer, dat er mensen zijn die zo stiekum moeten doen.
Ik denk datje elkaar inj erelatie vrij mnoet kunnen laten, en dat een dergelijk iet sals wat hier als "Cyber Overspel"wordt beschreven, niet oets hoeft te zijn dat bedreigend is voor je relatie.
Het is hoe je er mee om gaat, en of je het Cyber houdt, of niet. Verplaatsening naar SMS jah dat kan ook nog wel, zolang het geen veranderingen in je relatie aan brengt, waarom zou je niet zulk eigen plezier mogen hebben dan?

echt niet leuk,al die tips om je partner te kunnen bedriegen.
zelf heeft mijn man sinds een jaar een ww op zijn pc,en heeft zijn hotmail ww veranderd.
hij doet dat ,zegt hij,om de inbrekers,zodat ze niet heel zijn harde schijf kunnen inlezen.
alleen mag ik het ww ook niet weten.
nu heb ik hetzelfde gedaan.
gewoon om te laten voelen,hoe belachelijk het is.
ik vertrouw hem wel hoor,maar raar vind ik het wel..
we zijn al meer dan 0 jaar samen,en ik snap niet waarom dit nu allemaal gebeurd

doe het gewoon openlijk zoals dat in een goede relatie hoort.ik als fatsoenlijke vrouw heb ook wel eens wat "onbehoorlijke" opwinding nodig. samen met mijn man mail ik met mijn cyberminnaar. het is net een triootje (maar dan droogzwemmen). omgekeerd doen we het samen met mijn man's cybervrouw. het achteraf genoten minnespel is dubbel zo fijn. nu zijn we op zoek naar gelijkgestemd, poetisch echtpaar. gr.Li...

een beetje vrouw weet tegenwoordig wat er te koop-gebruiken is op het i-net en hoe je het kan achterhalen dus ...mannen......je bent heel makkelijk te volgen hahaha.dit bericht is omdat ik een ex heb getraceerd .goejemoggel.

Automatisch password invullen? Geen probleem. Er is toch niks wat je vriendin niet mag weten.
Zelfde geldt ook voor de browsergeschiedenis. En de smsjes. Als er een twijfelachtig bericht tussen staat, kan je het uitleggen.

Je WIL namelijk niet vreemdgaan, want je hebt een relatie. Toch?

d'Olav


De moderne vrouw komt overal achter!
Ze weten meer van computers dan je denkt.
Heb mijn vriend ook moeten betrappen, en gewoon nog ontkennen ook!
Ik had bewijs genoeg...
Nu is het vertouwen weg en blijf ik hem in de gaten houden.
Mannen 1 tip: als je betrapt word, biecht het allemaal op, dit is beter dan ontkennen of liegen en dat ze er zelf overal achter moet komen!!

Als een relatie dit allemaal nodig heeft adviseer ik gewoon om weer single te worden. Als single kan je alles doen wat je zelf wilt, heerlijk toch.
Ga niet vreemd! Kloot niet aan! En verpest op die manier niet iets waar je al veel tijd in hebt gestoken! Als hij / zij er achter komt, ben je verder van huis!

Nog een tip koop een prepaid kaart laat deze op je werk liggen.. Zodat hij/zij niet je sms of bellen naar de telnummer kan controleren mocht ze de rekening opvragen naar welke nummers je gebeld hebt.. Als je een prepaid aanschaft vul dan niet de aanbieding van zoveel geld aan smsjes gestort op je prepaid kaart, waarom zul je deneken dan moet je nl een adres invullen en krijg je post thuis.. ook niet pinnen maar altijd contant betalen als je de prepaid kaart koopt.. gooi het activeren van het bonnetje gelijk weg niet thuis of in je portomonee bewaren.. Als je de prepaid thuis hebt en je wil bellen of smsen als hij/zij niet thuis is.. spreek af tussen welke tijd het veilig is dat er contact kan worden opgenomen.. Zo kan je dus nooit verrast worden met nachtelijke smsjes en belletjes.. O ja vertel aan niemand wat je uitvreet.. anders kan je door de mand vallen als iemand zijn mond voorbij praat..

groetjes Jolanda


mmh een webcamsessie kan ook op je computer blijven hangen..
wissen die handel dus,
naar start gaan , corri.scherm , internetopties,geschiedenis op 0 dagen zetten en opslaan
zodra de computer opnieuw opstart is alles vergetten en wieder los;)
heren lang leve mijn contactjes

Gouden tip: STOP MET JE RELATIE ALS JE ZO BEZIG BENT!!!
Als je in een goede relatie nog behoefte hebt aan dit soort aandacht, is er iets echt niet goed!!

Je hebt toch helemaal geen neigingen tot overspel als je een goede relatie hebt? Anders zou ik het maar gewoon uitmaken...

laat de messenger je berichten niet opslaan, als die dat wel doet, opzoeken en weggooien en dan je prullenbak legen..
In reactie op het verhaal elektronische sporen van ontrouw. Geef ik aan dat de door u gegeven tips handig zijn totdat de vrouw (of man want vlak de vrouwen echt niet uit!) een key-logger installeert zonder uw medeweten.

Deze kunnen zodanig ingesteld worden dat ze op de achtergrond meedraaien.
Ze kunnen ingesteld worden op inlognamen en programma's. Indien ingesteld op msn of outlook worden alleen voor die programma's elke toetsaanslag vastgelegd. Eventueel zelfs met een screendump (voor het geval er nog met een cam gewerkt is).

Middels een toetsencombinatie (niet vergeten!) kan dan op een rustig moment bekeken worden of de partner wel eerlijk (genoeg) is .

Echter als dit allemaal nodig is mag je ook bij jezelf te rade denk ik zo.

Ik moet wel lachen hoor om al die tips om niet gepakt te worden. Helaas heren de moderne vrouw komt er toch wel achter. Wij chatten namelijk met ons geheime hotmail adres naar onze man, vriend om hem zo te testen. Ook kopen we een 06 nr. erbij en smsen met jullie. Een ontrouwe partner valt zo altijd door de mand. Wel jammer dat het nodig is.
Ooit van schijfopruiming gehoord ? ;-)
Zelfs al zou je bestanden en cookies verwijderen, zul je zien dat er met de schijfopruiming nog meer tijdelijke bestanden en tijdelijke internet bestanden worden opgeruimd ;-)
Ook hier weer een vrouw met veel ervaring op dit gebied.
Een scheiding door internet en m'n nieuwe liefde daar ook weer gevonden.

Installeer window washer, met bepaalde instellingen wist dit programma alles wat jij gedaan hebt op internet en komt er ook niemand achter en is veel makkelijker dan je temp, cookies en geschiedenis wissen elke keer, dat doet dit programma dan voor je, zelfs je prullenbak kun je laten leeg maken.
Open een fake hotmail adres en msn account, geef nooit je eigen naam en telefoonnummer.
En inderdaad, zorg dat je bij opties aan geeft dat je berichten niet opgeslagen moeten worden bij msn.
Als je dingen hebt (bv. foto's die je gekregen hebt of brieven die je krijgt of nog moet versturen), sla die dan op in een zip of winrar bestand en koppel er een wachtwoord aan.

In mijn huwelijk deed ik dit allemaal, zat ook dagen en nachten achter m'n pc, werd een verslaving, je kickte erop, op al die aandacht van mannen.
Het geeft ook wel aan dat de relatie die je hebt niet goed is, anders begin je er al niet aan.
Nu in mijn nieuwe relatie heb ik 't niet meer nodig gelukkig.

Nou succes aan iedereen die er nog middenin zit.

xxx


Het is inderdaad oppassen wanneer je je begeeft op het pad van de cyberontrouw. Maar er zijn programma's die je daarbij helpen. Programma's als Window Washer verwijderen in een keer na het afsluiten van internet allerlei verwijzingen naar geopende bestanden, je internet geschiedenis etc. Hel handig. Stel verder je msn zo in dat hij geen geschiedenis bij houdt van je gesprekken op je PC. Onder: extra, opties, berichten. Als je met en programma bezig bent dat je niet wilt laten zien, open dan steeds een paar andere programma's, zodat je met de alt - tab knop snel van programma kunt wisselen wanneer je vriend of vriendin langs komt lopen en stel dan je taakbalk zo in dat niet te zien is welke programma's je open hebt staan.
Hallo,

Leuk die truckjes, helaas werken ze niet altijd, ik ben zelf netwerkbeheerder en heb natuurlijk zelf mijn netwerk beveiligd, mijn vrouw is ook een tijd chatverslaafd geweest (mss nog wel) dat ik er eigenlijk tegen mijn zin mee geconfronteerd werd. De techniek is helaas niet bij iedereen bekend maar ben blij meer te weten dan de gemiddelde gebruiker, de tips die genoemd worden zijn handig als je partner niet de kennis heeft maar er zijn echt veel mogelijkheden om alles te registreren wat er op een pc danwel netwerk gebeurd. Helaas verziekt het huidig Cyber-tijdperk heel wat relaties, zie en hoor het regelmatig, ga maar na mensen die zeggen hun relaties een boost te kunnen geven door sexueel getinte gesprekken te voeren met andere lotgenoten vind ik persoonlijk zielig, als je in relatie niet inventief genoeg bent blijf dan vrijgezel, eerlijkheid indeze is een goede zaak.
De enige tip voor jullie is dan misschien, trouw nooit een IT-er, hehehe


Hoihoi
Alle adviezen en trucjes ten spijt ... er is een programma dat onzichtbaar op de achtergrond meedraait en alles , werkelijk alles opslaat wat je intypt of aanklikt ( een key-logger )
Er zijn er zelfs die om de zoveel seconden een ''foto'' van je scherm maken ....
Een beetje computernerd en je bent vies de klos !
Hallo Lezer,

Jeetje wat een gedoe zeg........elke relatie krijgt een knauw met dit stiekeme gedoe...what about vertrouwen????? Ik ben een gelukkige 50+ en heel langzaam in de cyber wereld op ontdekkingsreis gegaan maar ik kots van al die stiekume in dit geval mannen..In een chat room en zeker ook met een cam als je "contact" krijgt en plotseling verbroken wordt hahahahah misschien stapt mevrouw plotseling binnen hiii

Ik heb het meestal meteen door en men is over het algemeen zo verbaasd dat mijn maatje op de hoogte is van mijn activiteiten...

Het mag ouderwets klinken maar eerlijkheid is troef in elke relatie..De mogelijkheid om op zoveel verschillende manieren tegenwoordig in contact te komen maakt ook dat je je heel bewust moet zijn van de gevaren....!!!!!!!!
Een van mijn eerste chatvriendjes en jezus ik dacht dat ik verliefd was mijn hele wereld stond te beven......bleek een heel goede vriend hij heeft mij heel rustig en vooral met respect omgeven tot op heden zijn we nog vriendjes op het net..Hij gaf mij ook het advies alles met mijn levenspartner te bespreken en I did Onze relatie heeft zich alleen maar verdiept....

Trouwens cyberen gevaarlijk???? Neen echt niet als je maar weet waar je mee bezig bent.....Die ene andere kan je ook gewoon op straat ontmoeten ...en dan ????

Neen ik heb en wil ook niet van deze truckjes gebruik maken ik kies voor openheid en eerlijkheid...Jullie doen net of het normaal is zo met elkaar om te gaan........Mijn mening dus beslist niet ..............

Nou ik geniet van het cyberen ...

