Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Relatie en liefde | Hoeveel keer per week hebben jullie seks?

Hoeveel keer per week hebben jullie seks?

DOOR ADVERSUSWe kennen allemaal de onderzoeken wel. Dat volk heeft gemiddeld zoveel keer per week seks, dat volk zoveel keer. Die doen zo lang over het voorspel en die zo lang. Die doen het vooral op zaterdagavond en die op zondagmorgen. En dan volgen de interpretaties die de cijfers dan weer in een ander perspectief zetten. Of die het volk dat het slechtste scoort, moeten 'troosten'.

Maar goed, de onderzoeken vertellen wel iets en nederland komt heus niet altijd slecht uit de bus. Maar waarom, vragen wij ons dan af, krijgen wij tegenwoordig dan toch regelmatig reacties van meisjes en vrouwen die vinden dat hij niet genoeg wil? Die zich erover beklagen dat hun seksleven op een laag pitje staat? Je zou toch eerder denken dat wij vrouwen vaak minder zin hebben? Of niet?

Is het de geest van de tijd? Is het stress en/of hard werken? Of vormen de vrouwen 'met man die niet wil' uitzonderlijke gevallen en zijn de meisjes en vrouwen die ons niet hebben gemaild, juist heel blij met hun seksleven, en vooral ook met de frequentie?

Het is interessant om eens te bekijken hoe wij vrouwen ertegen overstaan. Ieder zal het toch wel op zijn (haar) eigen manier beleven. Zo hoorde ik eens van een kennis dat ze erop staat dat zij en haar man elke zaterdag seks hebben ('of hij nu zin heeft of niet'). Het is een vaste afspraak zodat er tenminste één maal per week 'iets' op dat front gebeurt.

Van een vriendin weet ik dat de zondagmorgen voor haar en haar vriendje heilig is. Ze doen het dan soms wel twee of drie keer achter elkaar. 'En dat', zegt ze dan altijd lachend, 'is goed voor een gemiddelde van twee of drie keer per week'.

Tja, het is maar hoe je het bekijkt. Een andere kennis beklaagt zich erover dat het aantal keren per week is afgezakt naar een paar keer per maand. 'Het zal wel komen doordat de verliefdheid over is (en plaats heeft gemaakt voor liefde)'. Zo heeft iedere vrouw haar eigen interpretatie en verhaal.

Het leek ons interessant om eens bij jullie te rade te gaan naar jullie 'gemiddelde per week'. Hoeveel keer per week hebben jullie gemiddeld seks? Hebben jullie er vaste dagen voor? En is het voor jullie voldoende? Of zouden jullie meer willen?

Mail je reactie. De interessantste reacties zullen we - geheel anoniem natuurlijk - hieronder publiceren.

ADVERSUS
(in samenwerking met trendystyle.net)


Waarom niet gewoon iedere ochtend en avond? Bij mijn ex was dat nooit een probleem, ik moet wel wennen aan het feit dat 2 mensen in één bed elkaar soms niet aanraken :S.

3 maal per week.. ik zou meer willen..zoals wel twee tot drie keer per dag! maar hij blijkbaar niet. hij is vaak 'moe' of 'geen zin', maar heb hem wel al ettelijke keren betrapt op masturberen, en heb de collectie porno ook al gevonden. ik voelde mij vernederd maarja dat dat zijn mannen zeker?

meisje 19

keer in de twee maanden en dat duurt dan maar liefst 7 minuten. Erop, Eraf. :-(
mijn vrouw en ik hebben 3 keer sex om de 5 maanden dus dat betekent ongeveer 7 a 8 keer per jaar

ik zie mijn vriend alleen in het weekend, wij wonen beide nog thuis. We hebben wel plannen om samen te wonen. Als we s'weekends bijelkaar zijn doen we het zo 3 tot 4 keer per nacht/dag. Dus ongeveer 6 tot 8 keer per weekend. Ik denk echter als we gaan samenwonen wel meer wordt, want we genieten er beide ontzettend van.

M.Vr.Gr. 19 jarige studente

ik zie mijn vriend alleen in het weekend, vanwege zijn werk. maar in het weekend zijn we altijd samen. We doen het voor het slapen en als we wakker worden.
Ik zou het wel vaker willen maar het kan niet omdat hij voor zijn werk de hele week in het buitenland is.
De eerste keer dat we het deden was het die nacht wel 3 of 4 keer. we genoten beide.

is dat normaal dat een man na 18 jaar samen te zijn .
maar om de twee maanden met me slaapt ???

Als we samen zijn minstens 2 keer per 3 dagen, als we maar even samen kunnen zijn zeker 2 keer per dag. Het liefst 's ochtends voor werk, en 's avonds een uurtje vroeger naar bed.

Houd het maar op 8 keer per week.

"het zal de verliefdheid wel zijn"

gr. A. N. Oniem

Al vier jaar in deze relatie, en maar 2 x per jaar sex, ik heb geen idee hoe ik dit volhoud(vrouw) Heb het besproken meerdere malen getracht hem te benaderen hierover, zelfs een afspraak bij de dokter naar voren gebracht. Maar..tevergeefs niets wil hij doen. Hij negeert mijn gevoelens en doet alsof er niets aan de hand is, talloze gesprekken met moeders en vriendinnen conlusie hij is homo of gaat vreemd.Zegt zelfs het mannelijke geslacht. Ik denk na ik ben 24 word 25 binnenkort, en vraag me af hoe dit verder zal gaan verlopen, het doet mij veel verdriet het voelt alsof mijn eigen man/vent wil mij niet. Ik heb verlangens naar een fijne lieve partner die mij (en ik hem) maar voornamelijk met mij alles wel kan doen en delen.
Vreemdgaan zeggen velen... maar ik ben loyaal naar mijn partner toe maar heb echt wel de vraag waar gaat dit naar toe. Ook ik heb recht om die gevoelens te kunnen delen waarom blijft het dan toch zo moeilijk om iemand te verlaten.
Ik hoop dat het mij in de toekomst beter zal vergaan. Ik ben al bezig om hem te gaan verlaten zodat ik opnieuw kan beginnen. Hij weet ervan wil niet dat ik wegga, maar wil ook niet werken aan onze relatie weet echt even niet wat ik hiermee aanmoet en eerlijk gezegt wil ik nu even geen gecompliceerd gedoe over sex meer, want ik vind het de normaalste zaak van de wereld om dit met je geliefde te willen delen en als dit niet gaat jammer dan maar ik ga iets anders doen in mij leven dan veeeeel liever alleen.
Veel liefs ik ben een vrouw van 24 die had gewild dat de sex aanwezig was geweest in mijn relatie en volgens mij ben ik echt niet de lelijkste heb altijd wel aandacht van het tegenovergestelde geslacht gehad en krijg nog vele vezoeken van vriendinnen waarvan hun partner mij toevallig eens hebben gezien als ik bij ze op bezoek kwam. Snap er niets van mijn vriend is ook nog eens 31. Ik bedoel het zou toch goed moeten zijn we hebben financieel alles voormekaar ik heb geen kinderen dus je zou denken alle tijd voormekaar. liefs ...


Sinds ik een jaar geleden een nieuwe vriendin heb genieten we gemiddeld van 10x sex per week

ik bn gtrouwd al 18 jaar maar nooit meer dan 2 kker per wwek
ik wil graag ieder dag maar hij jammer genoeg niet
ik mis dat:-(

sinds ik een minnaar heb hebben mijn man en ik bijna iedere dag sex
en dat na 14 jaar huwelijk,hij vind het prima dat ik een sexpartner erbij heb hem zie ik eens in de twee maanden,door deze spanning gaat het tussen ons beter dan ooit!!

Hoi.
Wat me opval is dat ik hier lees dat vrouwen praten hoeveel x per week. Terwijl dit voor mij eerder is per dag. Ik heb gemiddeld 2 x per dag sex en zou ook niet zonder kunnen. Ben benieuw hoeveel vrouwen dit meer hebben. En als ik praat over 2 x per dag heb ik het niet over vluggertjes, de sex duurt gemiddeld en uur of meer. Is dit vreemd?

ff denken, opmerkingen die ze geeft als ik naar d'r verlang

Tis koud hier. (me voeten bevriezen)
Vind je me echt mooi?. (maar ik heb een puist op me voorhoofd)
De kat beet in me teen. (nee niet opsluiten vind ik zielig)
Ik weet niet hoe ik moet beginnen. (zijn al 3 jaar samen
Waarom kijk je boos?. (natuurlijk gezicht)
Ik wil eerst ff douchen. (zal ik meegaan;)Lekker ding? Hmmm moet je zelf weten.)
Me maag rommelt ik heb honger,
Lange werkdag gehad pfff (6 uurtjes gewerkt)
Tis niet echt romantisch nu.
Ben ongesteld en heb geen zin om het bed te verschonen.
(iemand) komt over een uur (ik wil niet haasten)

en zo gaat het ook als ik een avondje wil plannen met d'r (wilt ze liever iets anders doen)

uiteindelijk doen we het hooguit een half uur per keer 1x per maand. zo gaat het al 2.5 jaar ongeveer
0.5 jaar was geweldig 1 a 2 keer per dag


met me ex die ik maar 1x in de twee weken zag had ik toch wel een gemiddelde van 2of 3x als we bij elkaar waren, en dan hadden we altijd aan het eind van de dag nog wel een vluggertje

nu met mijn huidige vriendin sta ik al 2weken droog.... simpelweg omdat ik niet wil, en ik in het verleden vaak genoeg zin heb gemaakt voor toenmalige vriendinnen... nou is het niet dat me vriendin niet wil want van haar hoor ik zeker wel 1of 2x op een dag de zin... schat ik heb zin
en omdat ik dan geen zin heb wil er nog wel eens een smoesje komen van sorry schat heb last van me schouder of hoofdpijn of gewoon domweg moe

gegroet een 18jarige jongen


3/4 x per week. Voor mij is het voldoende!

1x per maand als ik mazzel heb

ik ben zeer tevreden met mijn sexleven....we doen het bijna elke dag wel een paar keer......we wonen sinds een paar maanden samen en ik vind het heerlijk.......het gaat ook altijd lekker spontaan mij hoor je niet klagen

te weinig sex 1 a 2 x per week. meestal in het weekend in het begin hadden we bijna elke avond sex.

4 of 5 keer per week, gewoon zoals het hoort wanneer we zin hebben. En gelukkig komt de zin van 2 kanten. Op verschillende locaties dit is wel minder geworden als in het begin maar dat lijkt me normaal. Verder super tevreden en na dik 2 half jaar nog steeds super verliefd op elkaar.
ik zie mijn vriend alleen in het weekend en dan deon we het meestal 's avonds, in de ochtend, in de middag wéér of 2x op een avond ofzo in ieder geval minmaal wel 4x

ik zie mijn vriendin alleen in het weekend...en dan doen we het.............+10 keer denk ik...en als we hele week bij elkaar zijn.....denk ik..wel 40 keer.

gr. een meisje


Ik zou het liefst 2 keer per dag sex hebben.
Mijn vriendin heeft echter helaas nooit zin of hoofdpijn, pijn aan haar grote teen of weet ik veel wat en dus komt het uit op gemiddeld 1 keer per maand :-( :-(

Gewoon elke dag :')

1x in de week als het mijn vriend uitkomt. ik wil het liefst 2 keer per dag sex maar goed mijn vriend ziet dat anders en denk alleen aan zich zelf als hij maar aan zijn trekken komt. als ik er niet aankom intereseert het hem niks. hij gebruikt ook vaak smoesjes bijvoorbeeld : hij doet pijn of ik ben moe of ik ben helemaal kapot. terwijl hij niks bijzonders voor werk doet en er niet echt moe van kan worden. maar goed ik moet het er maar mee doen. hij vind het wel goed zoals het nu gaat. ik ben nu ook zwanger eerst was het wel vaker iets van 4x in de week en nu ik een dikke buik heb wil hij niet meer. groet,

Ja hoor.. 16 tot 17 keer in de week...
Hebben jullie geen baan ofzo?!

ik en me man zijn 6mnd getrouwd


Wij hebben ongeveer 3 x per week sex,soms iets meer.....Maar als het aan mij lag,(Vrouw)Wil ik wel 2x per dag.....Mijn vriend is bang dat het later,zo gewoon word dat het niet meer speciaal is....ook hij wil wel vaker,maar met die gedachte weer houd hij zich er van...zodat we niet op elkaar uit gegekeken raken....

heb nu 4 maanden een vriend, we wonen beide nog bij onze ouders, dus wij zijn wel afhankelijk van hoeveel privacy we hebben. Maar in een goede week hebben we 14x sex en in mindere 4x per week. Maar mijn geluk is dat hij in ieder geval wel altijd zin heeft!

wij doen het te wejnig soms 1 keer per week en dat vind ik niet genoeg maar mijn vrouw heeft er geen behoeften meer aan van mij mocht het wel 3of 4 kee
r per week wij zijn 53 en 55 jaar oud
Mijn vriend en ik zijn nu zes maanden samen. We doen het minstens 5 keer per week (en één keer zelfs zeven keer op een dag). We nemen overal de tijd voor; uitgebreid voorspel en verschillende standjes. Vaste dagen hebben we niet en we houden wel van wat experimenteren met plaatsen e.d. Wel heeft hij over het algemeen vaker zin dan ik. Ik ben zeer tevreden over mijn seksleven.

Het is bij ons verschillend de ene week zien we elkaar meer dan de andere week doordat wij nog op school zitten enz. maar als we elkaar zien gebeurt t meestal wel, iig 1 keer. ik denk dat we nu we elkaar iets minder zien het 3 tot 5 keer per week gebeurt. verder niet echt op vaste dagen, vaak wel op vrijdag omdat we elkaar dan minstend 3 dagen niet hebben gezien

wij hebben geen vaste dagen waarop we seks hebben. Het liefst hebben we elke dag seks en dat gaat vaak ook wel lukken, tenminste als mijn partner niet voor werk onverhoppt in het buitenland is. Wanneer hij een paar dagen in het buitenland is geweest, hebben we meteen bij zijn thuiskomst (dezelfde avond) seks. Dit is dan seks met veel passie. Vaak blijft het dan niet bij 1 keer..... We hebben altijd zin in elkaar. Alhoewel mama meer zin heeft 's avonds en papa echt van de ochtendseks is.
We kennen elkaar nu bijna 5 jaar en vanaf het begin tot nu hebben we nog steeds heel veel seks. Denk dat we gemiddeld wel 5 keer per week seks hebben. Inmiddels hebben we een kindje van 9 maand en de seks is nu heel ietsje minder geworden omdat mama aan het einde van de dag best moe is.

eerlijk gezegd zijn mijn vriend en ik al 3 jaar bij elkaar en hebben niet gelogen iedere dag sex en,,,,,het verveelt geen moment!!

veel te weinig

Mijn vriend en ik zien elkaar bijna iedere dag en hebben ook bijna altijd seks.
De ene keer wat langer dan de andere keer.
Soms heb ik het idee dat ik vaker zin heb dan hem maar het is vaak genoeg ook anders om.
Als ik een cijfer moet geven geef ik 8. Het kan vaak beter zijn kant en mijn kant. Maar met beide fulltime baan en zo nog erbij gemiddeld 20 uur extra in de week werken is soms even snel en de kantjes ervan lopen ok.
Beide zijn we tevreden.

Wij zijn nu 4 jaar samen en het is nog altijd iedere ochtend en avond raak. Mijn vriend heeft niet altijd zin, maar ik weet hem uiteindelijk altijd wel over te halen.

Als een vrouw boven de 40 is geworden , zoek dan maar een vriendin voor de fun erbij , want anders word er weinig aan plezier gedaan.
Doe hier wat mee met deze raad .

Toen we elkaar net kende was het vier keer per dag, overal en nergens bij wijze van. Uren vrijen, strelen. Echt ik/hij liepen op wolken, wat een geweldige tijd, wat voelde het goed en vertrouwd. Nu zijn we vier jaar verder en doen we het nog vier keer per maand...
Er veranderd zoveel, de spanning, de passie verdwijnt.
Ik ben realistisch genoeg om me te realiseren dat de heftige vlinders er eeuwig blijven maar deze terugval valt me enorm tegen.
En het is zo dat als je het steeds minder doet je ook steeds minder behoefte krijgt.
Het is zo dat je elkaar onhebbelijkheden meer ziet, je investeerd minder. Ik kan sex niet loskoppelen van genegenheid/zorgzaamheid/waardering en respect.
Ik vind het jammer, ik mis de intimiteit maar het is helaas geen onderwerp waar bij ons makkelijk over gesproken wordt....

Hmm als ik hem zie dat is z'n 3x in de week
dan gebeurt het meestal wel 2x,
spontaan is het leukst natuurlijk
maar soms voel je de spanning en dat is ook
wel erg leuk moet ik zeggen!!
wat voel ik me suf met al die aantallen/week
ik ben al blij als we het 1x per maand doen, ik ga het bijvoorbeeld ook echt niet doen in de week van de ongesteldheid en zo dan is het imo gewoon vies ook op vakantie in de caravan moet er niet aan denken met die kleine vlak naast ons?!! dat doe je toch niet?

gemiddeld zo'n 3 tot 6 keer per week, ligt eraan hoe vaak we elkaar zien. We doen het niet op vaste dagen gewoon wanneer we zin hebben. Soms loopt het nog wel hoger op dan 6, of hebben we 2 of 3 keer seks op een dag. Meestal duurt het hele gedoe ongeveer een uur en ook met verschillende standjes etc. We zijn zeer tevreden over ons seksleven!

geen enkele keer per week als alleenstaande, zelf de keren per jaar zijn op 1 hand te tellen en nog houd ik vingers over

zelf zou ik het liefst elke 2 dagen , ma
ar mijn vriendin vind 1 x per week voldoende. ze is vaak moe en heeft dan geen zin of puf meer. ik baal weer als ik alles lees!ben 21 jaar en heb nog nooit sex gehad ... wat ik eeder las ... verlegenheid sucks! maar niemand wil me trouwens ook zeker mooie dames niet ...

groeten

peter


hai mijn man en ik zijn 6jaar getrouwd maar het is nog steeds heftig elke dag zeker en dan lekker doeken doeken thuis is waar je met zijn 2jes bent emma
Nou,, ik zie mijn vriend 2 a 3 x per week,,
en nog kom ik wel aan me weekelijkse behoeftes aan seks hoor !!..
Soms ben ik de gene die geen zin heeft,,
Als er iemand in de nacht water gaat drinken of even naar de wc gaat, wordt de andere meestal wakker en dan begint het feestje weer hoor =)
Mijn vriendin en ik zijn nu 8 maanden bij elkaar en we hebben allebei een jaar vrij genomen nadat we onze school hebben afgerond. Ons seks leven is geweldig. Minstens 3x per dag en ook zeker elke dag van de week. Ik ben dus zeer tevreden over mijn seksleven.

Ik en me vriendin gemiddeld 10 keer in de week, ik ben 19 en zij 18, dit bevalt mij heel goed en haar ook

gewoon elke dag. als we de kans krijgen zeker als de kinderen bij onze exen zijn,dan is de kans groot dat we onze bed niet uitkomen. vluggertje vind ik niks slow sex heerlijk.
hoeveel onbekend gewoon wanneer we zin hebben eigenlijk elke dag zodra we mekaar zien.

Wat een gezeur over gemiddelde. Het gaat toch ook om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Alsof je niet normaal bent als je boven of onder het gemiddelde scoort! Ik heb een buitengewoon bevredigend sexleven omdat we vooral de tijd voor elkaar nemen, en elkaar op allerlei manieren verleiden.
Mwah wat is nieuw? Liefde en sex is geen kwestie van aantallen nog gemiddelden. Ben dik tevreden met mijn partner en mag melden dat we perioden elke dag vrijen en soms een hele week niet. Wat wij vooral willen is genieten en dan vooral van en met elkaar. Ook dat is de ene keer beter dan de andere keer. Houden we ons geenszins mee bezig. Ow ja wij zijn beiden dikke veertigers of telt dat niet mee in de statistieken??

ik en mijn man doen `t zo ongeveer alleen wanneer ik zin heb in hem.

ik en mijn minnaar `t liefst iedere dag als `t aan mij ligt en dan meerdere x ren maar dat gaat helaas niet!


ik ben 29 en woon samen mer mijn vriendin, maar toen ik 20 was had ik 5x p/d sex en ik dacht je ziet haar niet meer maar nu denk ik anders we doen het minimum 1x p/d en een keer in dde week heel lang soms in dde keuken en soms in de bad elk week ergens

soms hebben we een periode van veel sex en wanneer school en werk hectisch wordt en we laat naar bed gaan, kan het zonaar voorkomen dat we 3 weken geen sex hebben.
Minder leuk, maar dat gebeurt nu eenmaal.
Ik moet het één keer in de week doen met wat orale sex. En daar moet ik vaak nog om vragen ook! De laatste vrijpartij kan ik mij niet eens meer herinneren. Tja, iedere keer zijn weer andere redenen waarom wij geen sex hebben. Als het de rugpijn niet is, dan is het iets met gevoeligheid daar beneden. Ik word er moedeloos van... praten heeft voor mij weinig zin meer omdat zij heel goed weet wat ik wil en hoe ik erover denk. Buiten de deur "eten" is geen optie maar denk er wel steeds vaker aan.

hoogstens 3 x per jaar...... zijn dan ook 40 jaar getrouwd.....
gedoe....

ik ben nu 63jr en m,n vriendin 60jr en hebben GEEN vaste dagen.gewoon spontaan 3á4 x per week.
hij die niet genoeg wil...???
Ik een man uit eindhoven, ben 7 dagen per week geil, en ik wil elke dag...
maar ik heb ik ken nog steeds geen meisje/vrouw die zo graag wil als ik. Ik ben wel 7 jaar gelukkig getrouwd alleen niet zoveel sex als ik zou willen...2-3 keer per week.
P uit E.

Ach iedereen moet buitenshuis niet zo klagen of opscheppen...Houd je sexleven bespreekbaar met je partner.Gevoelens en wensen veranderen.Dus ook als je al jaren samen bent valt er nog genoeg te ontdekken.En hoe vaak en hoe lang,is dat nou daadwerkelijk belangrijk?Het gaat erom d
at iedereen geniet van de sex die hij/zij heeft!
Volgens mij zijn er hier een heleboel mensen aan het liegen of aan het overdrijven!

Mensen mensen, jullie maken me jaloers met die reacties. Wij doen het ong. 1x pm en dan niet te lang want het is dan om mij te plezieren want mijn vriendin zegt dat ze er totaal geen behoefte aan heeft, zelfs niet aan lichamelijk contact. Hoewel ik daar ALS we het doen dan weer niet veel van merk.
Ik zou graag vaker willen (ik heb altijd wel zin) maar dat zit er niet in. Gepassioneerde sex op zijn tijd zou te gek zijn maar ik ben bang dat als ik dat wil meemaken dat ik dan vreemd moet gaan.

Wij hebben MMS sex!

Betekent, misschien met sinterklaas


Wij hebben iedere dag sex. Meesta; zo vlak voor het slapen gaan en of smorgens voor het werk. We genieten er intens van.

Het is top


Ik ben een meid zonder vaste relatie maar heb wel een getrouwde minnaar. geilen elkaar op via de mail en vaak komt er dan ook wel sex. Maar ja een getrouwde man kan natuurlijk niet zo vaak als ik zou willen. Maar als we t doen kan ik weer even vooruit hihi.
Mijn gemiddelde met hem is 2x per week en dan heeft hij nog zijn vrouw. Ik moet helaas voor de rest v/d week mezelf verwennen. Met dit erbij gerekend zit ik gemiddeld op 10 x per week.
Sex is lekker en gezond (calorien verbrandend)dus have fun.
Dit gelooft geen mens natuurlijk maar ik ben nu iets meer dan een jaar getrouwd en heb ongeveer 20 dagen per maand seks.
Soms 's morgens soms 's avonds en soms beiden en in de weekenden verschillend.
Ik heb haar lachend gezegd dat wij het gemiddelde zo nog aardig opkrikken )))

3a4keer per maand..:(
wij zijn in de vijftig en doen het drie tot vier keer per dag 7 dagen in de week

sinds ik een nieuwe vriend heb doen we het elke keer als we elkaar zien...zelf zeggen we: we slapen tussen de vrijpartijen door...!

met mijn ex-man had ik hooguit 1 keer in de 2 maanden sex...ik kan je wel vertellen dat dat een heel groot gebrek is...!

ik voel me nu veel vrouwelijker en aantrekkelijker en daardoor ook minder onzeker over mijn uiterlijk...


hey hallo,

Hoeveel keer heb je gemiddeld sex in de week vind ik zo'n stomme stelling.Als je het over een maand bekijkt vind ik anders,dit omdat je dan een ander beeld krijgt.Ik en mijn partner hebben per week andere dingen te doen met vrienden werk dat zorgt er dus voor dat we niet standaard elke week sex hebben .De ene week kan het zijn dat we 4 keer per week sex hebben en ooit maar 1 keer.maar over een hele maand kan ik zeggen dat wij het geregeld doen , op verschillende tijden,dagen ,locaties.Ik moet zeggen dat ons dat zo zeer goed bevalt...als je per week gaat kijken dan is het niet meer spontaan ,de week is zooo snel voorbij.En ook nu ik 7maanden zwanger ben is hierin niets veranderd het lijkt alleen maar meer te worden ook al kunnen we niet meer alle standjes zoals voorheen maar creatief denken en doen doet wonderen.

Dit is mijn mening en ben benieuwd of er mensen zijn die er net zo over dnken als ik.
Groetjes een creatieveling


Wij zijn nu 10 jaar getrouwd en het gaat niet om de Kwantiteit maar KWALITEIT!!
Eigenlijk moet ik wel toegeven, verder dan 2-3 keer per Maand gaan we niet....

hoi
ik heb een relatie van 8 jaar en we doen het nog altijd dagelijks.
en nee echt vaste dagen hebben we er niet voor.
en of het voldoende is ja zeker wel zo niet doen we het gewoon nog een keer.
vrg ilana

in het begin van de relatie had ik ieder weekend dat ik haar zag sex. soms 2x. maar altijd zelfde standje... heb nu ruim 9 maanden en het is veranderd naar soms in de 2 weken.
het spyt me dit te zeggen, maar mijn relatie lijdt eronder van mijn kant. ik mis de genegenheid en het samen lekker vrijen enz...
het is voor mij niet voldoende, ondanks dat hou ik van dr...

Gemiddeld 1 keer per maand met mijn vrouw. Daarom houd ik er een vriendin op na. Je denkt toch echt niet dat 1 keer per maand voldoende is? Daarnaast is zelfbevrediging de ideale oplossing als je geil bent.

Man, 38, 8 jaar relatie.


dag jongens en meisjes wij mijn vrouw en ik zijn 4jaar getrouwd en 6jaar samen hebben 2 dochters en doen het nog steeds 4tot 6 keer per week knap he het is geven en nemen dat houd de liefde in stand grg

K ben vrijgezel en heb minstens 1x per week sex en soms heb k geluk en kan het meer:P

het zijn vaak de zelfde dames die het ook heerlijk vinden om zonder verplichtingen met elkaar intiem zijn.

wat k wel schokkend vind en eigelijk alle mannen wil waarschuwen die een slecht sexleven hebben.DE MEESTE DAMES WAARMEE K 'OMGA' HEBBEN EEN RELATIES VAN 2MAANDEN TOT 5JAAR. kijk goed uit!! juist als je het niet van ze verw8.
ELKE VROUW HOUDT VAN SEX! dus als ze het niet met jouw heeft....


ik gok op 2 keer per dag, dat maakt tussen de 12 en de 14 keer per week...

ik geloof niet in gemiddelden. Soms doen we het elke dag van de week en het kan gebeuren dat het maar een keer in een week gebeurt. Planning bestaat bij mij niet. Kaatje

Hij heeft meer zin 's morgens, ik 's avonds. Het compromis; dan doen we het 's morgens én 's avonds. Of 's middags, als het zo uitkomt. In ieder geval komen we niets te kort bij elkaar, al slaan we ook heus wel eens een dagje over.
Werkstress, slaapgebrek, een paar kilo's teveel, het helpt allemaal niet voor je libido, maar daar wil je toch zeker niet ook nog een onbevredigend sexleven aan toevoegen? Maak zin (ook bij de ander), vrij u suf en geniet! 't Werkt goed tegen al het bovenstaande!

gemiddeld 1 keer per dag en als het aan mijn vrou
w lag nog meer maar ben geen 18 meer :P
na 24 jaar 1of2 keer per week da
arvoor 3 tot 4 keer per week nu doen we er wat langer over. man 47
wij hebben gemiddeld 5 a 6 maalper week sex

Met enige verbazing heb ik het verhaal gelezen.
Ik ben 65 jaar.
In mijn jongere jaren, dus tot ongeveer miijn 55ste deden we dat 3 tot 5 x per week. En dan nog vaak 2 of 3 keer per dag.
Het verbaast mij dan ook dat het met de jongere generatie wat moeizamer wordt.
Waarschijnlijk door de prestatie druk in het dagelijkse leven. Men moet zoveel. En er is zo weinig spanning meer voor de jongere. Alles is tot in den treuren uitgediept en besproken, dat er bijna een angt is om niet aan het "normale" te kunnen voldoen.
Nu we wat ouder zijn gaat het niet meer zo vlot als voorheen, maar een paar keer per week zit er nog wel in, en niet op een afgesproken dag of tijdstip, maar als we een fijne dag hebben gehad en dat we weer spontaan aan het vrijen gaan.
En dat is volgens mij wat het moet zijn. Gewoon spontaan. Geen moeten of aan verwachtingen te voldoen. Verliefdheid gaat wel een beetje over maar met liefde gaat het altijd.
Helaas.... bij ons zeer weinig... Gemiddeld 1 x in de maand. We knuffelen wel veel.
Mijn libido staat ergens onderop.
Iemand daar een oplossing voor? De dokter kan ook niet veel voor mij betekenen; ben er al vaak genoeg geweest.
Ik weet dat het anders kan bij mij en mijn man ook, maar momenteel is het dus het echt bagger...
Ben wel heel erg blij met mijn man, want die is niet aan het pussen ofzo, dus aan hem ligt het zekers niet. Ik raak alleen niet opgewonden en als ik het wel al ben, dan is hij er niet... Helaas kan ik dat gevoel ook niet vasthouden.
Verders ben ik wel heel gelukkig en heb ik alles wat ik mij wensen kan, alleen die libido hè.. tja...
wij gaan al 25 jaar met elkaar hebben samen 2
kinderen we slaan wel eens een dag over maar
komt vaak voor dat we het nog steeds 2 keer per nacht doen ik kom uit op een gemiddeld op 12 keer per week we genieten er allebei heel erg van
Ik zie mn vriend alleen in het weekend en dan doen we het ongeveer 3 keer.

ik en mijn vriend doen het soms wel 3 x per dag en 3 tot 4 dagen in de week.
wij houden er geen vaste dagen op na. ik vind spontaan veel opwindender.
9 tot 12 x per week vind ik zeker wel voldoende ja. en ik ben zeer tevreden over mijn seksleven

bij ons verschild het heel erg. Ik ben in de relatie als vrouw zijnde degene die altijd wel wil, mijn vriend heeft sowieso doordeweeks niet vaak zin.
De laatste tijd valt het erg mee en hebben we 2 tot 3 keer in de week seks.
Een tijdje terug was dit anders, moest ik het soms doen met eens in de twee weken.

als het aan mij ligt zouden we elke dag seks hebben, jammer genoeg heeft mijn vriend daar niet zo'n zin in.
Tja, dan wordt het toch aanpassen en accepteren want ik wil ook niet hebben dat hij het tegen zijn zin in doet. als ben ik wel van mening dat je ook zin kan maken!!


Als je het mij vraagt veel te weinig. Ik heb altijd zin en we zien elkaar maar om het weekend en dan hebben we soms dat weekend niet eens sex, terwijl ik het haar wel duidelijk laat weten als ik zin heb (echt niet de hele tijd hoor, gewoon 's avonds als wij lekker tegen elkaar aan liggen in bed). Het irritante is ook gewoon, dat ik soms gewoon zo'n zin heb dat ik echt niet in slaap kan komen en zij slaapt dan gewoon :(
Ik vind het echt super kut, want als zij al eens zin heeft, dan is het alleen 's ochtends (wij doen het nooit 's avonds, terwijl ik dat zo graag wil, want dan kan ik ook eens goed slapen als ik bij haar ben, in het begin hebben we het 1x 's avonds gedaan en toen sliep ik heerlijk, maar nu nooit meer :( ) en dat vind ik lang zo leuk niet. Kun je het voorstellen? Ben je de hele nacht super geil, lig je de hele tijd klaarwakker en 's ochtends dan ben je moe en dan heeft zij ineens wel zin! Weet je, soms word ik zelfs ook gewoon kwaad door, eigenlijk wil ik niet eens meer met haar slapen, want mijn nachtrust lijdt eronder. Ik doe het dus hooguit 1x in de twee weken, dus de rest van de tijd sjor ik er zelf maar aan.

Ik ben nog maar 21 jaar en ben nu 9 maanden samen met mijn vriend (25 jaar) kzie hem dagelijks en blijf ook heel vaak bij hem slapen.
in het begin was het zo een 4 keer per week overal een beetje in zijn auto in bed in de douche...
nu is het 1 x per week of soms niet
ik heb hem al gevraagt wat er mis is hij zegt dan dat de seks goed is maar dat hy moe is van te werken waardoor ik dus bijne elke avond om seks zit te zeuren waarvan ik zelf weet dat dat het alleen nog maar erger maakt maar ik kan er niet aan doen :d

Ik en me man zijn 6 mnd getrouwd.

Wij doen het minimaal 2x per dag & zeker elke dag zo doorgaan.

dat is dan 14 keer per week, en soms 16/17 keer in de week..

( Geen vluggertjes, altijd uitgebreid in standjes en nog een PLUSPUNT het duurt altijd heerlijk lang )


ik heb een hele mooie relatie. een betere kan ik me niet voor stellen. ik heb nou wel pas een half jaar met mijn vriend, maar we hebben heel veel seks!iedere dag wel 1 x of iets wat daar op lijkt. je zou denken dat het veel is. maar ik en hij kunnen er geen genoeg van krijgen. het is heerlijk als je zoiets met iemand kan delen. die intimiteit en dat je elkaar kan zien genieten. en het blijft leuk het is niet saai, en daar sta ik wel van te kijken als ik soms lees hoe het bij andere vrouwen gaat. voor dat ik wat met hem kreeg was ik heel onzeker over mijn lichaam. maar sinds ik met hem heb ben ik veel zelfverzekerder geworden. hij vind ook dat ik mooi ben zoals ik ben, en dat vind ik persoonlijk dan ook heel belangrijk dat iemand je neemt zoals je bent. ik vind de seks nog steeds heerlijk en waarom minder als je er allebei van geniet?!

ik ben nou 6 weken bij mijn vriend en heb tot nou toe iedere dag seks gehad. en het is niet saai het is goddelijk heerlijk de vonken vliegen er nog altijd vanaf. ( bijna letterlijk ) het is echt fijn als je zulke intimiteit met iemand kan delen!

ik was jaren getrouwd en voor mij hoefde sex helemaal niet meer,snapte echt niet dat mensen het fijn vonden,want die ervaring had ik totaal niet.

Nu heb ik een nieuwe relatie en wow t is echt heerlijk,en liefst zo vaak mogelijk,ik geniet ervan,soms meerdere keren op een dag,en zeker 5 keer in de week,en eig steeds anders.
Ik kan nu zeggen sex is heerlijk maar wel bij een persoon die je laat voelen dat je sexy,mooi etc bent,dan drempels weg en loslaten mmmmmmmm
ursula


Wij hebben ongeveer 7 a 8 keer per week sex,de ene keer vaker en de andere keer wat meer.
Hoe slecht onze realtie op dat moment ook is de sex blijft altijd top!!!
Gelukkig maar,want ik kan er echt niet zonder en ik denk dat mn man daar geen problemen mee heeft,hihihi......

Net als jouw vriendin is onze zondag ook heilig en hebben we 2 tot 3x per dag sex.

Maarrrr dat wil niet zeggen dat we de rest van de week stil zitten.

Ons gemiddelde komt uit op 8 x per week.


eerlijk gezegd doe ik het nog steeds bijna elke dag na 5 jaar;) gewoon veel lol maken drankje erbij
bijna elke dag wel 1 of 2 x..

Sinds 6 maanden heb ik een vaste vrijer. Hij is getrouwd maar mist genegenheid en een spannend sexleven. Ik, een gelukkige singel, heb op z´n tijd ook mijn behoeftes en we kunnen op deze manier elkaars wensen vervullen. Hoewel ons contact maar eens per week is, ben ik tevreden. Liever een intens aantal uren dan vele korte momenten, hoewel een vluggertje ook erg lekker kan zijn. Maar die ene keer is een mooie aanvulling op de keren die ik met mezelf heb! Ik ervaar het als een voordeel om momenten te delen met iemand die niet in diepgaande gesprekken is geinteresseerd, maar dromen/wensen heeft en die wil uiten op een intieme manier. Voor alle andere belangrijke dingen in het leven heb ik weer anderen.
2 - 3x pw soms 4

In tegenstelling tot de eerste twee jaar toen we het iedere dag deden, doen we het nu ongeveer 2 x per maand. Dit ligt niet aan hem (hij wil het liefst nog steeds iedere dag), maar aan mij. Ik ben nu 41 en het hoeft voor mij niet zo meer. Voor een groot deel ook omdat het een hot issue was toen het niet meer iedere dag gebeurde, en ik me toch behoorlijk onder druk gezet heb gevoeld. Dat heeft niet erg geholpen. Ik wil niet altijd als ik zin heb in knuffelen meteen een stijve pik tegen me aanvoelen ofzoiets. Dat maakt meteen alles seksueel. Dus nee, wij (ik) haal het gemiddelde van nederland niet omhoog!

Ik heb 1,5 jaar een relatie met mijn vriend. Het eerste half jaar vlogen de vonken er vanaf. We deden het overal. Nu is het 0,0. Als ik vraag waarom, wordt hij boos en zegt hij dat hij eerst maar eens het gevoel moet hebben dat ik 100% achter hem sta. Het botst nogal met mijn kinderen, daarbij heeft hij het erg druk met zijn werk. Geduld is een schone zaak, maar zo lang wachten is me wel te gortig, dan ga je wel eens denken aan vreemdgaan. Een relatie met je vibo, daar raak je ook op uitgekeken.

tjonge jonge, wat een gedoe. je doet het gewoon als je er zin in hebt. Soms een keer per week, de andere keer misschien drie of vier keer. Hangt af van de omstandigheden.....
man 42, 7 jaar relatie, gemiddeld 1 x per twee maanden hooguit een half uur, haar reden: ik heb er gewoon geen behoefte aan.

soms raak ik er echt depressief van. dan mis ik de sex maar ook de intimiteit.

het is zover gekomen dat ik soms niet eens meer met haar wil vrijen.


Hoi,

Ik en mijn vriend hebben bijna elke dag sex, en soms wel meerdere keren achter elkaar. We zien het als iets wat de relatie verbeterd. Tuurlijk hebben we ook wel eens een dag geen sex, maar als het even kan toch elke dag. En we maken het ook elke keer weer spannend, houden niet van standaard standjes. We willen er moeite voor doen om het de ander naar de zin te maken. Blijf fantasierijk....


mijn vriend en ik hebben altijd sex op vrijdag, zaterdag, en zondag. En nog 1 dag doordeweeks. Die dag varieerd. zo kom ik uit op 8 keer per week. We doen het nooit maar 1 keer, altijd 2...

waneer we zin hebben maakt niet uit welke dag het is. :) :)

In het begin wel iedere dag, nu zien we elkaar niet meer iedere dag maar als we bij elkaar zijn hebben we toch wel bijna altijd seks. En ook wij hebben soms wel 2 keer op 1 dag seks.. Mijn vriend en ik hebben dus niks te klagen!

Ik heb een super goed seksleven mijn vriend en ik zijn nu bijna 1,5 jaar samen.Ik denk dat ons gemiddelde op 10 tot 15 x per maand is meer kan ook hoor ! Ik weet het niet precies maar we vrijen regelmatig.We hebben eigenlijk allebei altijd wel zin.Afwisseling is het toverwoord :)

Mijn man en ik zouden best vaker sex willen hebben, maar met 4 pubers in huis, waarvan 2 ietwat probleemkinderen, komt er helaas weinig van terecht. Doen we het dan toch (een paar keer per maand) dan weten we allebei dat we het nog steeds 'kunnen' en is het helemaal perfect!
T.

wij hebben minimaal drie keer per week sex.
geen vaste dagen gewoon als het gevoel er is.
we wisselen vaak af van plaats ( dus niet altijd in bed, maar op de grond, buiten of staand in de badkamer) manier waarop( wild of langzaam romantisch) ook standjes.
hou de speelsheid erin en het komt wel goed denk ik.

santi


we doen het wel drie keer per week maar dan doen we het na de koffie of na de lunch maar ook midden in de nacht en dat is wel spannend je bent als man slaperig en zij speelt met mijn penis en dan gebeurt het ze klimt op mij en doet het of we hebben een vluggertje in de keuken iemand die langs loopt kan ons dan zien.
In de keuken , we hebben een vaste dag alleen op zaterdag ochtend en dat is als ik boodschappen heb ge daan dan is het raak we gaan dan naar bed en we spelen met elkaar maar het gebeurt ook s middags.
Men moet niet raar op kijken dat we allebei al tegen de vijftig lopen en we al vijf jaar getrouwd zijn en we sex heerlijk vinden en allebei flink klaarkomen wel niet drie keer .
Maar drie keer in de week is zat en het blijft lekker, Hotels is ook aan te raden zeker ergens in het land of buitenland .

Het komt bij ons in ieder geval nooit voor dat we geen zin hebben. Nou ben ik ook heel goed in verleiden, en krijg ik hem toch wel elke keer mijn bed in. Het is wel leuk als je er moeite voor moet doen, je moet het toch spannend houden, anders is er ook niks meer aan!

Ik heb inmiddels 8 maanden een nieuwe vriend en we hebben bijna iedere dag sex, vaak ook meerdere keren per dag. Echt geweldig!
Ik heb echter ook andere tijden gekend. Met mijn ex waarmee ik 3 jaar samen ben geweest was het op een gegeven moment ook maar een paar keer per week. Waar dit aan ligt? Misschien gaat de spanning er wat af? Ik weet het niet..

een goede dag allen,

ik zal mijn ervaring hieronder beschrijven

hoe veel keer per week hebben jullie sex ?

ik heb geen gemiddelde per week!
dat haal ik niet eens.
misschien een gemiddelde per maand dat zou dan 2 a 3 keer per maand zijn.

ik heb me af gevraagd of het komt doordat de verliefdheid voorbij is of dat ik misschien niet interresant genoeg ben.
of het komt door stress of hard werken.
ik heb me zelfs af gevraagd of ik een te hoog libido heb of dat ik een nymfomane ben.

maar ik vraag me niets meer af.
het ligt niet aan mij
en waarom hij geen zin heeft blijft me een raadsel.

helaas ben ik hier de dupe van en loop ik rond met een onbevredigd gevoel :(

de enige opties die ik kan verzinnen is of jezelf verwennen of vreemdgaan.
en dat is natuurlijk ook niet eerlijk.

ik denk dat er heel wat vrouwen zijn die zich hierin herkennen.
mijn vraag aan iedereen die zich hierin herkent is: hoe ga je er mee om? wat doe je er tegen? en is er nog hoop?

alvast bedankt


Ik heb mijn vriend er al vaker op aangesproken dat ik er mee zit dat wij bijna nooit meer seks hebben. Ons gemiddelde zit nu waarschijnlijk op één, hooguit twee keer per maand.
Het is niet zo dat vrouwen die hierover schrijven en daarmee zitten, vrouwen zijn die zelf zonodig elke dag seks willen hebben. Het heeft meer te maken met zelfbeeld. Ik denk zelf dat het op een gegeven moment gaat opvallen als je vriend/man niet meer zoveel seks wilt als in het begin van de (toen nog gepassioneerde) relatie, waardoor je als vrouw gaat denken dat het aan jou ligt. Ik denk zelf vaker dat hij me niet meer spannend genoeg vindt, niet meer sexy genoeg. Terwijl hij laatst heeft aangegeven dat hij zelf niet echt lekker in zijn vel zit doordat hij wat kilootjes is aangekomen in de afgelopen twee jaar, waardoor hij niet snel meer het initiatief neemt. Ook de fulltime baan speelt mee in het gebluste seksleven geeft hij aan. Toch kan ik er niet echt vrede mee maken.. er zijn toch ook vurige relaties waar de seks gedurende de hele relatie gepassioneerd blijft?

Ik denk dat als er is gewoon veeeel minder sport op tv word uitgezonden b.v. 1 avond per week dan komen denk ik heel wat vrouwen waaronder ikzelf beter aan onze trekken. Volgens onderzoek zakt het testeron-gehalte bij mannen tijdens EK WK Tour de France Olympische Spelen enzo tot het nulpunt zo ook zijn......Dus!

Ik ga nu bijna 2 jaar met m'n vriend.
En we doen het nog net zo vaak als eerst!
Eigenlijk altijd als we elkaar zien..
En soms zien we elkaar alleen in het weekend, en dan doen we het zo'n soms wel 5 keer!
Seks is toch veels te lekker om zo weinig te doen!
En je moet elkaar een beetje verrassen, sexy lingerie. Of gewoon leuk uit eten samen, en elkaar een beetje gek maken.
Vaak wat nieuws proberen..

Hou het spannend!

Ik heb ook veel liefde voor m'n vriend, maar dat je dan gelijk zo weinig seks moet hebben, gaat er bij mij niet in !!!!


 

Het verschilt: Met 1 vriendin was het elke dag (soms 3x)... dat was best leuk! Maar met de ander was het 2x/week, maar dan wel uren... Het maakt niet zoveel uit hoe vaak je het doet, maar gewoon hoe: het moet nooit, het mag. Nu, met drukke dagen en lange weken, is het 1-2x/week, maar gisteren wel een paar uur lang... en lekker!

In mijn relaie hebben we regelmatig seks. Er is geen vaste dag of tijd. Ik denk dat we gemiddeld zo'n 5 keer per week seks hebben. Het hangt er alleen van af hoe onze week eruit ziet. Als er een dag is waarop we allebei heel vroeg op moeten, slaan we het wel eens over. Dan gaan we gewoon slapen en hebben we het er niet over. Het is niet zo dat we afspreken dat we die avond seks hebben. Als het ervan komt, komt het ervan. Het gebeurd gewoon spontaan. En zo hoort het ook vind ik. Het is een moment...
En soms is er ook wel eens een moment waarop de een zegt; Schat, vanavond niet...

mijn vriend en ik doen het echt super vaak minstens 3 x per dag! maar vaak doe ik het ook voor mijn vriend. vooral als het laat is geworden ben ik super moe en heb dan eigenlijk geen zin meer. Maar mijn vriend kan niet slapen zonder sex! dus we doen het `s ochtens `s middags en `s avonds en dan nog tussen door op de dag! een Fulltime baan aan dus. haha

groetjes


het ligt eraan hoevaak per week sex ik heb mijn vriend zit in het leger dus ik zie hem alleen in het weekend en vakanties en soms 1x door de week
meestal doen we het zaterdags en zondags en vrijdags soms ook wel. in de zomer is dat natuurlijk meer
ligt er ook aan maar dan tg wel minstens 4 of 5 x per week

mijn vriend en ik hebben gemiddeld denk ik 4 of 5 keer per week seks. En als het aan hem zou liggen zou dit veel vaker zijn. In mijn geval is het duidelijk zo dat hij veel meer zin heeft dan ik.

Mijn ex en ik deden het gemiddeld 5 keer per maand. Ik had er nooit zin in. Wilde nooit sex en het beviel me ook niet als we het wel deden. Hij zeurde elke dag, ik wimpelde hem gewoon af tot het moment dat ik vond dat het te gek werd en gaf hem dan even zijn zin.

Daarna heb ik een tijd een vriend gehad die ik alleen in de weekenden zag en dan ging het gemiddelde ineens flink omhoog naar zo'n 14 keer per weekend. In bed was het altijd pure passie. De relatie op zich was niet heel diepgaand maar er was gewoon een enorme seksuele aantrekkingskracht.

Mijn huidige vriend en ik hebben een liefdevolle relatie en een sexleven waar we beiden heel tevreden over zijn. We maken elke dag wel ergens (2 uur) tijd om elkaar liefde en pure aandacht te geven. We nemen de tijd om met elkaar te vrijen en werkelijk van en met elkaar te genieten. En één dag in de week is echt helemaal van ons. Dan gaan we nergens heen, zijn de gordijnen dicht en doen we de deur niet open, zelfs telefoons staan uit. De hele dag alleen wij tweetjes, om te praten, knuffelen en vrijen.


3 x p.w.

we zijn nu 3 jaar bij elkaar. het is meestal in het weekend 1 keer. het komt zelden voor dat het ook een keertje door de weeks gebeurt. dus gemiddeld 5/6 keer per maand. in het begin klaagde ik er wel over, nu ben ik het gewend. ik hoef dan ook niet zo vaak meer...

wij hebben soms elke dag sex soms een week of wat niet dan weer anders. we mokken alleen als we tijdens sex niet genoeg tijd hebben. maar als je een gemiddelde moet maken doen wij "het" 2 a 3 keer per week. heel soms een vluggertje omdat we elkaar willen voelen. maar eigenlijk is dat een bekpester en worden we daar alleen maar geiler van.

ik weet niet eens meer wat het is mijn vriendin wil niet meer.

ben singel
maar doe het zon 14 keer per week...
met mijn hand:P

3/4 x per week...
ene x uitgebreid en andere x een vluggertje..
van beiden geniet ik!!!

Nou ik moet zeggen dat t bijm ij heel veel verschil kan maken.
De ene week hebben we elke dag sex en de andere week misschien maar 1x per week.
T belangrijkste is bij ons dat we er allebei enorm van genieten op de momenten dat we sex hebben.

Hier een man van 29 in een relatie van 4 jaar.
In het begin was het 2 x per week. de laatste jaar NUL. Ze zegt dat ze er niet van kan genieten? wat moet ik hiermee?

Sex is essentieel in elk relatie, wij doen het vrijwel dagelijks. Een keertje overslaan hoort er ook bij als een van ons moe is. Maar na 7 jaar kan ik wel zeggen dat het nog steeds goed gaat. Je moet het gewoon spannend maken voor elkaar en niet zo voorspelbaar zijn
Just enjoy and be playful, dat zeg ik vaak tegen mijn vriend wanneer ie geen zin heeft :)

Niemand wil sex met mij, want niemand wil verkering met mij en niemand wil een afspraakje met mij.
Waarom ni
et? Dat weet ik ook niet!
ze zeggen dat 4 keer in de week sex hebben gezond is nou dan ben ik wel gezond bezig om het zo te zeggen;)

mijn man, heeft een andere vrouw die binnenkort hier naar Nederland immigreert, daardoor is onze seks heel wat minder.
1x per 2 maanden... :-(

we hebben elke dag seks dusja niks te klagen:D
hai,ik ben tony
ik doe het 1 a2 keer per 2maanden .
mijn vrindin is heel vaak ziek/moe enz.
ik ben er langzaam aan gewend geraakt.
het was wel vervelend maar nu gaat het wel.
soms heb ik eg de drang om vreemd te gaan ,maar iets weerhoud me er van.

1x per 4 weken. veel te weinig

omdat we nog niet samenwonen en allebei hard werken zien we elkaar niet elke dag. Maar als we een dag samen zijn is er altijd wel tijd voor een heerlijke vrijpartij. Het is gewoon een heerlijke manier om van elkaar te genieten. Ook na ruim een jaar nog steeds 'elke dag' en altijd met even veel liefde en sensatie. Seks is lekker en verveeld nooit!

Ik ben gek op vrijen en gelukkig mijn partner ook.Nrmaal hoor je altijd dat de vrouw er minder zin in heeft dan de man.In mijn geval hoor ik niet thuis in dat hokje.Wij doen het elke dag of dat nou s ochtends is of s avonds dat maakt ons niet zoveel uit,als we zin hebben gaan we ervoor.Er is wel eens een enkele keer dat we een dagje overslaan, maar dan zijn we gewoon moe.
Ik vind sex heel belangrijk het is gewoon heerlijk genieten van elkaar.Ik zou er niet aan moeten denken het een paar dagen niet te kunnen doen.Gelukkig denken we daar allebei het zelfde over. Gr Jo.

haha! myn vriend slaap nog liever als dat hy sex heeft...pfffffft saai hoor.

oke dat hij moet werken is begrijpelyk,
maar un man zou toch wel in de gaten hebben wanneer een vrouw daar zin heeft?


Mijn vriend en ik hebben minimaal een keer per dag sex.
Er zijn dagen bij dat het ook wel 2 of 3 keer gebeurd.
We doen niks tegen onze zin. Je moet er natuurlijk wel beide plezier in beleven en er zin in hebben
elke avond

gemiddeld zo een 4-5 keer per week....tjhaa hou er gewoon van en mijn vriend ook (a)

groetjes s.


Hallo ik ben een vrouw van 46,en vind dat sex,net als een baan,het huishouden,e.d er bij hoort,gewoon tijd voor maken.of je nou een relatie hebt of niet.
Het is niet het belangrijkste in het leven,maar dat is waar een ieder voor kiest,de een lust er wel pap van en de ander heeft er geen/of weinig behoefte aan.
Wanneer je de liefde bedrijft,is het heel normaal,dat zowel de man als vrouw elkaar verwennen,en er na afloop van de liefdesdaad een goed gevoel aan over word gehouden.
Dus mannen en vrouwen,die zich daar een andere voorstelling bij hebben,verplaats jezelf eens in de ander,en neem zelf spontaan de touwtjes in handen,sommige mannen of vrouwen hebben gewoon even een zetje nodig,haha,maar je zal zien dat dit zowel in als ontspannend werkt.
Ik zelf heb daar samen met mijn man ervaring in opgebouwd,en geloof ons maar,het werkt echt.
Ik kan wat dat betreft alleen maar zeggen,dat
5 keer per week,toch niet slecht is,,,,en genieten er nog steeds van na 6 jaar relatie.
Daarbij moet ik ook wel zeggen,is het niet zo dat er elke keer de vonken er van afspringen,nee haha zo werkt dat nou ook weer niet.
Af en toe een beetje spanning,en verandering brengen in het sexleven is ook niet verkeerd,daarbij bedoel ik dan, (bij voorbeeld),elkaar een lekkere erotische massage geven, of erotisch dansen voor je partner, maakt niet uit hoe of wat,het houd de liefde een beetje spannend.gewoon doennnnnnnnnn.het is gewoon lekkerrrrrrrrrrr.
ik ben een vrouw van 50, gelukkig gescheiden. Ik heb nu een beter sexleven dan toen ik nog getrouwd was, het gebeurde wel een keer of 3 per week toen maar was vooral heel snel. Te snel voor mij.
Nu heb ik 2 getrouwde minaars, 2 single minaars en ga ik zeker 1 keer per week naar een parenclub.
Als je boven de 50 bent en de overgang achter de rug heb, dan wil je geen sex meer. Dat wordt tenminste heel vaak gezegd, gelukkig gaat dat voor mij niet op.

Wat een drama!! ;)

Ik snap dat gevoel va geen zin hebben niet...
Als je samen bent met iemand, als het goed is de persoon van je dromen, dan moet het op sexueel vlak toch ook goed zitten?
Ik ben nu ruim 7 maanden "officieel" samen met mijn vriendin en we kunnen nog steeds niet van elkaar afblijven. Elk moment wordt aangepakt laat ik maar zeggen. Ook in mijn vorige relatie was seks geen ondergeschoven kindje, zowel van mijn kant niet als dat van mijn partner (en dan heb ik het over ca. 7 jaar samen zijn).
Wanneer die drift tanende is, zit er iets scheef in je relatie en dan heb je 2 keuzes, oplossen of aftaaien...
Is de persoon nog steeds bijzonder voor je: LOS 'T DAN OP! (met z'n tweeen, dus praat, want communicatie is net zo belangrijk als sex!!)
Boeit het je allemaal niet meer, wees dan eerlijk en gun jezelf en de ander een nieuwe kans op een nieuwe vlam...

Dus geen excuses zoeken, want je hebt alles zelf in de hand, inclusief een goed (of bevredigend) sexleven!

Guido


ik hou van seks
ik heb zeker 5 x per week seks en dan ng wel eens uren lang haha
oohja zondag wel zoan 3 x
me vriend is altijd geil na een n8tje opstap
dus zondag is het raak
dus gemiddeld zoan 8 x per week
en dat al een half jaar
beetje erg he:P

vroeger wel 4/5 keer per week. Toen was het vol met passie en liefde en deden we het tot diep in de nacht door. Tot dat we een jaar hadden ofzo...nu mag ik met geluk (MET GELUK) spreken van 2 keer per week......

Ik zie hem bijna elke dag, en we hebben elke dag sex, minimaal 2 x per dag soms wel eens 3.Hmm heerlijk!

bijna wel elke dag
Ik heb zonder grappen 3 jaar geen sex gehad, verlegenheid sucks...

Ik kan het op een gemiddeld van 2x per maand houden, soms maar 1x of 1x per 2 maand! Helaas! Ik zou wel meer willen maar manlief heeft er niet zo'n behoefte aan! Ik vind dit vreselijk en frustrerend voor mij! Probeer ik erover te praten loopt het tot een discussie uit, waardoor manlief weer een reden heeft om te zeggen, dat hij door deze discussie's er helemaal geen zin meer in heeft. En vraag ik of hij mij niet meer erotisch vind of niet meer van mij houd, zegt hij dat hij wel van mij houd. Het is voor mij een vreemde manier van houden van!? Snap er niets van!

2a3x per week
je doet het saamen zo veel als je saamen wilt en maakt niet uit wat je doet als je bijdenhet maar wilt dan is niks te gek .

Ons sexleven heeft tot nu toe geen dip gehad (we zijn 6,5 jaar samen waarvan 4 jaar getrouwd en 2 kindjes).
Na de geboorte van ons tweede kindje hebben we het even rustig aangedaan i.v.m. de bevalling , maar daarna was en is het als daarvoor.
Je houd wel wat meer rekening met de kinderen die ineens wakker kunnen worden.
We doen het 1 a 2 keer per week , maar persoonlijk zou ik zelf meer willen terwijl mijn man dit genoeg vind.
We doen het wanneer we allebei zin hebben of proberen elkaar op te winden.
We hebben geen vaste dagen , maar meestal doen we het wel wanneer de kids op bed liggen.


hm
'we zijn en heerlijk stel van eind dertig
ik de man van het stel heeft altijd een heerlijk sexleven gehad .
ik heb een vaste relaxie met een vr die twee jaar geleden gescheiden is . haar sexleven .wat je een sex leven noemt was er niet . het was 1 keer in de maand als hij geluk had .
maar nu is alles veranderd .ze wist niet dat het zo heerlijk kon zijn met de juiste man .
wij halen het gemiddelde echt fiks omhoog
wij doen het gemiddeld drie keer per dag maar dan ook geen vluggertje . dit duurt al 1.5 jaar zo
ge van een heerlijk verliefd stel xx

mijn man en ik, doen het best wel vaak, een stuk of 6 keer per week, maar jah, idd in het begin van onze relatie was het veel vaker.

Ik denk dat dat kwam, omdat het nieuw was, je ontdekt elkaar net, en dat is altijd wel leuk, we zijn nu onderhand 4 jaar verder, en ik heb niks te klagen, wanneer ik me maandelijkse periode heb, wil ik uiteraard niet, maar voor de rest van de maand, zit ik wel redelijk gebakken.

bij ons hangt het er voornamelijk vanaf, of we een zware dag hebben gehad, zijn we allebei moe, dan doen we het de avond gewoon niet, maar de volgende ochtend maken we dat wel goed.

Verder denk ik , dat de vrouwen die ontevreden zijn, gewoon eens bij hun mannen ten rade moeten gaan. en gewoon eens de vraag stellen,:Wat is er gebeurd? Waarom is het verminderd?

Vaak kom je er dan wel met z'n 2en uit. Het hoeft niet per se aan de man te liggen, het kan ook aan ons de vrouwen liggen.

En bovendien vind ik zelf het belangrijk, dat je het in de slaapkamer wel een beetje spannend moet houden.
Merk ik dat mijn man, een beetje interesse verliest, dan sta ik de volgende dag in een sexy jurkje te koken, wanneer hij binnenkomt. Dat jurkje houd hem dan al de hele avond bezig, tot we naar bed gaan.
Of als je geluk hebt, zal het hem niet de hele avond bezig houden, en maakt het hem niet uit, of het in de slaapkamer, of in de keuken is.

Iedereen is uniek, en de 1 vind het andere leuker dan de ander. Een beetje creatief zijn, kan geen kwaad.

Greetz, The Wild Lady


we zijn niet meer de jongsten, 52 en 56. Maar we zijn sinds we elkaar ontmoeten redelijk onverzadigbaar. Ons gemiddelde ligt op minimaal 4 keer per weekeinde en als we de hele week samen kunnen zijn zowel bij t slapen gaan als bij t wakker worden....grofweg gemiddel een keer of 5 in de week. Dat wordt nog wat, als we straks echt gaan samenwonen.

wij zijn 54 en 46jr maar we hebben 5x per week sex

ik heb standaard 2x per 3 dagen sex dus ik heb het wel naar mijn zin een pijpbuertje kan ook geen kwaad dus

Wij doen het ongeveer drie keer per week, meestal om de dag. We hebben geen vaste tijdstippen of dagen. Als het er een keer niet van komt is ook goed. En soms doen we het een paar dagen achter elkaar. Ik heb het idee dat ik vaker zin heb dan mijn vriend. Maar ons seksleven is prima!

Hallo onderzoeker(ster(,
wij stel, samenwonened.
hij 36 en zij 26 jaar hebben gemiddeld 1x per week sex.
zei wil het alleen s'avonds doen, en het lekker gewoon houden.
Hij daarintegen kan het niet gek genoeg zijn en kan zijn fantasiën slecht met haar delen.
Hij heeft wel leuke sex speeltjes voor haar gekocht, waarmee ze wel lekkere dingen mee doet

ik heb zoiezo om de 2 dagen sex met of zonder vriend het is toch belangrijk

meestal alleen op vrijdag en zaterdag omdat we elkaar dan alleen ´s avonds en ´s ochtends zien, ´s middags om 2 uur is het anders als ´s avonds of smorgens
dus gemiddeld 2-3 keer per week

0,08 x p.w.

2x per week
3 tot 4 keer per week is gemiddeld bij ons

greetz een jonge sexy meid


2 à 3 keer per week, meestal een dag tussen
voldoende


bij ons verschilt het per week soms hebben we 3 weken geen sex en soms kunnen we niet van elkaar afblijven,

gemiddeld zitten we waarschijnlijk op 2x in de week.


Nu een relatie van bijna 8 maandjes,
Wij zien elkaar meestal 1x door de weeks, en in het weekend, gemiddeld ligt het op 4x per week sex, soms wel meerdere keren per dag dan ligt het gemiddelde wat hoger ;p
Maar 4x gemiddeld dus :D
ik ben er tevreden over, zou t vaker zijn word ik vast helemaal schraal!
-xoxo-

Wij hebben na 4 jaar en 2 kinderen nog steeds elke dag seks. Vaak zelfs twee keer per dag. Ik realiseer me dat ik me gelukkig mag prijzen met zo'n seksleven! Natuurlijk hebben ook wij weleens een dip, dat we twee dagen niet vrijen ofzo, maar dat gebeurt maar zelden!
Hier in Brazilie ligt de frequentie en de intensiteit 'van het hebben van sex' op een bebuidend hoger niveau, iets waar de Nederlanders nog een lesje uit kunnen leren. Ter informatie; hier wordt gemiddeld 1x, of zelfs meerdere keren per dag(afhankelijk van de dagindeling) sex bedreven.

sex is geweldig, bevredigend en is een gevoel dat zo ineens kan komen op zetten of waar je al uren naar uit sit te kijken.
Sex is nog steeds geweldig.zelf na 24 jaar huwelijk
Het lijkt wel hoe ouder we worden hoe meer we er van genieten.
3 tot 4 x per week zeker soms 3 x per dag.

om de spnanning er in te houden ,vind ik dat het spontaan moet gebeuren.op een onverwachte moment

Het verschilt nogal.
De ene week is het 3 keer en de andere week 1 keer.
Maar als we het doen..... doen we het goed.
Je kan het wel vaak doen, maar dan in 5 minuten klaar zijn.
Dan doe ik het liever niet.
Werk en dus ook vermoeidheid spelen zeker een rol.
Eigenlijk maakt het niet uit hoe vaak je het doet.
Zolang je er zelf maar tevreden over bent.

ik zie mijn vriend alleen in het weekend, dan doen we het gemiddeld een keer of 7.. soms vaker en soms wat minder vaak.. als we de hele week samen zijn,wat niet zovaak voor komt, dan hebben we gemiddeld 3x per dag sex..


2a3x op n dag lijkt me gezond , net als eten , ene t is n zeer goede sport

5 x per week! :P

Ik heb nu 3 en een half jaar een relatie..en je merkt wel dat het langzaamaan wat moeilijker wordt om het spannend te houden..Toch doen we het nog bijna dagelijks en soms 2 x op een dag..dus qua aantal zit het goed..maar ik vindt het wel erg moeilijk om het leuk te houden..je moet veel afwisselen en samen experimenteren dat houd het leuk..de ene dag gaat dat wat beter als de andere..maar we hebben er nog steeds beide plezier in en 1 x in de week zou voor ons echt te weinig zijn..je moet leren van elkaar te genieten..en als je zoiets al moet plannen..dan mis je de zin er al van..spontaniteit maakt het spannend..dus niet plannen..gewoon de voortouw nemen en hem is verrassen met een striptease of een leuke outfit..zeker weten dat hij dat gaat waarderen!;) spice up your sexlife!

Corina


elke dag wel een keertje

gemiddeld 2 keer per week, geen vatse dagen of tijden. hij 25 en ik 26.

uhm.. wij hebben geen vaste dagen dtt we 't doen..:P maar we doen 't 5 tot 6 keer per week (A) :D :P.. k weet niet of da veel is??
wij zijn er iig heel erg tevreden mee :D ;)!!
xxx M&M!

wij doen het bijna nooit meer en ben nog maar 21 jaar :O
hij is 29 jaar en heeft lang zoveel aandacht niet meer voor me.
Ik mag blij zijn dat ik 1 keer in de maand sex heb !!
Ik kan boos op hem worden verdietig voor hem staan maar er komt geen verbetering !!
Als we het dan doen is het in het weekend want door de week wordt ie moe en moet ie werken ... zijn we te lang bezig :O

ja jongens ik weet niet hoelang i khet nog volhoudt MAAR IK WIL MEER !!!!


wij doen het wel 5 a 7 keer per week spontaan

We doen het gemideld 3/4 in de week.. komt omdat we elkaar doorweeks nauwlijks zien en in het weekend veel bij elkaar zijn! Rianne

ik heb het ongeveer 3 x in de week, zou voor mij nog wel meer mogen.

