Steenbok, horoscoop van de maand juli 2017

Horoscoop steenbok
Horoscoop steenbok

Deze maand zou je wel eens kunnen worden overvallen door een moedeloos gevoel en de vraag: waar doe ik het allemaal voor? Probeer om niet aan deze nutteloze gedachten toe te geven. Alles heeft een zin maar soms kennen wie die gewoon niet. Pijnig jezelf niet te veel met vragen maar focus op de zomer, de zon, de natuur.
LIEFDE – In de liefde mag je een vrij rustige maand met harmonieuze momenten tegemoet zijn. Besteed eens wat meer aandacht aan je partner en wees gul met knuffels en attenties. Maak er een liefdevolle en serene zomermaand van. Ook singles doen er goed aan de liefde met rust en vertrouwen tegemoet te treden. Het heeft geen zin om dingen te overhaasten of te forceren.
WERK – Op je werk zou je graag veranderingen zien maar deze julimaand zou daar wel eens niet de geschikte maand voor kunnen zijn. Wacht het juiste moment af en gebruik de tussentijd om je strategie nog eens te overdenken.

Klik hier voor jouw horoscoop 2017

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en nieuwtjes op ADVERSUS? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.