Steenbok, horoscoop van de maand juli 2019

Horoscoop steenbok
Horoscoop steenbok

Hallo Steenbok, dit is jouw horoscoop voor juli 2019
Jij, Steenbok, zou wel eens een spannende maand tegemoet kunnen gaan waarin je voor uitdagingen maar ook plezierige dingen komt te staan. Het wordt een optimistische maand waarin zich interessante kansen kunnen voordoen. Welverdiende vakantiedagen brengen uiteindelijk de nodige rust.
LIEFDE – In de liefde kan zich een onbevredigend gevoel opdringen. Stop dit gevoel niet zomaar weg maar vraag je af waar het vandaag komt. Is het de zomer die je naar andere dingen doet verlangen? Voor singles geldt: hoezeer je ook naar de liefde verlangt, blijf kieskeurig en houd vast aan je gebruikelijke criteria.
WERK – Deze zomermaand is een ideaal moment om over je werksituatie na te denken. Vraag je af of er marges zijn om de kwaliteit en organisatie van je werkdagen te verbeteren en wees niet bang om gesprekken met collega’s of misschien wel een meerdere aan te gaan.

Klik hier voor jouw horoscoop 2019

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Send this to a friend