Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | ADVERSUS MODELLEN | ADVERSUS COVERMODEL GIULIA

ADVERSUS COVERMODEL GIULIA

Ons covermodel Giulia heeft al de hele wereld afgereisd. Op haar vijftiende verliet ze haar vaderland - Brazilië - en vloog ze naar Barcelona, waar ze haar carrière als model begon. Spanje heeft sindsdien een bijzonder plekje in haar hart. Daarna volgden Italië (Milaan) en Duitsland. En het verre Oosten. Het modellenwerk voerde Giulia naar Japan, Hong Kong en Korea. Hoog op haar verlanglijstje staat New York.

Het is ongelooflijk te bedenken hoeveel dit mooie meisje dat zich voor de shoot heel eenvoudig en stijlvol in spijkerbroek, teenslippers met gekleurde stenen en een mooi T-shirtje presenteert, al van de wereld heeft gezien.

Ik vind het heerlijk om te reizen', vertelt ze, 'maar ik mis mijn familie wel heel erg. Maar we bellen vaak.'

Giulia kent alle ins en outs van het modellenwerk. Ze heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Ze is professioneel en weet precies hoe ze moet poseren. Giulia's goede raad voor beginnende modellen is: Je moet intelligent zijn, en sterk, en laten zien dat je zelfvertrouwen hebt.'

Wat ze na haar modellencarrière wil gaan doen, daar is ze nog niet uit. Maar voorlopig heeft ze nog heel wat jaartjes als model voor de boeg.

Haar ideale man? 'Hij moet respect voor me hebben en zorgzaam zijn'.

Net zoals voor veel modellen is kleding ook voor Giulia belangrijk. Tijdens de castings is het immers van belang om er goed uit te zien. 'Ik ben gek op winkelen!', vertelt ze, 'Ik hou van vooral van Braziliaanse kleding. Mijn favoriete kleding!'

Alessio Cristianini | ADVERSUS

 

MEER OP ADVERSUS