Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Verleiden | 10 praktische tips voor meer succes met de vrouwen

Verleiden en versiertips 10 praktische tips voor meer succes met de vrouwen

DOOR ADVERSUSVerleiden en versiertipsWe zeiden het al in ons vorig artikel ('Verleiden begint met hoe je jezelf presenteert'), nog voordat je je mond opendoet, hebben de vrouwen die je voor je hebt al een beeld van je. Dat beeld bepaalt het succes met de vrouwen dat je uiteindelijk zult hebben. Als je dat weet, dan staat je het volgende te doen:

1. Of je nu kort of lang(er) haar hebt, zorg ervoor dat het er verzorgd en schoon uit ziet.
En ga voor een trendy coupe. Goed geknipt, schoon gewassen en gestyled haar staat voor een verzorgd uiterlijk. Het is een perfect visitekaartje.

2. Je kleding.
Je hoeft echt niet van top tot teen in merkkleding voor de dag te komen (het hoeft helemaal niet). Maar zorg er wel voor dat je kleding fris gewassen en gestreken is. Verder moet het geheel er natuurlijk wel een beetje goed uitzien, bij elkaar passen en voor een bepaalde look zorgen. Een excentriek detail doet het ook altijd goed. Het gaat erom dat je er stijlvol uitziet, dat je outfit getuigt van smaak en respect voor jezelf.

3. Accessoires.
Ze zijn heel belangrijk voor al die mannen die met stijl een ketting, armband of opvallend horloge weten te dragen. Maar is het je stijl niet, doe het dan niet. Het doet alleen maar afbreuk aan je look.

4. De manier van bewegen.
Laat die 'gangsta-rapper'-houding maar zitten. Of die cowboy moves. Daarmee communiceer je alleen maar onzekerheid (alles wat overdreven is, straalt onzekerheid uit, of je het nu leuk vindt of niet). Loop niet met je hand in je zak, verberg jezelf niet achter een glas of een bierflesje. Vrouwen kiezen voor zelfverzekerde mannen, onzekere mannen hebben het nakijken.

5. Persoonlijke hygiëne.
Met een onaangenaam geurtje sta je zo buiten spel, daar kun je donder op zeggen. Je lichaamsgeur is belangrijker dan je denkt, vooral ook op het onderbewustzijnsniveau. Een beetje aftershave? Parfum? Waarom niet? En wil je een advies? Gebruik dan eens een parfum voor vrouwen. Als man, vraag je ons? Yep. Probeer het maar eens...

6. Make-up voor hem?
Yes als je denkt dat het kan helpen om kleine imperfecties (pukkeltjes, vlekken) te corrigeren. Vraag professioneel advies aan de beautyexperts op de make-upafdeling in een warenhuis of parfumerie over concealers en foundations. Vandaag de dag is het algemeen geaccepteerd dat mannen make-up gebruiken. Schaam je er dus niet voor om advies te vragen.

7. Mooie tanden.
Wit, schoon, verzorgd. Het is een van de belangrijkste dingen voor een man (en ook voor een vrouw). Vraag maar eens aan drie vriendinnen waar zij in een man naar kijken en de kans is groot dat ze alledrie de tanden zeggen. Waarom? Omdat een mooi gebit voor gezondheid staat, en laat zien dat je je lichaam goed verzorgt. En je kunt niet serieus denken dat vrouwen het fijn vinden om een man met vergeelde tanden en een slechte adem te kussen?

8. Draag je een bril? Prima, perfect.
Met contactlenzen zul je je niet van de andere mannen onderscheiden. Maar met een trendy en originele bril word jij uniek en interessant. Denk je eens in, er zijn zelfs jongens en mannen die een bril dragen terwijl ze die helemaal niet nodig hebben, alleen maar omdat het hun look ten goede komt.

9. De manier van praten.
Het is in de eerste plaats niet wat je zegt, maar hoe je het zegt. Blijf kalm en spreek duidelijk en je hebt de eerste stap gezet. De eerste indruk telt. Spreek je een meisje aan, doe het dan zoals George Clooney het zou doen.

10. En natuurlijk is het ook belangrijk wat je zegt.
Vooral de eerste kennismakingszinnen tellen. Als zij je de rug na dit moment niet toekeert, probeer dan te voorkomen dat ze dat na enkele minuten doet omdat je niets leuks weet te zeggen. Let op, het is niet zozeer belangrijk dat je iets intelligents zegt, maar vooral iets leuks, grappigs, aardigs.

ADVERSUS

 

MEER OP ADVERSUS