Ram, horoscoop van de maand juli 2017

Horoscoop ram
Horoscoop ram

Deze julimaand zouden er wel eens interessante nieuwe dingen op je pad kunnen komen. En die zouden op hun beurt jouw levenspad in een onverwachte richting kunnen ombuigen. Ons advies is om je niet halsoverkop in nieuwe avonturen te storten maar ook om je niet al te zeer door twijfels en angsten te laten weerhouden. Volg de gulden middenweg, denk goed na voordat je in actie komt en grijp dan die kans die zich misschien nooit meer zal voordoen.
LIEFDE – De liefde beleef je nog steeds niet zo vrij en ongedwongen als je zou wel zou willen. Er zijn teveel banden en verplichtingen die je afremmen. Ook daar zou deze maand wel eens verandering in kunnen komen, zeker als je ervoor openstaat om je visie bij te stellen. Ook singles zouden zich eens niets moeten aantrekken van wat ‘men’ van hen denkt.
WERK – Qua werk is het een verhaal apart. De verleiding is soms erg groot om het bijltje erbij neer te gooien. Probeer je geduld te bewaren, houd de sfeer goed en blijf je best doen maar kijk in de tussentijd eens rond of je beter kunt gaan…

Klik hier voor jouw horoscoop 2017

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en nieuwtjes op ADVERSUS? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.