Een happy 50+
Hoi.
Even een reactie op reactie nr 1 (zie meer naar onder)
Als je met je cursur op start gaat staan en met de rechter muisknop klikt,explore selecteren,dan kom je onder" local C" het mapje "my documents" tegen.
Klik op het + teken (openen) links van het mapje,dan is daar een mapje met"mijn gesprek geschiedenis".
Dan heb je 2 mogelijkheden:
1e: Klik op het + teken (openen) links van het mapje,dan krijg je een overzicht van afgelopen maanden (per maand opgeslagen).dubbel klikken op een v/d mapjes om gesprekstof van die maand te bekijken.
2e:dubbel klikken op het mapje " mijn gesprek geschiedenis".dan krijg je de recente gesprekken te zien.
Hier heb je voldoende mogelijkheden om jou "geheime" msn conversaties te selecteren en te wissen.
Maar als ook anderen (bv. de kinderen) gebruik maken van jou pc dan kan je zonder hun wetenschap ook in de gaten houden wat er bij hun speelt.
Hopelijk kunnen jullie hier wat mee.
groetjes.
Hoi, ik schrik me een ongeluk als ik zo eens hoor hoeveel mensen vreemd gaan in gedachten en in daad. Waarom heb je dan eigenlijk een relatie? Dat is dan toch niet nodig?
Trouwens, als je overspel niet wil stimuleren dan ga je geen tips op het internet zetten over hoe je dat dan toch het beste kan doen.
Dit vind ik geen relaties, eigenlijk vind ik het een beetje zielig wanneer je zo met je partner om moet gaan ik denk ook dat je jezelf dan wel erg ongelukkig moet voelen om zoiets te doen.
Het is misschien maar een ideetje he, maar zou het niet veel makkelijker zijn gewoon eerlijk te zijn tegenover je partner? Ik geloof dat je van die persoon houd en cyber relaties vallen ook onder vreemd gaan...Dus het is misschien beter als je dat soort dingen achter wege laat, hoef je ook nergens voor op te passen.
Hai,
Handig zo'n site met al die maniertjes om tegen je partner te "liegen". Jammer dat mijn ex-vriend déze site vroeger niet kende. Hij vergat namelijk een keer z'n geschiedenis te legen, waardoor ik bij toeval (toen ik even zijn computer gebruikte om hotmail te checken) zag dat hij in korte tijd, minimaal 15 verschillende porno-websites had bezocht. De sites waren te ranzig voor woorden en toen ik hem ernaar vroeg, loog hij erover. Later kwam ik erachter dat hij over nog meer dingen loog en dat is een doorslaggevende factor geweest om onze relatie na 2,5 jaar te verbreken. Achteraf is hij degene geweest die er het meest onder geleden hebt. Had hij nou déze website maar bezocht, waren we misschien nog bij elkaar... maar ja... of dat nou zo n goede basis is voor je relatie?! xx
Al deze truckjes werken inderdaad prima... afgezien het geluid van de telefoon afzetten en trilfunctie gebruiken. Die maakt toch nog te veel geluid door te trillen. Vooral 's nachts een hel als je naast je vriendin zou liggen. Advies, telefoon 's nachts gewoon uit zetten.
Nog een tip voor de sms'jes: Geef je scharrel de naam van een vriend. Als je vriendin dan je telefoon pakt en smsjes gaat lezen slaat ze geheid de smsjes van je vrienden eerst over. Meestal heeft ze immers kort tijd om even snel te spieken. Resultaat werkt prima, maar wissen werkt natuurlijk nog beter.
Niet dat ik vreemd ga, maar wilde het de cheaters toch even laten weten
Greetz
Hallo
Een geheime relatie houd het voor ons allemaal spannend, een tip voor
diegene die dat net als mij
via de pc en internet behartigen...:
Maak een extra e.mail adres aan dat je alleen aan je vriendin(en) geeft
waarmee je geheim wil mailen.
Meld dit e-mail adres niet aan bij je outlookexpresse accounts.
Dit betekent dat als jezelf of je vrouw de pc aanzet gewoon alle mails
ontvangt behalve deze van jouw
vriendinnen. Je kunt de mails van je vriendinnen zelf wel van achter elke pc
bekijken door gewoon in
te loggen bij je server en dan je mail in je mailbox bekijken van het
geheime e-mail adres.
Bijvoorbeeld bij hetnet gaat dit prima, je hebt opslagcapaciteit , je kunt
je contactpersonen beheren
etc. dit werkt prima , en je kunt zo op het werk of zo eventjes inloggen en
kijken of je vriendin nog gemaild
heeft.
Hai Hai,
Altijd handig om te weten sommige dingen.
Alleen het 2de bericht wat bij jullie onder dit kopje staat(cyberontrouw, wis alle sporen)
vermeld dat msn van alles opslaat, alles wat je in het geheim opbiecht tegen een ander en wat je partner niet hoeft te weten, het blijft kennelijk ergens hangen en ieder handig persoon achter de pc kan het opvissen.....
Hoe wis je dat dan?
En nog beter hoe kom ik erachter of dat bij mij ook gebeurd?
Ik ben ook een vrouw en weet dat nog net niet, ben handig met veel te ontwijken maar dit wist ik ook nog niet!
Het lijkt me zowiezo handig te weten hoe dat werkt .
Wie laat even een bericht achter???
Goeie site trouwens, juist ook voor vrouwen.
Ha Ha, niet gedacht he?
Wanneer je überhaupt op de computer hebt gezeten, of je nou een "cyber-liefie" hebt, of dat je bent gaan surfen op een website, internetten, e-mails verstuurt, spelletjes spelen enz. enz., dan kan ik je aanraden voordat je de computer af gaat sluiten eerst op internet explorer klikken met de rechtermuisknop, eigenschappen aanklikken met linkermuisknop, op "bestanden verwijderen" klikken, "ook alle of-line items" aanklikken, ok klikken, "cookies verwijderen" klikken, ok klikken, "geschiedenis wissen" klikken, "ja" klikken. Dan kan niemand meer zien op welke sites je bent geweest en of je op je hotmail-account hebt gezeten. En als je op hotmail wil kijken of je mail hebt, dan moet je alle gegevens eerst weer handmatig invoeren ( e-mailadres, wachtwoord), alvorens je je weer in kunt loggen.
Groetjes!
Ik lees ( als vrouw jaja) jullie 'handige'tips om cyberontrouw te kunnen omzeilen...
allemaal leuke tips maarrrr het belangrijkste wordt hier over het hoofd gezien.

De enige manier om een relatie te redden is eerlijkheid...klinkt misschien ongelofelijk saai maar ík (en ik ben al jjaaaaaaaaren die 'lapdancer van 22') ben afgrijselijk verslaafd geweest aan chatboxen, MSN-nen en dacht meereder keren 'verliefd' te zijn.... na een huwlijkscrisis bleek het enige wat nodig was de eerlijkheid te zijn!! Ik chat nu nog steeds maar spice mijn huwlijksleven hiermee op én hoef niet bang te zijn als mijn (v)echtgenoot 'stiekeme'SMS-jes of spicy pop-up schermpjes leest.... het zorgt er juist voor dat hij ff zijn best gaat doen die dag ;-))

De tips doen nu prima dienst tegen nieuwschierige oogjes van mijn minimannen ;-))

Grtz
Hai hai

Al ben ik dan een vrouw…ik weet er alles van

Wel door internet gescheiden…god zij dank maar ook weer via internet getrouwd
Dus zo fout kan ut allemaal niet zijn,en zelfs met een man voor wie ik niets maar
Dan ook niets hoef te verbergen…we weten allebei hoe het zit,

Maar tips…zorg dat je msn niets opslaat,,er zit namelijk een functie op waarbij alles bewaard blijft
En een beetje jaloerse man of vrouw kan alles nalezen.Ook dingen die je in vertrouwen tegen iemand
Opbiecht..
En wis de geschiedenis van je pc als je op sites zit die privé moeten blijven

Groetjes en xx

Schrijf je in voor de gratis ADVERSUS nieuwsbrief
Mode, beauty en trends. Klik hier


MEER OP ADVERSUS