Topmodel Yumi Lambert. Meet the girl! [Video]


Bekijk het video interview met Yumi Lambert

Tijd om Yumi te ontmoeten! Wij interviewden haar backstage bij Costume National. Bekijk het video interview. Meet the girl! Ze is bijzonder.

Belgisch topmodel Yumi Lambert (1995) is een uitzonderlijke schoonheid. Ze heeft doordringende, lichte ogen en een heerlijke lach. Als Yumi backstage bij de shows te vinden is, dan komt alles goed. Bekijk het video interview maar eens. Je zult het met ons eens zijn dat dit model een uitzonderlijke charme heeft! De naam Yumi – die ze te danken heeft aan haar Japanse grootvader van moeders kant – betekent dan ook ‘elegantie’ en ‘schoonheid’. Yumi’s ouders hadden een vooruitziende blik.

Yumi Lambert brak internationaal door in 2013 en heeft sindsdien ongeveer de opdrachten die je als topmodel in de wacht kunt slepen gedaan. Wij ontmoetten haar tijdens de Fashion Week in Milaan. In dit video interview vertelt ze over haar carrière en de modewereld. Meet the girl!

Wil jij op de hoogte blijven van de trends en nieuwtjes op ADVERSUS? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.