Schorpioen, horoscoop van de maand januari 2019

Horoscoop schorpioen
Horoscoop schorpioen

Hallo Schorpioen, dit is jouw horoscoop voor januari 2019
Gelukkig nieuwjaar, Schorpioen! Voor het eerst na lange tijd voel je je rustig en sereen. Je mag dan niet helemaal tevreden zijn met de resultaten die je het afgelopen jaar hebt geboekt, het is al een hele stap verder dat je inziet dat niet alle gebeurtenissen binnen jouw macht liggen. Niet altijd lopen de dingen zoals jij dat graag ziet, en het getuigt van flexibiliteit om dit te accepteren. Al met al zie je de toekomst met een zeker vertrouwen tegemoet.
Je staat open voor nieuwe dingen, bent relaxed, creatief en brengt zonder enige moeite grote veranderingen (verbeteringen) in je leven aan. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen om je heen je zo snel zal kunnen volgen. Vooral je partner heeft deze maand moeite om je bij te houden. Doe af en toe wat water bij de wijn en houd niet star vast aan je (vele) principes. Dit laatste geldt vooral voor singles. Zet je vooroordelen opzij en er gaat een wereld voor je open.

Klik hier voor jouw horoscoop 2019

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS