Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Lifestyle en welzijn | Zo word jij de coolste guy van elke party

Zo word jij de coolste guy van elke party De coolste guy van de party... Dat wil iedereen wel zijn. En dat kan. Er is maar heel weinig voor nodig. Onze tips.

Coole look
Vanzelfsprekend ga je voor een coole look. Cool, maar niet overdreven. Kleed je met smaak, maar ook met een zekere nonchalance. Zorg ervoor dat je haar goed geknipt is, scheer je, verzorg je nagels en je huid, en besteed aandacht aan je kleding maar waak ervoor dat je het idee geeft dat je uren voor de spiegel of in de badkamer hebt doorgebracht. Als je het goed doet, ziet je outfit eruit alsof je de eerste de beste kledingstukken die je in je garderobe tegen bent gekomen, hebt aangetrokken. En laat dat nu toevallig een heel geslaagde combinatie zijn...

Einzelgänger of kuddedier?
Wil je de gangmaker van de party zijn, dan heb je bewegingsvrijheid nodig. Maak je los van je vriendenclubje, schut plakkende en oninteressante personen van je af en vind je eigen weg tijdens de party.

Socialize
Maak met zoveel mogelijk mensen een praatje, ook als ze je op het eerste gezicht niet aantrekken. Concentreer je niet alleen op de vrouwen maar maak ook een praatje met - vooral interessante - mannen waar je graag mee gezien wilt worden. Stel je belangstellend op, luister goed en blijf nooit te lang met dezelfde persoon in gesprek. 'Rouleren' is het sleutelwoord.

Matig met alcohol
Doseer je alcohol-inname. Een beetje alcohol helpt je over de laatste verlegenheid heen, geeft je flair en maakt je gevat. Maar o wee, als je erover heen gaat. Dan bereik je het tegenovergestelde effect. Wees daarom matig, houd het hoofd koel!

Vergelijk jezelf nooit met andere mannen
Wees overtuigd van jezelf. Vergelijk jezelf nooit met andere mannen. Er is er altijd wel eentje die een vlottere babbel heeft of een coolere outfit. Maar wat dacht je van uitstraling, charme, sex-appeal? Zijn die eigenschappen uiteindelijk niet belangrijker? Juist ja, en dat is precies wat jij hebt!

Onthoud namen
Hoe vaak vergeten we de namen van de personen aan wie we worden voorgesteld niet? Train jezelf erin om aandachtig te luisteren en herhaal de naam die je gezegd wordt alsof je wilt verifiëren of je het goed gehoord hebt. Hierdoor is het gemakkelijker de naam te onthouden. Vanzelfsprekend gebruik je de naam in de loop van het gesprek. Dat schept direct een band en het zal de ander vleien dat je zijn of haar naam direct onthouden hebt.

Neem initiatief
Wees niet bang om initiatief te nemen. Stap op mensen af of vraag de gastheer of -vrouw of ze je voorstellen. Snijd als eerste gespreksonderwerpen aan en stuur de conversatie. Ga voor luchtige onderwerpen: films, boeken, party's, gemeenschappelijke hobby's, anekdotes. Praat in geen geval over werk of over persoonlijke problemen.

Complimentjes doen wonderen
Complimenteer vrouwen met hun jurk, hun make-up, hun haar. Overdrijf niet. Maak alleen complimentjes waar je echt achter staat zodat ze gemeend klinken. Je zult er elke vrouw mee voor je innemen. Ze zijn nu eenmaal gevoelig voor complimentjes!

Flirt met mate
Een beetje flirten hoort bij een party, maar maak het niet te bont. Val niet van de ene flirt in de andere. Het staat goedkoop en je maakt je er niet populair mee.

Op de dansvloer
Verwissel regelmatig van danspartner en neem niet al te sensuele poses aan. Maak je los van je danspartner van het moment met een 'Ik zie je straks weer, het was leuk om met je te dansen' en wissel haar in geen geval voor haar ogen voor een andere vrouw in. Gebruik tact en elegantie om tussen de verschillende gasten heen en weer te fladderen.

Ga niet als laatste weg
Een coole guy zal de party nooit als laatste verlaten. Hij heeft die avond nog meer op het programma staan. Neem afscheid van de mensen waarmee je bijzonder leuk gepraat hebt, zeg de gastheer of -vrouw gedag en zorg ervoor dat je een kleine leegte achterlaat. Ze zullen je missen!

ADVERSUS


 

MEER OP ADVERSUS