Tweelingen, horoscoop van de maand januari 2019

Horoscoop tweelingen
Horoscoop tweelingen

Hallo Tweelingen, dit is jouw horoscoop voor januari 2019
Gelukkig nieuwjaar, Tweelingen! Na de drukke feestdagen keert de rust in je leven. Een rust die door jou deze maand misschien wel als saai wordt ervaren. Levendig als je bent, ben je altijd op zoek naar actie en spanning. Soms ga je zo snel dat de mensen om je heen je niet meer bij kunnen houden. Dat je daarbij ook nog eens vaak op twee gedachten hinkt maakt het er niet gemakkelijker op. Probeer deze maand de stilte en rust eens actief op te zoeken. Je zult bemerken dat echte stilte zo saai nog niet is en zou wel eens tot interessante inzichten kunnen komen.
Het is tijd om een stap terug te doen uit die flitsende stroomversnelling waarin je verzeild bent geraakt, en om je geliefden eens extra aandacht te schenken. Vooral je partner mag wel wat extra verwend worden. Focus je niet alleen op je eigen positie, problemen en beslommeringen maar leef je in de situatie van anderen.

Klik hier voor jouw horoscoop 2019

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS