Waterman, horoscoop van de maand juli 2019

Horoscoop waterman
Horoscoop waterman

Hallo Waterman, dit is jouw horoscoop voor juli 2019
Deze maand zou je wel eens heen en weer geslingerd kunnen worden door verschillende gevoelens en emoties. Kleine probleempjes en gebeurtenissen verstoren je evenwicht. Probeer je balans terug te vinden door te relativeren en te genieten van de kleine, mooie dingen in het leven.
LIEFDE – Ook in de liefde is het goed om jezelf open te stellen voor de mooie dingen in je relatie. Focus op de positieve aspecten en bijt je niet vast in oude ruzies, onenigheden en wrok. Concentreer je op de raakvlakken met je partner en doe daar iets creatiefs mee. Ook singles doen er goed aan om het mooie in anderen te zien.
WERK – De zomermaand brengt enige ontspanning als het op werk en verplichtingen aankomt. Doe daar je voordeel mee en geniet ervan. Schuldgevoelens brengen je nergens dus trek het je niet aan als je productiviteit wat lager is dan anders.

Klik hier voor jouw horoscoop 2019

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Send this to a friend