We wonen nog niet samen, en zien elkaar zo'n 3 a 4 keer in de week. Ik denk dat we het daar gemiddeld 3 van de 4 keer doen, het ligt aan de activiteit die we doen die dag/middag/avond. Maar het komt er ongeveer altijd van. We zijn nog lang niet uit de konijnenfase!

Ik en mijn vriendje hebben zo ongeveer iedere dag seks! En daar zijn we allebei heel blij mee.. Nu moet ik toegeven, we hebben het pas 3 maanden, dus ik ben zeer benieuwd

ik heb nu een relatie van anderhalf jaar ons seksleven is wel al wat geminderd maar we zitten nu op de 13 tot 20 keer per week dat is met weekend er bij (veel vrije tijd)en het scheeld ook per seizoen in de winter is er minder seks liefde dan in de zomer is dat toeval of heeft dat een andere reden?

elke dag heel soms niet maar dan halen we het wel weer in!! Groetjes sanne
ik heb net een nieuwe relatie van nu bijna 3 maanden en natuurlijk in het begin is het altijd meer en vaker maar als je samen werkt om te zorge dat je naast alles ook genoeg tijd voor elkaar hebt dan blijft de band en communucatie ook goed en blijft je sexleven ook beter.Ik vind dat je gewoon je tijd voor elkaar moet vrij maken en niet planne want als je tijd voor elkaar maakt komt het allemaal vanzelf en dat hoort ook als je niet meer tijd voor elkaar maakt en alleen maar moe bent van het werke dan vind ik het niet gek dat je sexleven er ook op achteruitgaat dus wat ik zeg ......maak tijd voor elkaar en laat elkaar weten wat je voelt!!!

wij doen het ongeveer 4 tot 5 keer per week,soms ook wel iets minder .we hebben er geen vaste dagen voor,dat vind ik niks ,moet spontaan gebeuren.voor mijn vrouw is het voldoende ,ik zelf wil wel meer.meerdere keren op een dag,ach het is zo lekker.veel variatie erin.

Ik zie mijn vriend maar 2 a 3 keer in de week, al ruim een half jaar lang, we hebben nog nooit 1 dag seks overgeslagen! sterker nog als ik m zie dan hebben we vaak meerdere keren op een dag sex, de laatste keer hebben we in 1 avond en nacht wel 5 keer geweldige seks gehad.. OhYeah ik hoop zo dat de vlinders nog lang in onze buikjes zitten.

ik ben een vrouw van 35.Heb een hele lieve vriend 42 jaar.Onze relatitie duurt nu 4 jaar.Verliefd is houden van geworden,maar dat wil bij ons niet zeggen dat het bij ons minder wordt.
Nee absoluut niet.Daar wil ik niets van weten.Gebeurd ook wel vaak dat ie moe is van het werk nou geen probleem toch dan krijgt hij eerst een heerlijke massage en dan is de vermoeidheid snel over. Dus bij ons het gemiddelde bijna dagelijks en heel vaak smorgens nog net even voordat we bed uit gaan. Sex het hoort er gewoon bij dagelijks. Je zou bijna kunnen zeggen er gaat bij ons geen dag voorbij zonder sex.
groetjes van Brenda

en toch is de binnen kant die telt alleen de mensen zijn te gefixeert op uiterlijk hoe veelx je echt sex hebt is altijd verschillend de ene x doe je 2 x per dag dan 1 dan ook soms twee dagen niet niet alles blijft het zelfde want wij zijn 8j samen en deeden t de hele avonden dat de kids sliepen

mijn vriendin is 36 ik 42 en we doen t elke dag ,en overals ,t is te lekker om over te slaan
lucky

t klopt wel, hoelanger je bij elkaar bent hoe minder sex, maar logisch tog ??(A)

bijna elke dag wel 1/2 keer ...
behalve als ze ongesteld is.

Hallo wij zijn bijna 3 jaar samen en doen het gemiddeld 7 keer per week

Hallo,

Ik heb een latrelatie en de sex is als ik zo naar het gemiddelde kijk bij ons wel heel mager.
Als we het in onze relatie die nu toch pas twee jaar jong is 10 keer hebben gedaan is dat veel.
Zelfs heb ik beslist niet de behoefte te voldoen aan het gemiddelde, welke ik ook met een flinke korrel zout neem. Als sex een verplichtnummertje gaat worden is de lol er toch echt vanaf. Ik blijf bij mijn vriendin omdat ze echt een schatje is met haar hartje op de juiste plaats. Maar ik mis soms echt het sexuele vuurwerk in bed. En geloof me die heb ik echt gekend! Je kunt niet alles hebben, dus proberen we er maar het beste van te maken. Ik kan natuurlijk opzoek gaan naar een vriendin waar dit vuurwerk er wel is, maar de ervaring heeft geleerd dat na verloop van tijd in bijna elke relatie de sex minder spannend wordt dan die in het begin was. Wat doe je dan ??? Weer opzoek naar een ander ??? Zo kun je wel bezig blijven!!

annoniememan.


ik doe het denk ik wel elke dag met mijn vriendin.
maar wat is sex? af en toe hebben we we alleen maar ' voorspel'. is ook fijn op zijn tijd.
ik weet wel dat ik niet zonder zou kunnen.
het gaat erom dat je het spannend houd denk ik.

Wij vrijen bijna dagelijks, zelfs nu ik inmiddels hoogzwanger ben. Het is goed voor onze band en het ontspant en het is ons moment om er even voor elkaar te zijn na een drukke dag met het werk en de kids.

Wij hebben gemiddeld 12 keer per week sex. We doen het zojuist elke dag, soms zelfs 2 keer per dag. Voor ons is het voldoende, we komen allebei aan onze trekken.

P.s. als we meer sex willen, doen we het ook!


bij mij heeft 'zij' nooit zin.. ligt ook verder niet aan de kwaliteit

Tja, ik ben ook 1 van die vrouwen die vaker zin heeft dan haar vriend. Als het aan mij ligt dan zou ik toch wel op een gem. van 4x per week willen zitten maar dat zit er helaas niet in. Ik ben er heel onzeker door geweest: lag het aan mij? vond hij mij niet mooi, niet aantrekkelijk etc.? want porno kijkt hij wel! Waarom krijgt hij daardoor geen zin (in mij). Ik dacht dat ik een aparte was; een nymfomane; maar na gesprekken met een aantal andere dames blijken wij vrouwen helemaal niet zo weinig te willen als de mannen ons doen geloven; het is eerder andersom! Stoerpraat maar ondertussen Hele gesprekken met hem over gehad en het ligt in ieder geval niet aan mij; zegt hij.


Groetjes
Vivian
Nu is het ook alweer bijna 4 weken geleden en ik merk dat ik er echt weer gefokt en sjacho van begin te raken. Ik heb toch ook mijn gevoelens en behoeftes? Ik ben nu 3 jaar samen met hem en voor mij zou het een reden voor beëindigen van de relatie kunnen zijn. Soms gaat het een tijdje goed en zitten we gemiddeld op 1x per week (jippie, beter iets dan niets ). De seks zelf is okay maar eigenlijk ook altijd hetzelfde riedeltje, al is hij heel goed in het geven van orale sex. Hem verplichten begin ik niet aan; het is graag of traag en als het in mijn ogen een paar keer té traag is, dan ontstaat er ruzie. Ik vind het namelijk niet echt een gezond teken! Kijk, dat het een kéértje voorkomt dat je een weekje geen zin hebt maar weken niet nee, niet okay!


De ene keer is het 5 keer per week de andere keer 1 -2 keer per week ligt aan de stemming en hoe vaak we elkaar hebben gezien die week. Dus gemiddeld (5+2)/2=3.5 keer per week ;)
Als Ik niet op zakenreis ben, en ik ben weer voor een maandje in het land.. dan toch zeker wel elke dag 1 of 2 keer. het liefst s'ochtends die doen we elke dag... s'avonds niet altijd. maar toch zeer geregeld.
Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe vriendin. Zij is 30 jaar oud en ik ben 46 jaar oud. Zij woont (nog) samen met haar vriend maar zij is op hem uitgekeken mede omdat hij het teveel werk vind om in bed iets te doen. We zien elkaar elke dag omdat zij zeer dicht bij mijn hui shaar werk heeft. Na werktijd komt ze altijd langs en heeft dan altijd zin. In de weekenden weet ze altijd tijd vrij te maken om langs te komen. Duurt het vluggertje op werkdagen meestal ongeveer een uur is dat gelukkig in de weekenden een stuk langer. Hoeveel keer we "het" dan op een avond doen is moeilijk te bepalen maar zij komt meestal toch wel zo'n 4 tot 6 keer klaar. Waarna ze altijd graag heeft dat ik klaar kom. Voorlopig is het wel voldoende het aantal keer dat we het doen. Alleen de tijd die ervoor is is wat weinig, lekker uitgebreid de tijd ervoor nemen is er op de werkdagen helaas voorlopig niet bij.

Ha

Hihi gisteravond nog achterin de tuin gedaan. gewoon in het gras.

Bij ons gaat het spontaan gelukkig en we hebben geen vaste dagen of iets dergelijks dus de ene week 4 of 5 keer en een week later 1 of 2 keer.

En de kwaliteit is heel hoog en zeker niet onbelangrijk waarschijnlijk dat we daardoor alletwee dik tevreden zijn.

anoniempje


wij hebben elke dag seks al 5 maanden lang

1 keer per week

7 en soms meer

Helaas kan ik niet eens van wekelijks spreken..
Soms niet eens van maandelijks. Als mijn vriend het kan opbrengen gebeurt het misschien eens in de 8 weken, en dan nog altijd op mijn initiatief.

Ik vind het kwetsend, deprimerend en voel me er onaantrekkelijk en ongewild door. Het spannender maken door erotische mailtjes, sms-jes, foto's of lingerie helpt allemaal niet. Meneer blijft waar hij is, maar kijkt wel graag in zijn eentje porno op internet of zit op sex chats.

Ik ben het stadium van initiatief tonen voorbij. Heb er geen zin meer in om keer op keer afgewezen te worden. Volgens mijn vriend ligt het niet aan mij maar aan hem.
Kan zijn.. misschien moet ik dan maar op zoek naar een ander.


Ik ben net 5 weken samen met mijn neuwe vlam en we vrijen (nog) niet maar wij hadden zo een beetje van alles gedaan wat buiten gedaan kan worden. Het loopt uit de hand als wij met elkaar zoenen en van een komt andere, en we komen elke dag (avond dus) klaar! Soms alleen ik soms alleen hij, en soms eerst ik en dan hij. Wij reageren bijzonder geil op elkaar en daar ben ik heel erg blij om. Ik reken op een frekventie van drie keer per dag tot minimaal eens per dag als wij samen gaan wonen. Daarbij zou ik nog steeds aan buitenseks willen doen, het is erg spannend om aan elkaar te "frutselen" in het openbaar. Thuis is het anders en beide heeft een eigen charme. Ten slotte misschien heeft leeftijd iets met geilheid te maken: ik ben 43 en hij 31. Hoe ouder hoe geiler, geldt wel voor mij

een verdrietige man,
hoi iedereen. Ik ben nu 5 jaar getrouwd met een beeldschone indische vrouw. Daarvoor hadden wij 5 jaar een verhouding. Vanaf het begin hadden we bij iedere gelegenheid die zich voordeed uitgebreid sex, op alle plaatsen zoals strand, bos, auto, thuis, enz. waar we ons vrij voelden. Na ons samenwonen en trouwen lag ons gemiddelde op 9 tot 14 keer per week, echt waar! Nu begrijp ik ook wel dat zoveel niet echt vol te houden is en na verloop van tijd zakte dat ook af naar ±5 x per week, dus mij hoor je totaal niet klagen. Nu zijn we weer een stukje verder en doen we het alleen nog tijdens en vlak na haar menstruatie, ze is dan bloedgeil en wil alleen maar sexen. Het gemiddelde is nu ± 4 keer per maand. Ze zegt dat ze niet lekker in haar vel zit, dus voorlopig zit er niet meer in. Ik kan hier wel een tijdje mee leven, maar hoop toch echt dat ze zich op een dag beter gaat voelen en dat we dan weer ons oude niveau terug gaan krijgen, vooral omdat het een stuk intimiteit is wat 2 geliefden verbind! Sex is niet het belangrijkste in een relatie, maar maakt er wel deel van uit en schept een belangrijke band.


groetjes D


hahahaha...toen ik dit artikel leest moest ik er wel van lachen. Ik en mijn vriend hebben een goede sexleven we hebben bijna 2 jaar en zijn nog steeds net zo verliefd als vroeger..en om jullie vragen te beantwoorden...we hebben gemiddeld 3x per week sex af en toe 4 ligt er maar net aan. En dan moeten we de vakantie nog niet eens mee tellen. We hebben er niet echt vaste dagen voor, maar nu je het zegt..het is meestal woensdag, vrijdag en zondag en af en toe ook wel eens een maandag. En in de vakantie...uhm...tja...wanneer we tijd hebben en we hebben zin dan komt er wel wat van. Wij zijn tevreden met ons sexleven en daar hoef niet veel aan te veranderen. Wij hopen dat jullie hier voldoende informatie hebben. Toch nog steeds een grappig onderwerp ;)

ciao ciao


ik woon nu iets langer dan anderhalf jaar samen met mijn vriend. Mijn vrienden en vriendinnen hadden me nog gewaarschuwd dat als je gaat samenwonen de seks minder wordt, maar ik moet eerlijk zeggen dat we nog steeds even veel vrijen als in het begin.. Dus van de 7 dagen in de week gaat er (bijna) geen 1 dag voorbij dat we geen seks hebben en het is ook nog steeds hartstikke leuk!

Dus vriendjes en vriendinnetjes: jullie hadden het deze keer heel erg mis!


het is nu al 3 maanden 2010 en ik heb nog maar 1 keer sex gehad met mijn vrouw. we zijn 16 jaar getrouwd. het is echt een aflopende zaak. ik kan gewoon niet zonder sex en wordt heel verdrietig van deze situatie... heb sinds enkele maanden een vriendin. had dit nooit van mezelf gedacht, maar merk dat ik weer wat zelfvertrouwen terugkrijg. ik weet dat het eigenlijk niet kan, maar ben toch blij dat ik het gedaan heb! geen idee waar dit eindigt. misschien een scheiding... dat moet dan maar... ik wil gewoon gelukkig zijn en een relatie mèt intimiteit!!!
Sinds mijn scheiding is m'n seksleven verbeterd. Van 1 x per 2 maanden, naar 3 x per week (verschillende partners).
ik doe met mijn vriendin elke dag somrgens wanneer wij zijn wakker en middag en avond en weer als wij gaan slapen een of 2keer dus 3/5 per dag en elke dag dus per maand meer dan 90 keer
is dat gezond?
heb ik wel warmbloed dus

4a5keer per dag. Dus zoeen 35 per week. :p. Ik Woon samen.
2 tot 3 x per week..
Allebij vinden we liefde en knuffelen ook belangrijk :D
ik ben 23 en mijn vriend is 30..we zijn nu een jaar samen..de eerste paar weken deden we het echt bijna elke dag..maar dat veranderde al snel na 1 x in de week...nu wonen we samen en is het gemiddeld 1x in de 2 a 3 weken..ik word er gek van..hij zegt dat ie constant moe is en/of geen zin heeft..als het dan eindelijk een keer zover is is het ook met 5 minuten klaar..mij verwennen is er al helemaal niet bij..daarbij houd hij ook niet van intimiteit..het zit me echt niet lekker..heb gewoon behoefte aan intimiteit met de man waarvan ik hou..ook als ik hem knuffel of vasthou heeft hij er met een paar minuten alweer genoeg van..ik snap dit gewoon niet..en met hem erover praten is ook geen optie,dan word tie alleen maar boos..ik voel me gewoon helemaal niks mee bij hem...
Sinds een maand heb ik een vriend, als ik bij hem ben word ik altijd opgewonden van vooral als we elkaar zoenen en elkaar strelen hij ook maar aan sex doe ik nog niet want ik ken hem pas. dus ik denk dat zit goed :)). Hoop dat het ook zo blijft als we ooit samen gaan wonen.
MMM ja Ik ben 45 jaar m en 25 jaar gelukkig samen.
Sex vind ik erg belangrijk voor de intimiteit.
Nog niet zo lang geleden dacht ik dat vrouwen in het algemeen na verloop van tijd (biologisch bekeken) minder zin hebben in sex.Wanneer ik dan zo'n site lees word ik er wel verdrietig van .
Ik heb er jaren bij ziteen van 8 x per jaar.
Ja wat moet je er aan doen jongere vriendin nemen? Ja dat wil ik eigelijk niet (soms wel:-)
1 x per week...if i am lucky...
Ik en mijn vrouw zijn 15 jaar getrouwt.De eerste tijd deden we het geen vaste dag.De laatste jaren doen we het echt niet meer.Vindt het zelf heerlijk om te doen maar mijn vrouw wil het niet,ze praat er niet over ik wel eens maar dat is alles.Als er een andere mogelijkheid was,andere vrouw?

zeg niet overdrijven hier e ik zie hier vanalles staan van 2 keer per dag tot zelfst 7 keer
komaan zeg.
wees eens redelijk he als je moet gaan werken van laat zeggen 7 uur smorgens tot 5 uur savonds dan nog je huishouden doen en dan nog eens fris genoeg bent (zin) voor seks ? (dan nog niet megerekent als je kinders hebt. stop maar met de zever en wees eens eerlijk inplaat .
is zeer gemaklijk een paar getalletjes schrijven e maar daarbreng je nog niet tot de werkelijke gemiddelde..
wees eens eerlijk
+ niemant gelooft da toch dat iemant hier 20 keer per week seks heeft
anders zou ik graag eens die vrouwen willen ontmoeten die na 6 jaar of meer samen zijn met iemand nog iedere dag seks willen/hebben.
en werken en houshouden doen

Ik,vrouw 23 jaar, hij 26, wonen bijna 3 jaar samen en werken beiden min. een 40 uren week. Tijdens de eerste maanden was er dagelijks seks, nu is dit nog 2 à 3 maal per week, voor mij is dit ok, voor mijn man mag dat gerust meer zijn. :-)
De seks op zich is niet altijd meer zo spannend zoals het in den beginne was, maar er zijn zeker momenten waarop we elkaar verassen. Het intieme is er ook een beetje af, er zouden voor mij iets meer gezellige dates mogen zijn met goede afloop om de zaken spannend te houden ;-)maar daar is hij dan niet zo voor te vinden.
wij hebben ongeveer 1 tot 2 keer sex in de maand. Vermoeidheid door werk ed draagt hier bij aan.
elke avond inpriciepe. en zondag ochtend ook
nooit :(
2 a 3 x in de week omdat we elkaar niet vaak kunnen zien.we zien elkaar ook alleen dan!
maar dan gaan we ook helemaal los!!wel 4x achter elkaar .echt zijn we niet te stoppen.hij is 20 ik 18
en ook overal!verschillende plekken.
als we elkaar niet zien dan is het gewoon msn of de telefoon:P
ik heb het nog nooit zo vaak gedaan en het blijft interresant.
Ben ruim 4 jaar samen met mijn vrouw (3 jaar getrouwd). De eerste twee jaren gemiddeld minimaal 10x per week en vaak meerdere keren per dag of zelfs achter elkaar. Daarna is het gemiddelde door ons drukke leven wat minder geworden, maar klagen doe ik nog steeds niet. Ook niet nu mijn vrouw de laatste weken regelmatig een soort van stoned is van de hooikoortstabletten en we tijdelijk op 3 à 4 x in de week blijven steken, omdat ze vaak direct in een diepe slaap valt als ze het hoofdkussen aanraakt.

ik heb rond de 4 a 5 x per week sex, maar ik vind dat mijn vriend er niet zo goed in is. Hij kijkt teveel naar porno, en komt dan met ideen die vaak erg beledigend of pijnlijk zijn voor mij. Omdat ik van m hou geef ik toe, maar laatste tijd heb ik daar genoeg van en probeer ik het te ontwijken. Ik heb nu een minnaar ie mij beter begrijpt en ik denk dat ik met hem verder wil. Het gaat niet om dat als mensen zoveel x seks hebben per dag of in de week dat men dan een toprelatie heeft. Seks is wel een factor in de relatie en brengt de partners dichter bij elkaar maar kan ook de factor zijn die het breekt. Als seks belangrijk is, neem dan een persoon die bij je past, want je kan mensen schaden met het feit dat je een ander libido en andere wensen hebt wat betreft je seksleven. Ik hou van mijn partner maar ik wil dat het van beiden kanten komt en van mijn minnaar krijg ik meer en ik ben nu verliefd op hem dus ik ben nu van plan het uit te maken met mijn huiige vriend..Mi!
jn minnaar wil mij immers al in huis nemen.. ik heb zelfs zijn familie otmoet, zijn vrienden en hij de mijne..Alles klopt. Naar mijn mening, en dat is voor iedereen anders, moet het totaal plaatje kloppen. Ik ben niet veeleisnd, maar mijn hele relatie moet kloppen, niet een ding. Als een aspect te weinig aandacht krijgt dan wil ik het samen oplossen..mijn minnaar is t daarmee eens maar mijn huidige vriend niet..
groetjes,
We zien elkaar dagelijks, en hebben ook dagelijks sex. Zowel 's ochtends als 's avonds. Als we elkaar overdag zien, dan ook nog wel eens. Ik heb wel af en toe wat te zeuren, maar ff een vluggertje kan er wel vanaf. Die intimiteit wil ik niet missen. Hierdoor blijven we close met elkaar. Nu ook nog, na 7 jaar.
tussen de 4 en 7 x per week gemiddeld.

ik heb niks te klagennnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Zijn al bijna een jaar samen, we doen het soms wel 2 keer als we elkaar zien dus zo'n 4-5 keer per week


 
Schrijf je in voor de gratis ADVERSUS nieuwsbrief
Mode, beauty en trends. Klik hier


MEER OP ADVERSUS