Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | ADVERSUS modellen | ADVERSUS covermodel: Laura

Adversus covermodel: Laura

ADVERSUS covermodel: Laura

'Ik ben ontdekt door een fotograaf, hij belde mij om foto's te maken en vervolgens heeft hij me naar Parijs vergezeld waar hij me heeft voorgesteld aan een modellenbureau, en zo is het begonnen.'

We konden het nieuwe seizoen niet beter beginnen dan met deze cover shoot van Laura, supermooi en charmant zoals dat een Française betaamt :-) Lees verder als je meer over Laura wilt weten, maar vergeet vooral niet om de foto's te bekijken!

Als professioneel model verdeelt Laura haar tijd over Parijs waar ze woont en waar ze haar carrière als model is begonnen, en over Milaan, waar we haar hebben ontmoet en gefotografeerd.

Laura is werkelijk heel mooi, zo mooi dat je als fotograaf de neiging hebt om je concentreren op haar gezicht en haar ogen en je gemakkelijk vergeet om ook de outfit die ze draagt in de foto mee te nemen. Elke keer weer werd mijn camera gegrepen door haar gezicht, zo anders dan dat van de moderne fashion modellen. Een klassieke schoonheid, ongekunsteld, een topper.

Laura viel ons direct op toen we haar tijdens een casting bij het modellenbureau Joy Model Management in Milaan zagen.

Ze had haar portfolio niet bij zich omdat ze net uit Parijs was aangekomen en niet op de hoogte was van de casting en ze presenteerde zich met lege handen en een stralende en ontwapenende lach. Ze strekte haar handen uit, draaide een rondje en zei: 'Dit ben ik'.

We wisten meteen dat Laura ons nieuwe cover model zou worden.

We shootten op een zonnige en warme julidag (laat je niet om de tuin leiden door de winterkleding - het was snikheet!) in Ramada Plaza Hotel in Milaan. Een schitterende location voor een schitterend model. De shoot verliep op rolletjes. Hoe kon het ook anders?

Alessio Cristianini | ADVERSUS

Waar kom je vandaan?
Uit Parijs

Hoe oud ben je?
20 jaar

Wanneer ben je als model begonnen?
(Laura lacht) ... in 2011, in mei 2011

Hoe ben je begonnen?
Ik ben ontdekt door een fotograaf, hij belde mij om foto's te maken en vervolgens heeft hij me naar Parijs gebracht waar hij me heeft voorgesteld aan een modellenbureau, en zo is het begonnen.

Werk je fulltime als model of doe je er nog iets anders naast?
Nee, ik werk fulltime als model. Als je dit werk goed wilt doen, vergt het 100% van je tijd.

Wat is je lievelingsmodemerk? En wat koop je vooral als je gaat shoppen?
Kleding! Ik ben gek op allerlei merken, ik heb geen echte voorkeur.

Wat draag je als je niet als model hoeft te werken, in het leven van iedere dag?
In de zomer draag ik shorts en T-shirts

Hoge hakken of platte schoenen?
Hoge hakken! :-)

Met dank voor Joy Model Management Milaan voor ons cover model Laura en aan Hotel Ramada Plaza in Via Stamira d'Ancona 17 in Milaan voor de location.

 

MEER OP ADVERSUS